Kuruntulara yer vermeyelim canımKorktum biraz sanki adet olacak gibi hafiften de ağrım olunca ister istemez mide bulantılarım azaldı gibi ara ara geliyor artık. Ondan da oldu biraz hafifleyince hemen bişey mi oldu ki demeye başlıyorum.
İnşallah canımHayirli cumalar canimnormal biz seninle ayni gidiyoruz benim de suan bel agrim var kasik agrimda oluyor yerini saglamlastiriyor minikler
ben de korktum bişey oldu diyeHayirli cumalar canimnormal biz seninle ayni gidiyoruz benim de suan bel agrim var kasik agrimda oluyor yerini saglamlastiriyor minikler
Duyarsin inşallah rabbimin izniyleİnşallah canımdün sol tarafım çok acayipti pıt pıt attı, ağrıdı bende ister istemez panik oldum. Bugünde ara ara bir bel ağrısı gidiyor ama sağlam ağrı
ben de korktum bişey oldu diye. Çokta sakınmak istemiyorum sakınan göze çöp batar hesabı ama yine de işte korkuyorum. Pazartesi atışı da bi duysam Allah’ın izniyle.
Bir de kasıklarım bazen sert oluyo bademde sanki hiç yokmuş gibi sen de de öylemi ? Fitili koyarken de bazen çok zor koyuyorum ama bazen de çok kolay oluyor. İçerisi bazen sertleşiyor bi bakıyorum sonra gayet rahat anlamadım gitti.Duyarsin inşallah rabbimin izniyleyer ediniyor bebeğin o kadar agrisi olsunn ama korkularimiz normal cook kiymetli onlar
Ben fitil kullanmiyorum hap olarak kullanmami istedi doktor artik o yuzden bilmiyorum kuzum.. bende bazen ayni dedigin gibi sertlestigini hissediyorum rahim kisminin kasiliyor gibi oluyor değişik sonra geciyor kendi kendineBir de kasıklarım bazen sert oluyo bademde sanki hiç yokmuş gibi sen de de öylemi ? Fitili koyarken de bazen çok zor koyuyorum ama bazen de çok kolay oluyor. İçerisi bazen sertleşiyor bi bakıyorum sonra gayet rahat anlamadım gitti.
Hep bu durumlar da bizi olumsuza itiyor. Allahım inşallah hayırlıca evlatlarımızı kucağımıza alırızBen fitil kullanmiyorum hap olarak kullanmami istedi doktor artik o yuzden bilmiyorum kuzum.. bende bazen ayni dedigin gibi sertlestigini hissediyorum rahim kisminin kasiliyor gibi oluyor değişik sonra geciyor kendi kendine
Amiin inşallahhHep bu durumlar da bizi olumsuza itiyor. Allahım inşallah hayırlıca evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Ben de bugün test oldum doktora gönderdim daha dönüş yapmadı. Ikisi de negatif çıktı benim de. Tam olarak ne demek anlamadım ben. Tedavi mi gerekiyor yaniDikkat edeceğim canım çiğ meyve sebzeler iyice yıkanacak çiğ et az pişmiş et yumurta vs tüketilmeyecek falan filanbu zamana kadar almadıysa vücut bundan sonra da almaz diye relax olayım diyorum ama olamam sanırım
Yok tedavi falan gerekmiyor toxoplazma gondii bakterisine bağışıklığımız yok demek , yani enfeksiyona açık haldeyizBen de bugün test oldum doktora gönderdim daha dönüş yapmadı. Ikisi de negatif çıktı benim de. Tam olarak ne demek anlamadım ben. Tedavi mi gerekiyor yani
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsinKizlar gorduk sukur 5 hafta 4 gun❤
Karından mı baktı canım evet arkada da bir kese var sankiKizlar ikiz olacakmis nerdeyse ama degil sanrm tutunamamis olablr dedi arkadaki keseye benzer sey. Kanama alani da olablr dedi 10gun sonra gtcm.Gordunuz mu?Eki Görüntüle 2826954
Ben de çok korktum. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sonucum böyle çıktı igg için özellikle yazıyorYok tedavi falan gerekmiyor toxoplazma gondii bakterisine bağışıklığımız yok demek , yani enfeksiyona açık haldeyizAma yediklerimize dikkat edersek hiçbir sıkıntısı yok
Karindan bakti sıkışık degilken cok net goremedi sikisikken gördü cnmKarından mı baktı canım evet arkada da bir kese var sanki
Amin canim insallah hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza alalim ins sen ne zmn gidecektn pztsimiHayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Rica ederimBen de çok korktum. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sonucum böyle çıktı igg için özellikle yazıyor
Karından baktığı içinde görmemiş olabilir canım hayırlısı olsun inşallahKarindan bakti sıkışık degilken cok net goremedi sikisikken gördü cnm
Amin inşallah canım yok salı günü bakalım nasip kısmet duyamazsak da en azından ben elimden geleni yaptım diyeceğimAmin canim insallah hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza alalim ins sen ne zmn gidecektn pztsimi
Cok siddetli olmadigi surece ve kanama olmadigi surece normal canim endiselenme yavas yavas rahim buyuyo buyudukce arada kasik agrilarin olabilir ama dayanilmicak gibiyse doktoruna gorunmede fayda vardirHayırlı cumalar güzel anneler. Hastaneye gidip güzel sesleri duyanlar çok sevindim inşallah pazartesi bende duyarım. Kese görmeye giden arkadaşım da inşallah güzel haberlerle gelirsin. . Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere. Bugün 7+0 tam. Dün sol kasığım ara ara sürekli ağrıdı bugün de bel ağrısı yaşıyorum normal mi sizce. İlk gebelik olunca panikledim.
INsallah duyacaksin cnm hayirli guzel haberlerini bekliyoruz❤Amin inşallah canım yok salı günü bakalım nasip kısmet duyamazsak da en azından ben elimden geleni yaptım diyeceğim
Merhaba benim de 6+5 ken kanamam olmustu dr kontrolune gidiyodum kese ve kalp atisi icin.dr coraspini birak dedi iki hafta sonra tekrar gittigimde coraspine tekrar basla 32. Haftaya kadar kullan dedi.Belki kanama oldugunda bi sure birakmani onermis olabilir su an takibini hangi dr yapiyosa ona guvenmeni oneririm tabi yine de sen bilirsin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahCoraspin konusunda cok kafam karisti bugun gittigim kullanmani oneririm dedi. Ama tup bebek merkezim bir kez pembemsi leke gordugum icin hic kullanma diyor pihtilasma testimde heterozigot var hafif egilim var ve ben ilk gebeligimde 32 haftaya kdr kullandim tekrar tup bebek hocama sordum iki doktor farklı soyleyince ben de daha once kullandigim icin kullanma taraftarym :s