TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben suan 8 haftaligim kese kalp goruldu kan tahlillerini bugun verdim ama haftaya da kendi doktorumla ilerlemek istiyorum artik.Ozel oldugu icin de cok artmis fiyatlar arkadsim 5 bine yaptirmisti simdi 10 bin olmus
ne beş bin olmuş? doğum mu? malesef herşey cok pahalı. testler muayeneler ilaçlar

Ahh canım ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor gaz sancılarım öyle şiddetli ki inleyerek geziyorum evin içinde 6 gündür bende içiyorum duphalac şurup. Sancım tuttuğunda sıcak su ile bel altıma su gezdiriyor belime bacaklarıma. Ayrıca ayağımın altında sürekli sıcak su torbası var. Yemeklerden sonra evin içinde yürüyüş yapıyorum. Bu şekilde atlatmaya çalışıyorum. Küçük öğünler yemeye dikkat et.Çok geçmiş olsun

Evet canim 22 subatta transferim oldu 11 haftaya girdim ben Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin insallah.bi de simdiden soyliyim transferden sonra niye yerlesme kanamasi olmadi niye midem bulanmiyo niye kusmuyom kasiklarim niye agrimiyo diye dusunup stres yapma ben hep arastiriyodum ve bende belirti olmadigi icin hep supheliydim gereksiz stres yapiyodum ama hic belirtim olmadigi halde iki hafta sonra guzel haberi aldik herkesin yapisi ayni degil kimi yogun hisseder kimi daha az yada hic o yuzden gereksiz stres yapma.Cok iyi yapmissin canim yediklerin sifa olsun canina can olsun insallah kuru kayisi ve ceviz de tuket.insallah guzel haberlerini bekliuor olacagim mutlaka yaz bana da.Hakkinda hayirlisi

31 yasindayim 6 martta kanda pozitif haberini aldik 22 martta (6+5) kalp ve kese gorduk eklersen sevinirim

Bir de avokadoyu ilk 3 ayda falan tukette hamilelik boyunca cok fazla tuketirsen sutte azalma olur diyolar dr una sorarsin yine ama su anda tuketmenin bi zarari yok tabi dozunda :) bi de ben bilmeden ananas da almistim bi kac dilim yedim sonra arastirdim ananas dusuge sebep olur diyolar ananas yeme :) her yedigime yemeden once internetten bakiyom artik hangisinin yarari var hangisinin zarari var.transferden sonra da zaten soylerler ilaclarini duzenli kullan ve ilk gun dus alma ben 3-4 gun almadim bi de cok sicak banyo yapma uzun sure de durma pozitif olana kadar zaten esinle de yakinlasma yok sonrasi icin dr karar verir zaten ayy cok heycanli insallah pozitif sonuclanir transfere gittigimde bol bol dua ettim hem kendim icin hem o gun benimle girenler icin sen de duani eksik etme Allah yardimcin olsun sag salim kucagina almayi nasip etsin 9 yil bekledim ben o yuzden herkesi cok iyi anliyorum

Amin canım inşallah darısı bekleyen herkese

Çok teşekkürler seninde gözün aydın Karından baktı canım kilo varsa ol etkiliyor olabilir karından görünmesini
Azıcık var tombişim diğer kontrolde görürüz inşallah

Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizimkilerinde sağlıkla devam edip kuçağımıza almayı nasip etsin hayır sadece kese ve yolk kesesi görünmüştü
Amin inşallah canım benim 5+5 günlükken görünmemişti de o yüzden merak ettim canım kürtaj demişti doktor ben yaptırmadım bekliyorum

Amin inşallah canım benim 5+5 günlükken görünmemişti de o yüzden merak ettim canım kürtaj demişti doktor ben yaptırmadım bekliyorum

Alttan bakıyor demi? Şuan kaç günlük oldun. Bencede bekle ya. Sanki kolay mi bulduk biz bu çocukları hemen kürtaj olucaz. Kanama lekelenme bişey var mı? Bide kese resmin varsa özelden atarmısın merak ettim

Benim de gaz ve kabızlık sorunum var. Benim doktor da duphalac şurup verdi kullanıyorum ama çok alışmamak lazımmış sanırım ona o yüzden doktor hergün kullanma dedi. Ben de 2-3 gün arayla içiyorum kendimi yokluyorum zorlandığımı hissedince içiyorum genelde 2 gün arayla 1 tam ölçek alıyorum. Bana kuru kayısı demişlerdi her sabah 1 bardak su ile 2-3 tane yiyorum ama pek fayda etmedi bana

Çok teşekkür ederim, çok tatlısınız güzel haber alırsam yazıcam mutlaka

avakadoyu tutunma aşamasında yediklerine dair birkaç kişinin yazısına denk geldim. Şimdiden alırsam transfere kadar anca olgunlaşır diye düşünerekten aldım :) diğer tavsiyelerineze de dikkat edicem. Bir de kimisi transferden sonra devamlı yat, sakın kalkma diyor; kimisi de oraya kan ve oksijen akışı için günlük rutininize devam edin diyor. Hatta geçen yeni transfer olan bi tanıdığima doktoru yürürken ayaklarını yere sürterek yürü, çok dikkat et fln demiş. Acaba siz nasıl geçirdiniz o süreci?
Çok sevindim sizin adınıza, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

Canikom tavsiyem activia yoğurttan ve günlük sütten yoğurt mayala çok faydasını gördüm ben. Her gün yiyorum rahatlatıyor.

Ben tüp bebek doktorum gebelik takibi yapıyormuş memnun olduğum için devam ediyorum onunla. 1 ay da bilemedim geç gibi sanki

Kızlar, bugün bebikimi gördüm gene. 2 cm olmuş, kol ve bacak tomurcukları çıkmış 10 gün sonraya çağırdı doktorum 10 hafta olucam o zaman, genetik testler vs konuşalım karar verelim dedi. İlaçlarından da bazılarını azaltırız dedi. Bende gelişmeler böyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…