Tüp bebek 2021

Merhaba transfer oncesi ve sonrasi en onemli detaylari anlatabilir misiniz ne yenmeli transferden sonra ise donus yaptinizmi rapor mu aldiniz nasil ilerlediniz

Merhaba transfer oncesi ve sonrasi en onemli detaylari anlatabilir misiniz ne yenmeli transferden sonra ise donus yaptinizmi rapor mu aldiniz nasil ilerlediniz
Merhaba canım transfer öncesi hiç bir şeye dikkat etmedim açıkçası. Transfer sonrası dikkatli hareket ediyorum yemek olarak balık et kıyma vs yiyorum besin değeri yüksek. Kesinlikle meyve ve kabak çekirdeği yiyorum. ( öneriyorlar kabak çekirdeğini tutunması için ) o şekilde canım.

Insallah anne olmayi Allah hepimize tattirir insallah

İnşallah canım. Bekleyip göreceğiz durumlarımızı
Benim sabah 8 de progestan var fitil onu koymadan önce haliyle tuvalet ihtiyacımı görüyorum o yğzden erken yapmak zorundayım seninde varsa sabah ilacın yaz burdan aynı dakikalar da yapalım totem gibi oldu biraz

Benim sabah 8 de progestan var fitil onu koymadan önce haliyle tuvalet ihtiyacımı görüyorum o yğzden erken yapmak zorundayım seninde varsa sabah ilacın yaz burdan aynı dakikalar da yapalım totem gibi oldu biraz
Tamam canım ben erken kalkıyorum ama bence kalkar kalkmaz yapalım. Yazalım buraya. Bende fitil kullanıyorum

Tamam canım ben erken kalkıyorum ama bence kalkar kalkmaz yapalım. Yazalım buraya. Bende fitil kullanıyorum
Ayyy kız ne dicem şimdi benim bugğn yaptığım testin canını çıkarttım bu kapağını açınca ekranda görmemiz yerin gerisinde bi çizgi daha vardııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…