- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
Yok hic bakilmadi bileOow pıhtılaşma sorunu var sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hic bakilmadi bileOow pıhtılaşma sorunu var sanırım
Belki de yaşınız kaç ? ben 40 yaşındayımBelki aynı gün doğururuz
Bakılmadı mı ? Aslında bakıp ona göre iğneye devam etse daha iiy olurdu , bana bakıldı mesela , sorun olmadığı için sadece 5 gün transferden sonra 5 gün transferden sonra olmak üzere toplam 10 tane kullandım , şimdi sadece 1 tane corasprin alıyorum , onu da bırakabilirsin dedi doktoru ama ben yine de 12. Haftaya kadar alayım dedimYok hic bakilmadi bile
Kullanmadım ama bildiğim kadarıyla oksapar kan sulandırıcı iğne. Genelde pıhtılaşma sorunu olanlara veriliyor diye biliyordum açıkçası ama doktorlar en doğrusunu bilir tabikiYok hic bakilmadi bile
Ben se 31 yaşındayımBelki de yaşınız kaç ? ben 40 yaşındayım
Maşallah maşallah hep böyle güzel ilerler inşallah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin rabbimDoktordan ciktim şimdi kizlar ikisi de 7haftayla uyumluymuş sukurler olsun dusuk tehdidi geçmiş inşallah birdaha da olmaz kalplerini yine dinledik rabbim bu sesi herkese isteyene nasip etsin inşallahh 3hafta sonra kontrol dedi hicbir ilaci kesmedi ama
2 doktorda devam etmeme karar verdi vardir bi bildikleri takilmiyorum sormadimda 12.haftada biraktirir ama inşallah cunku gobegim mosmorBakılmadı mı ? Aslında bakıp ona göre iğneye devam etse daha iiy olurdu , bana bakıldı mesela , sorun olmadığı için sadece 5 gün transferden sonra 5 gün transferden sonra olmak üzere toplam 10 tane kullandım , şimdi sadece 1 tane corasprin alıyorum , onu da bırakabilirsin dedi doktoru ama ben yine de 12. Haftaya kadar alayım dedim
Evet kan sulandirici canim sanirim ikizlerde daha fazla kullaniliyor bu igne cevremdede ikiz olup kullanan cok 20.haftada bile insallah benimki o kadar uzun surmezKullanmadım ama bildiğim kadarıyla oksapar kan sulandırıcı iğne. Genelde pıhtılaşma sorunu olanlara veriliyor diye biliyordum açıkçası ama doktorlar en doğrusunu bilir tabiki
Amiin insallahh canim benim rabbim hepimize nasip etsinn saglikla kucagimiza almayi inşallahhMaşallah maşallah hep böyle güzel ilerler inşallah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin rabbim
Canım senin ve bebeklerin sağlıkları için inşallah sürmezEvet kan sulandirici canim sanirim ikizlerde daha fazla kullaniliyor bu igne cevremdede ikiz olup kullanan cok 20.haftada bile insallah benimki o kadar uzun surmez
Saglikli olsunlar da her şeye katlanilir dimiCanım senin ve bebeklerin sağlıkları için inşallah sürmez
Kizlar gorduk sukur 5 hafta 4 gun❤Gunaydin kizlar hayirli cumalar.dr a gidiyorum simdi kesemizi gormeye insallah❤
KesinlikleeeSaglikli olsunlar da her şeye katlanilir dimi
Çok normal canım, bebeğin seninleyim annecim diyorHayırlı cumalar güzel anneler . Hastaneye gidip güzel sesleri duyanlar çok sevindim inşallah pazartesi bende duyarım. Kese görmeye giden arkadaşım da inşallah güzel haberlerle gelirsin. . Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere. Bugün 7+0 tam. Dün sol kasığım ara ara sürekli ağrıdı bugün de bel ağrısı yaşıyorum normal mi sizce. İlk gebelik olunca panikledim.
Hayirli cumalar canim normal biz seninle ayni gidiyoruz benim de suan bel agrim var kasik agrimda oluyor yerini saglamlastiriyor miniklerHayırlı cumalar güzel anneler . Hastaneye gidip güzel sesleri duyanlar çok sevindim inşallah pazartesi bende duyarım. Kese görmeye giden arkadaşım da inşallah güzel haberlerle gelirsin. . Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere. Bugün 7+0 tam. Dün sol kasığım ara ara sürekli ağrıdı bugün de bel ağrısı yaşıyorum normal mi sizce. İlk gebelik olunca panikledim.
Korktum biraz sanki adet olacak gibi hafiften de ağrım olunca ister istemez mide bulantılarım azaldı gibi ara ara geliyor artık. Ondan da oldu biraz hafifleyince hemen bişey mi oldu ki demeye başlıyorum.Çok normal canım, bebeğin seninleyim annecim diyor