Tuzluyi çok tüketmeyin ödeme ve tansiyona yol açarsınız mümkünse su yoksa camı aç nefes al Dr ile iletişime geç ilaç veriyorlar diğer türlü gebeliğin ilerleyen zamanlarında zorluk cekersin cnmSık sık tuzlu seyler yiyiyorum ama nafile zaten yemekte yiyemiyorum bu boyle giderse 9.ayda tüy gibi kalirim
Baska yiyemiyorum ama doktor hastneye gitme dedi aspirini kesti ilac vermedi 4 tane porogestan aliyorum bilemedim yarin doktora gidecegim cok korktumTuzluyi çok tüketmeyin ödeme ve tansiyona yol açarsınız mümkünse su yoksa camı aç nefes al Dr ile iletişime geç ilaç veriyorlar diğer türlü gebeliğin ilerleyen zamanlarında zorluk cekersin cnm
Cnm tuzu tuketmeme sebebin tansiyon olursa erken doğuma neden olabilir ödem de keza aynı şekilde bu bir süreç gecicek kısa zamanda dayan cnmBaska yiyemiyorum ama doktor hastneye gitme dedi aspirini kesti ilac vermedi 4 tane porogestan aliyorum bilemedim yarin doktora gidecegim cok korktum
Doktoruma demistim cok normal gececek demisti ama cok haklisin bir daha danisayim canimCnm tuzu tuketmeme sebebin tansiyon olursa erken doğuma neden olabilir ödem de keza aynı şekilde bu bir süreç gecicek kısa zamanda dayan cnmDr ilaç vermiyorsa imkanın varsa bir diyetisyen ile görüş en azından beslenme tarzinla biraz da olsa rahatlar bebeğinde vitaminsiz kalmaz
Canm geçmiş olsun az geldi diyorsun bisey olmaz bence benim pecetenin heryeri pespembe olmuştu iyiyim sukur korkma kahverengi leke de tehlikesiz diye biliyorum hala geliyormuKizlar benden simdi kahverengi ve kirmizi leke gelmis kotu bir sey mi var acaba carsamba doktor kontrolum vardi
Gelmiyor canim sadece minnacik geliyor arada yarin gidip ogrenecegim inslalah hastaneye gidecektim doktor gerek yok dedi ama bilemedim dua edin bana insallah bir sey olmamistirCanm geçmiş olsun az geldi diyorsun bisey olmaz bence benim pecetenin heryeri pespembe olmuştu iyiyim sukur korkma kahverengi leke de tehlikesiz diye biliyorum hala geliyormu
Sana da gecmis olsun canim neden gelmis peki doktor bir sey dedi miCanm geçmiş olsun az geldi diyorsun bisey olmaz bence benim pecetenin heryeri pespembe olmuştu iyiyim sukur korkma kahverengi leke de tehlikesiz diye biliyorum hala geliyormu
Bende ikinci kesenin yaninda kanama alani goruldu o yuzden lekelenmem olmuş ama bir kere oldu devam gelmedi yarin kontrolum var ilerlemiş mi gerilemiş mi ona bakacak doktorumSana da gecmis olsun canim neden gelmis peki doktor bir sey dedi mi
Bencede git riske atma ben de cok korkuyorum moral olarak iyiydim ama muayne yaklaşinca icimi endise kapladi sagliklarindan supheye dustum inşallah iyi haberler aliriz yarin ikimizdeGelmiyor canim sadece minnacik geliyor arada yarin gidip ogrenecegim inslalah hastaneye gidecektim doktor gerek yok dedi ama bilemedim dua edin bana insallah bir sey olmamistir
İnsallah canim saglikla gelsinlerBencede git riske atma ben de cok korkuyorum moral olarak iyiydim ama muayne yaklaşinca icimi endise kapladi sagliklarindan supheye dustum inşallah iyi haberler aliriz yarin ikimizde
Insallah gecmistir cnm birdaha olmaz insallahBende ikinci kesenin yaninda kanama alani goruldu o yuzden lekelenmem olmuş ama bir kere oldu devam gelmedi yarin kontrolum var ilerlemiş mi gerilemiş mi ona bakacak doktorum
İnşallahhhhInsallah gecmistir cnm birdaha olmaz insallah
Hic oyle seyler dusunme canim bebislerini gorceksin yarnİnşallahhhhdunden beri de hic mide yanmasi yaşamadim birden kesildi aklima kotu kotu seyler geliyor
İnşallah canim inşallahhhhHic oyle seyler dusunme canim bebislerini gorceksin yarn
Gunaydin canim guzel haberlerini bekliyoruz,)❤❤İnşallah canim inşallahhhhyarin 11de gidicem
Gunaydinn❤
İnşallahh canmm onlari tekrar gorucem diye cok heyecanlaniyorum tabi bi yandan da korku bastiriyorGunaydin canim guzel haberlerini bekliyoruz,)❤❤
Günaydın canım. Daha iyiyim alıştım artık. Az ve sık yiyince iyi oldum. Dr insülin testi istedi sonuçları iyi çıktı. Ben ikinci kez kalp atışını da duydum artık rutine geçti Dr. Herkese güzel bir hafta diliyorum.