- 2 Kasım 2019
- 281
- 79
- 48
- 26
- Konu Sahibi Yarenberru
Atsana resmini :)))
Fotoda belli olmuyo ama bildiğin pembe yaniVallaaaaa canını çıkartmışsın :))) bilemedim ki çizgi var gibi başta canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atsana resmini :)))
Fotoda belli olmuyo ama bildiğin pembe yaniVallaaaaa canını çıkartmışsın :))) bilemedim ki çizgi var gibi başta canım
Böyle daha belli olduVallaaaaa canını çıkartmışsın :))) bilemedim ki çizgi var gibi başta canım
Hayrlısı olsun cnm. Salı daha net göreceğizBöyle daha belli oldu
Aynen hayatımHayrlısı olsun cnm. Salı daha net göreceğiz
Tamam canımKızlar benide haberdar edin
Nasıl bugün durumlar hayatımHayrlısı olsun cnm. Salı daha net göreceğiz
İyiyim bugün sadece uyku yaptı kasık ağrım yok. Sen canım progestan iğne kalçadan yaptırıyor musun ?Nasıl bugün durumlar hayatım
Sağ kasığımda batma var az az uykum şuan var progestan iğnem yok canım vermedi doktor fitil var bide oksapar iğne varİyiyim bugün sadece uyku yaptı kasık ağrım yok. Sen canım progestan iğne kalçadan yaptırıyor musun ?
Bide ilginç bi şekilde dün acayip acıyan göğüslerimin acısı bugğn hafifledi buda beni korkuttu ama dün sütyeni falan çıkarttım bütün gün diyorum acaba göğüslerim rahatladı da ondan mı acımıyo, acıyo aslında ama dünkü kadar şiddetli değilİyiyim bugün sadece uyku yaptı kasık ağrım yok. Sen canım progestan iğne kalçadan yaptırıyor musun ?
Ben hem fitili hem iğnesini kullanıyorum bir oksapar. Benim de dünden bu yana göğüs ağrım yok. Sancım da yok. Sadece uyku aşırı oluyor bir de yoruluyorum hemen o kadar. Neyse yarın sabah göreceğiz Allah niyetlerimizi kabul etsin. AminBide ilginç bi şekilde dün acayip acıyan göğüslerimin acısı bugğn hafifledi buda beni korkuttu ama dün sütyeni falan çıkarttım bütün gün diyorum acaba göğüslerim rahatladı da ondan mı acımıyo, acıyo aslında ama dünkü kadar şiddetli değil
Ay Bende gece uyumadimİyiyim bugün sadece uyku yaptı kasık ağrım yok. Sen canım progestan iğne kalçadan yaptırıyor musun ?
Aminn inşallahBen hem fitili hem iğnesini kullanıyorum bir oksapar. Benim de dünden bu yana göğüs ağrım yok. Sancım da yok. Sadece uyku aşırı oluyor bir de yoruluyorum hemen o kadar. Neyse yarın sabah göreceğiz Allah niyetlerimizi kabul etsin. Amin
sen naptın canımAy Bende gece uyumadim
Kaçıncı günün oluyor o zamanÇarşamba doktora gidicem onu bekliyorum
Göğüslerim benimle dalga geçiyo şuan inanılmaz ağrımaya başladısen naptın canım
:)))) benim normal varsın bırak ağırsınnnGöğüslerim benimle dalga geçiyo şuan inanılmaz ağrımaya başladı
tutcaksa ağırsın canım:)))) benim normal varsın bırak ağırsınnn
Bence de yaniiiiiitutcaksa ağırsın canım