TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kizlar midem bulantim artti hicbir sey fayda etmiyor muz cubuk kraker yok bana misin demiyor cikaramiyorum da her seyden tiksiniyorum mutfaktan bile cozum onerileri var mi
Canim ya benim bugun basladi ama hafif daha cubuk leblebi fln yedm valla birsey fayda etmiyor malesef :s Allah yaridm etsn

Kizlar midem bulantim artti hicbir sey fayda etmiyor muz cubuk kraker yok bana misin demiyor cikaramiyorum da her seyden tiksiniyorum mutfaktan bile cozum onerileri var mi
Kalkar kalkmaz bir şeyler yemeye çalış. Kuru ve tuzlu gıdalar tüket. Sık yemek ye. Bende de ise yaramıyor maalesef doya doya yemek yemeyi özledim diyebilirim. :kk77:

Serum takviyesi başka hiçbirşey kurtarmıyor. Benim 6.hafta başladı 9 hafta zirve yaptı. Ben su dahi içermiyorum. Artık kan kusuyorum o derece kötü geçiriyorum. Tek çözüm serum 2 Güne bir serum takviyesi alıyorum

Serum takviyesi başka hiçbirşey kurtarmıyor. Benim 6.hafta başladı 9 hafta zirve yaptı. Ben su dahi içermiyorum. Artık kan kusuyorum o derece kötü geçiriyorum. Tek çözüm serum 2 Güne bir serum takviyesi alıyorum
INsalllah en kisa zamanda duzelir canim ;(

Benimde baya yoğunlaştı. Beta hcg 9. Hafta zirve yapıyormuş bulantılar o yüzden 9. Hafta en kötü oluyormuş. Bende çok fenayım ve umarım daha da kötü olmaz. Prilam ilaç kullanıyorum ama çok bulantı olduğu için faydası azaldı. Gerçekten zorlanıyoruz. Allah yardımcımız olsun. İnşaallah 10 11 hafta gibi azalsın bitsin

Benimde baya yoğunlaştı. Beta hcg 9. Hafta zirve yapıyormuş bulantılar o yüzden 9. Hafta en kötü oluyormuş. Bende çok fenayım ve umarım daha da kötü olmaz. Prilam ilaç kullanıyorum ama çok bulantı olduğu için faydası azaldı. Gerçekten zorlanıyoruz. Allah yardımcımız olsun. İnşaallah 10 11 hafta gibi azalsın bitsin
Insallah en kisa surede gecer canim 🍀

Cok korktum canim 6.haftada sadece kahverengi leke gelmisti simdi az bir sey kahve az bir sey kirmizi kan geldi normalde adet gunlerim bugunler ondan korkuyorum:KK43:
Benim de adet gununde pembemsi kahverengi gibi lekem gelmisti coraspini kes demisti bir de pruluton depot vurulmustm sonrasinda keseyi gordum daha yeni coraspine tekrar basladm buarada bir kez oldu senin de oledir tek seferlktr cnm birdaha olmz ins,)

X