TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Hangi igneyi kan sulandirici mi?aspirin gibi birsey kullaniyrmusun peki

Oy yavrumm benim de basladi hersey midemi bunaldryo ALLAH yardimcnz olsn video cek
Senin de erken baslamis bulantilarin benim hiç yok şuan çok nadir midem yanmam da gecti sevineyim mi uzuleyim mi kararsizim bulanti saglikli gebeliktir diyenler oldu bana sagolsunlar...

Senin de erken baslamis bulantilarin benim hiç yok şuan çok nadir midem yanmam da gecti sevineyim mi uzuleyim mi kararsizim bulanti saglikli gebeliktir diyenler oldu bana sagolsunlar...
Oyle bisi yok tabiki:)Insallah saglikli ve bulantisiz gecrrsn canim benm benim ilkinde cok olmustu daha okdr siddetlenmedi kusma yok sukur

Yok kuzum bulantiyla sağlığın alakası yok hiçbir gebelik birbirine benzemez

Oyle bisi yok tabiki:)Insallah saglikli ve bulantisiz gecrrsn canim benm benim ilkinde cok olmustu daha okdr siddetlenmedi kusma yok sukur
İnşallah kusmazsin hic canim rabbim kolaylik versin benim cevremde oyle bi algi var niye anlamadim bulanti olunca oo saglikli demek ki deniyor

Vallahi buna bile sevinemez hale geldim insanlarin tepkisinden oturu sukrediyorum tabi ama
Şükret ben de hevesleniyordum benim yok hehee çok rahat oluyor diye annem kızım bi bismillah diyordu. 6.haftaya girdim benimki merhaba annneeeeg diyerek geldi hala devam ediyor iki gündür çıkarmıyorum ona şükür ama bulantım devam ediyor. İnşallah sizin hiç olmaz inan ki hiç güzel bir şey değil

Allah yardim etsin cnm baslayinca artarak geliyor genelde 4 aya kdr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…