TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Sık sık tuzlu seyler yiyiyorum ama nafile zaten yemekte yiyemiyorum bu boyle giderse 9.ayda tüy gibi kalirim
Tuzluyi çok tüketmeyin ödeme ve tansiyona yol açarsınız mümkünse su yoksa camı aç nefes al Dr ile iletişime geç ilaç veriyorlar diğer türlü gebeliğin ilerleyen zamanlarında zorluk cekersin cnm

Tuzluyi çok tüketmeyin ödeme ve tansiyona yol açarsınız mümkünse su yoksa camı aç nefes al Dr ile iletişime geç ilaç veriyorlar diğer türlü gebeliğin ilerleyen zamanlarında zorluk cekersin cnm
Baska yiyemiyorum ama doktor hastneye gitme dedi aspirini kesti ilac vermedi 4 tane porogestan aliyorum bilemedim yarin doktora gidecegim cok korktum

Baska yiyemiyorum ama doktor hastneye gitme dedi aspirini kesti ilac vermedi 4 tane porogestan aliyorum bilemedim yarin doktora gidecegim cok korktum
Cnm tuzu tuketmeme sebebin tansiyon olursa erken doğuma neden olabilir ödem de keza aynı şekilde bu bir süreç gecicek kısa zamanda dayan cnm Dr ilaç vermiyorsa imkanın varsa bir diyetisyen ile görüş en azından beslenme tarzinla biraz da olsa rahatlar bebeğinde vitaminsiz kalmaz

Doktoruma demistim cok normal gececek demisti ama cok haklisin bir daha danisayim canim

Kizlar benden simdi kahverengi ve kirmizi leke gelmis kotu bir sey mi var acaba carsamba doktor kontrolum vardi
Canm geçmiş olsun az geldi diyorsun bisey olmaz bence benim pecetenin heryeri pespembe olmuştu iyiyim sukur korkma kahverengi leke de tehlikesiz diye biliyorum hala geliyormu

Canm geçmiş olsun az geldi diyorsun bisey olmaz bence benim pecetenin heryeri pespembe olmuştu iyiyim sukur korkma kahverengi leke de tehlikesiz diye biliyorum hala geliyormu
Gelmiyor canim sadece minnacik geliyor arada yarin gidip ogrenecegim inslalah hastaneye gidecektim doktor gerek yok dedi ama bilemedim dua edin bana insallah bir sey olmamistir

Gelmiyor canim sadece minnacik geliyor arada yarin gidip ogrenecegim inslalah hastaneye gidecektim doktor gerek yok dedi ama bilemedim dua edin bana insallah bir sey olmamistir
Bencede git riske atma ben de cok korkuyorum moral olarak iyiydim ama muayne yaklaşinca icimi endise kapladi sagliklarindan supheye dustum inşallah iyi haberler aliriz yarin ikimizde

Günaydın güzel anneler MorDeno nerelerdesin nasılsın geçti mi baş dönmeleri
Günaydın canım. Daha iyiyim alıştım artık. Az ve sık yiyince iyi oldum. Dr insülin testi istedi sonuçları iyi çıktı. Ben ikinci kez kalp atışını da duydum artık rutine geçti Dr. Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…