- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Ben daha test yapmadan önce deli gibi şekerpare aradım yok diyorlar ki Ramazan'da geleceksonra hep ekşi çekti canım bazen de tatlı ama büyük ihtimalle adet zamanında tatlı istiyorum
Ye tatlıyı doğur hakkıyı mıben de transferden bi hafta sonra falan tatli araniyordum eve de bisi almiyordk bal falan yemistim
Aynen senin de kiz olursa dogrumu olck bakalimYe tatlıyı doğur hakkıyı mıbakalım bu tezimizi doğrulayacak mısın
Bakalım daha cinsiyete çok varAynen senin de kiz olursa dogrumu olck bakalim
Amin canim saglikla kucagimiza aliriz insallah❤Bakalım daha cinsiyete çok varöncelik hep sağlıktan yana. Rabbim sağlıcakla kucağimiza almayı nasip etsin inşallah
Benimki kahvaltı hazırlamayı bekliyormuş bacımAmin canim saglikla kucagimiza aliriz insallah❤
Geldiler dimiBenimki kahvaltı hazırlamayı bekliyormuş bacımyerini ve zamanını itinayla hesaplıyor
Ye ekşi yi doğur Ayşe yiCanimiz cekmediben bu ara tatli cekior
Ağzına sağlık canım amin inşallah hepimizeHiç merak etme nefes alacak ömrü varsa rabbim bi şekilde nasip ediyor gerçekten. Allahım inşallah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah kuzum dua etBen de ilk tup bebegmde pek hatrlamiyorum mesela bunda daha cok hissettim yani her tedavi bile farkli cok normal tatlim daha minicik hissetmemen normal
Insallah kan testin ne zmnİnşallah kuzum dua et
Ayın 22 sinde daha çok varInsallah kan testin ne zmn
4 gun kalmis tatlim gececek insallah sonu guzel olcakAyin
Ayın 22 sinde daha çok var12 sinde transfer oldum zaman geçmiyor
İnsallahhh tatlimmm4 gun kalmis tatlim gececek insallah sonu guzel olcak❤
Ben hem eksi yiyorum hem tatlıYe ekşi yi doğur Ayşe yi
Ye tatlıyı doğur Hakkı yi hehehh