TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Amin canım 9+4 bugün sen kaçtasın?

Su 2 litre içebiliyorum daha fazla içemiyorum ama daha fazla zorlıycam kendimi harekette yok fazla işte oturarak çalışıyorum pek yürüyemiyorum bundan sonra günde yarım saat yürümeye başlasam iyi olacak.

Kullandığım ilaçlarında etkisi olduğunu düşünüyorum ilaçları kesince belki düzelir hurma da iyi geliyormuş bende deneyeceğim

Merhaba ben de aynı dertten muzdariptim. Çok fazla hem de gaz sancısı kabızlık baasur hepsi bir anda artık acillik oldum. Lavman verdiler biraz beni rahatlattı ama çok değil. Daha sonra doktorumu aradım.magnecie calcie toz verdi. dupalak bende işe yaramamisti çünkü. Bı lavman daha al dedi. Onu henüz yapmadım. O toz ilaçtan iki kez aldim simdi de baya rahatladım çok şükür. Afedersiniz günde beş kez falan gidiyorum. Doktorunuzla görüşün bence o size verecektir. Ben çok zorlandım. Ne yaptıysam işe yaramamisti. Şuan iyiyim şükürler olsun

Kullandığım ilaçlarında etkisi olduğunu düşünüyorum ilaçları kesince belki düzelir hurma da iyi geliyormuş bende deneyeceğim
Hurmayi hamilelikte kullanmayın son ayında sadece doktor tavsiyesi eşliğinde alın. Çünkü düşük olasılığını oldukça artırıyor. Dikkat edin aman

Hurmayi hamilelikte kullanmayın son ayında sadece doktor tavsiyesi eşliğinde alın. Çünkü düşük olasılığını oldukça artırıyor. Dikkat edin aman
Aa ben her gün mutlaka hurma yerim internet araştırmalarımda da hamilelik döneminde çok faydalı olduğunu okumuştum .. bildiğimiz Medine hurmasından bahsediyoruz değil mi?

Aa ben her gün mutlaka hurma yerim internet araştırmalarımda da hamilelik döneminde çok faydalı olduğunu okumuştum .. bildiğimiz Medine hurmasından bahsediyoruz değil mi?
Ben de bilgi kirliligi oluşturmak istemem ama geniş çaplı da arastirmadim, etraftan duyduklarim hurmayi doktorlar yiyin diye özellikle söylerler ki doğumu kolaylastirdigi için. Ben bunu tekrar araştırayım kendi doktoruma da sorayım mutlaka buraya yazarim. Faydaliysa hepimiz yiyelim değilse yemeyelim

Kesinlikle canım doğumu kolaylaştırması ağrıları sancıları azaltması anlamında diye biliyorum ben çünkü

Kesinlikle canım doğumu kolaylaştırması ağrıları sancıları azaltması anlamında diye biliyorum ben çünkü
İşte o yüzden canım hamileliğin özellikle ilk üç ayında yenmemesi gerektiği, doktor tavsiyesiyle son 1-2ayinda yenmesi gerektiği yazıyor internette de ama bunu soralim hepimiz hurma cidden çok faydalı mahrum da bırakmayalım kimseyi

Doktordan ciktim şimdi kizlar ikisi de 7haftayla uyumluymuş sukurler olsun dusuk tehdidi geçmiş inşallah birdaha da olmaz kalplerini yine dinledik rabbim bu sesi herkese isteyene nasip etsin inşallahh 3hafta sonra kontrol dedi hicbir ilaci kesmedi ama

Canım hangi ilaçları kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…