- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Masallah canimGünaydın canım. Daha iyiyim alıştım artık. Az ve sık yiyince iyi oldum. Dr insülin testi istedi sonuçları iyi çıktı. Ben ikinci kez kalp atışını da duydum artık rutine geçti Dr. Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Çook sevindimGünaydın canım. Daha iyiyim alıştım artık. Az ve sık yiyince iyi oldum. Dr insülin testi istedi sonuçları iyi çıktı. Ben ikinci kez kalp atışını da duydum artık rutine geçti Dr. Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Ederim tabiki de inşallahh guzel haberler veririmGünaydın canlarSelinos kalbini ferah tut inşallah bebeklerini göreceksin ne güzel günün tadını çıkar. Bizi haberdar et mutlaka
Şükürler olsun rabbime. İnşallah bir güzel haber de benden gelir birazdan çıkıcak kliniğe doğru kalbim çıkacak gibiKanama alanim kuculmuş kizlar bebekler de gayet iyi sukurler olsun 1 hafta rapor verdi evde dinlenicem
Hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim❤Şükürler olsun rabbime. İnşallah bir güzel haber de benden gelir birazdan çıkıcak kliniğe doğru kalbim çıkacak gibi
İnşallah güzel haberlerle gelirim.Hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim❤
Oy yavrumm benim de basladi hersey midemi bunaldryo ALLAH yardimcnz olsnİnşallah güzel haberlerle gelirim.bugün midem çok kötü özellikle ilaçları içtikten sonra çıkarmamak için zor duruyorum. Bulantılar geri geldi
Şarjımı %100 doldurdum bile bitmesin hemen die. O anı çekmek içinOy yavrumm benim de basladi hersey midemi bunaldryo ALLAH yardimcnz olsnvideo cek
Olmaz daha iyi gorunur hem cok net:))benim karindn bakar yineŞarjımı %100 doldurdum bile bitmesin hemen die. O anı çekmek için. Yine alttan bakıcak bişey olmaz heralde.
Kese görürken söylemişti bana yine alttan bakıcam die kese bakarken eşim girmemişti yanımıza bu sefer eşimde gelicek çok değişik moddayım ağlayacağım kesinOlmaz daha iyi gorunur hem cok net:))benim karindn bakar yine
Cok duygusal cok guzel bir an kalp atisiKese görürken söylemişti bana yine alttan bakıcam die kese bakarken eşim girmemişti yanımıza bu sefer eşimde gelicek çok değişik moddayım ağlayacağım kesin.
İlk kez de yaşayınca tabi heyecan çok çok fazla allahım yardım etsin inşallah bayılmam.Cok duygusal cok guzel bir an kalp atisi
İlk kez de yaşayınca tabi heyecan çok çok fazla allahım yardım etsin inşallah bayılmam.güzel haberlerle dönerim inşallah
Ayy cok heyecanliiiiŞükürler olsun rabbime. İnşallah bir güzel haber de benden gelir birazdan çıkıcak kliniğe doğru kalbim çıkacak gibi
İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım bugün giden herkes güzel haberlerle dönsün inşallahŞükürler olsun rabbime. İnşallah bir güzel haber de benden gelir birazdan çıkıcak kliniğe doğru kalbim çıkacak gibi
14.30 da şimdi çıktık gidiyoruz 1.5 saat sürüyor klinikAyy cok heyecanliiiikactaydi randevunn
İnşallahİnşallah güzel haberlerle geleceksin canım bugün giden herkes güzel haberlerle dönsün inşallah
Ayy benim kendi doktorumda oyle 2saate yakin suruyor14.30 da şimdi çıktık gidiyoruz 1.5 saat sürüyor klinikyol bitmiyor saat geçmiyor.