TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Yok hic bakilmadi bile
Bakılmadı mı ? Aslında bakıp ona göre iğneye devam etse daha iiy olurdu , bana bakıldı mesela , sorun olmadığı için sadece 5 gün transferden sonra 5 gün transferden sonra olmak üzere toplam 10 tane kullandım , şimdi sadece 1 tane corasprin alıyorum , onu da bırakabilirsin dedi doktoru ama ben yine de 12. Haftaya kadar alayım dedim

Kızlar göbeğinizin alt kısmında atış görüyor musunuz? Ben birkaç gündür görüyorum pıt pıt atıyor. Bebiş mi yoksa damar mı bilemedim

Maşallah maşallah hep böyle güzel ilerler inşallah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin rabbim

2 doktorda devam etmeme karar verdi vardir bi bildikleri takilmiyorum sormadimda 12.haftada biraktirir ama inşallah cunku gobegim mosmor

Kullanmadım ama bildiğim kadarıyla oksapar kan sulandırıcı iğne. Genelde pıhtılaşma sorunu olanlara veriliyor diye biliyordum açıkçası ama doktorlar en doğrusunu bilir tabiki
Evet kan sulandirici canim sanirim ikizlerde daha fazla kullaniliyor bu igne cevremdede ikiz olup kullanan cok 20.haftada bile insallah benimki o kadar uzun surmez

Hayırlı cumalar güzel anneler . Hastaneye gidip güzel sesleri duyanlar çok sevindim inşallah pazartesi bende duyarım. Kese görmeye giden arkadaşım da inşallah güzel haberlerle gelirsin. . Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere. Bugün 7+0 tam. Dün sol kasığım ara ara sürekli ağrıdı bugün de bel ağrısı yaşıyorum normal mi sizce. İlk gebelik olunca panikledim.

Çok normal canım, bebeğin seninleyim annecim diyor

Hayirli cumalar canim normal biz seninle ayni gidiyoruz benim de suan bel agrim var kasik agrimda oluyor yerini saglamlastiriyor minikler

Coraspin konusunda cok kafam karisti bugun gittigim kullanmani oneririm dedi. Ama tup bebek merkezim bir kez pembemsi leke gordugum icin hic kullanma diyor pihtilasma testimde heterozigot var hafif egilim var ve ben ilk gebeligimde 32 haftaya kdr kullandim tekrar tup bebek hocama sordum iki doktor farklı soyleyince ben de daha once kullandigim icin kullanma taraftarym :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…