Tüp bebek 2021

3. denemesinde pozitif sonucu gören bir tüp bebek annesi olarak yazmak istedim kanamanız çok değilse üzülmeyin lütfen ben transferden sonra yaşamadım kanama ama kalp atışını duyduktan 2 gün sonra 1 günlük bir lekelenme yaşadım doktorum kırmızıya dönmezse korkma ilk haftalarda çok sık olur bu tarz lekelenmeler dedi, değeriniz pozitif gösteriyor yerleşme kanaması olabilir yaşadığınız şey moralinizi bozmayın ilaçlarınızı aksatmayın benim arkadaşım 12. gün değeri 26 ile öğrenmişti gebeliğini şuanda doğum bile yaptı 2 günde bir 2 katı artarsa 12. gün 70 lerde olur değeriniz öyle düşünün.

Bende pekliyorum kanamam bitti perşembe test yaptiricam 8.47 di sonuç 6. Günün de 10. Gun ne cikicak inşallah herşey yolunda dir

Bende pekliyorum kanamam bitti perşembe test yaptiricam 8.47 di sonuç 6. Günün de 10. Gun ne cikicak inşallah herşey yolunda dir
inşAllah moralinizi bozmayın Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın kucağınızı hayırlı bir evlatla doldursun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…