- Konu Sahibi Yarenberru
Ikinci eşim de sorun olduğu için tüp bebek yaptırıyorum bu arada hiç çocuğum yok ikisi de malesef öldü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef benim tek çizgi çıktıYaptın mı daha önce test canım
Başınız sağolsun canım mevlam yüzünü güldürür inşIkinci eşim de sorun olduğu için tüp bebek yaptırıyorum bu arada hiç çocuğum yok ikisi de malesef öldü
Herkezin öle çıkmaz iste umudunu kesme sakin kan testi kesin olması icinMaalesef benim tek çizgi çıktı
Amin inşallah tatlim rabbim inşallah duyar sesimizi de hapise cocuk nasip ederBaşınız sağolsun canım mevlam yüzünü güldürür inş
Hadi yaa olsun ama moral bozmuyoruz kanı bekliyoruzMaalesef benim tek çizgi çıktı
Biraz belli oldu gibiAtsana canım şuan ben de yapıyorum. Hayırlı olsun inş hamişsindir
Yapacak bir şey yok. Cuma kan vericem cumartesiyi beklemiycem yakınım da hastane yok çünkü.Hadi yaa olsun ama moral bozmuyoruz kanı bekliyoruz
Başınız sağolsun canım allah hasretini çektirmesinIkinci eşim de sorun olduğu için tüp bebek yaptırıyorum bu arada hiç çocuğum yok ikisi de malesef öldü
resim de görünmüyor canım. Erken gebelik mi normal test miBiraz belli oldu gibi
Yani pek bişey farketmez heralde bi günle bana zaten onuncu gün yap demişti demekki onda da çıkıyoYapacak bir şey yok. Cuma kan vericem cumartesiyi beklemiycem yakınım da hastane yok çünkü.
Erken canımresim de görünmüyor canım. Erken gebelik mi normal test mi
Sen cumartesi mi yaptıracaksın canım kan testiErken canım
Perşembe canımSen cumartesi mi yaptıracaksın canım kan testi
Az kalmış Allahım yüzümüzü güldürsün inşPerşembe canım
Amiiin canım inşallaahhAz kalmış Allahım yüzümüzü güldürsün inş
3. denemesinde pozitif sonucu gören bir tüp bebek annesi olarak yazmak istedim kanamanız çok değilse üzülmeyin lütfen ben transferden sonra yaşamadım kanama ama kalp atışını duyduktan 2 gün sonra 1 günlük bir lekelenme yaşadım doktorum kırmızıya dönmezse korkma ilk haftalarda çok sık olur bu tarz lekelenmeler dedi, değeriniz pozitif gösteriyor yerleşme kanaması olabilir yaşadığınız şey moralinizi bozmayın ilaçlarınızı aksatmayın benim arkadaşım 12. gün değeri 26 ile öğrenmişti gebeliğini şuanda doğum bile yaptı 2 günde bir 2 katı artarsa 12. gün 70 lerde olur değeriniz öyle düşünün.Dondurulmuş 5. Gun enbiriyosu konuldu evet aslında adet olduğunu düşünüyorum belim agriyor Kahve rengi kanamam var ama çok değil leke gibi iki gündür geliyor anlamadim bu gun 6. Günü transferin doktorum ilaçları kullan bana gel dedi
Bende pekliyorum kanamam bitti perşembe test yaptiricam 8.47 di sonuç 6. Günün de 10. Gun ne cikicak inşallah herşey yolunda dir3. denemesinde pozitif sonucu gören bir tüp bebek annesi olarak yazmak istedim kanamanız çok değilse üzülmeyin lütfen ben transferden sonra yaşamadım kanama ama kalp atışını duyduktan 2 gün sonra 1 günlük bir lekelenme yaşadım doktorum kırmızıya dönmezse korkma ilk haftalarda çok sık olur bu tarz lekelenmeler dedi, değeriniz pozitif gösteriyor yerleşme kanaması olabilir yaşadığınız şey moralinizi bozmayın ilaçlarınızı aksatmayın benim arkadaşım 12. gün değeri 26 ile öğrenmişti gebeliğini şuanda doğum bile yaptı 2 günde bir 2 katı artarsa 12. gün 70 lerde olur değeriniz öyle düşünün.
inşAllah moralinizi bozmayın Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın kucağınızı hayırlı bir evlatla doldursun inşAllahBende pekliyorum kanamam bitti perşembe test yaptiricam 8.47 di sonuç 6. Günün de 10. Gun ne cikicak inşallah herşey yolunda dir