TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Alttan bakıyor demi? Şuan kaç günlük oldun. Bencede bekle ya. Sanki kolay mi bulduk biz bu çocukları hemen kürtaj olucaz. Kanama lekelenme bişey var mı? Bide kese resmin varsa özelden atarmısın merak ettim
Evet canım alttan baktı yok aynen o kadar zor yollardan geçiyoruz ki gelişiyor sonuçta kanamam felan başka hiç bir sıkıntım da yok sadece beta hcg yavaş yükseldi atıyım hemen

Kızlar, bugün bebikimi gördüm gene. 2 cm olmuş, kol ve bacak tomurcukları çıkmış 😍 10 gün sonraya çağırdı doktorum 10 hafta olucam o zaman, genetik testler vs konuşalım karar verelim dedi. İlaçlarından da bazılarını azaltırız dedi. Ben de gelişmeler böyle :anneadayı:
Ay masallah annesiii buyuyor 😍💓😇

Ben tüp bebek doktorum gebelik takibi yapıyormuş memnun olduğum için devam ediyorum onunla. 1 ay da bilemedim geç gibi sanki
Canim benim doktorda yapiyor ama normal doğum olmaz sezeryan dedi ben de belki normal dogurabilirsem sansa atmiyim diye ama carsamba bir doktor ile randevu aldim arkadaslarimin doktoru insallah anlasiriz

Canim benim doktorda yapiyor ama normal doğum olmaz sezeryan dedi ben de belki normal dogurabilirsem sansa atmiyim diye ama carsamba bir doktor ile randevu aldim arkadaslarimin doktoru insallah anlasiriz
Anladım canım ama tüp bebek doktorun da daha şimdiden niye sezaryen demiş ki ne saçmaymış.

avakadoyu tutunma aşamasında yediklerine dair birkaç kişinin yazısına denk geldim. Şimdiden alırsam transfere kadar anca olgunlaşır diye düşünerekten aldım :) diğer tavsiyelerineze de dikkat edicem. Bir de kimisi transferden sonra devamlı yat, sakın kalkma diyor; kimisi de oraya kan ve oksijen akışı için günlük rutininize devam edin diyor. Hatta geçen yeni transfer olan bi tanıdığima doktoru yürürken ayaklarını yere sürterek yürü, çok dikkat et fln demiş. Acaba siz nasıl geçirdiniz o süreci?
Çok sevindim sizin adınıza, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 🌸🌸🌸
Amin canim sagolasin benim doktorum ilk gun dikkat et dedi onun disinda cok agit isler yapmamak kaydiyla gunluk islerinizi yapabilirsiniz dedi hatta asistan da ilk gun haric dusunuzu da yapabilirsiniz dedi ama ben 9 yil bekledigim icin ve tekrar tup bebek yaptirma imkanim olmadigi icin riske atmak istemedim elimden geleni yaptim nerdeyse 3 gun hic yerimden kalkmadim sayilir bi bi kac hafta esim ilgilendi yemekle temuzlik konusunda yardimci oldu ailem uzakti cunku dedigim gibi banyoyu da 4. Gun falan yaptim ama ilik su ile ve olabildigince en kisa surede ciktim.benim de arkadasim sadece tuvalet ve yemek icin kalk yerinden demisti ben de onu yapmaya calisiyodum yalniz surekli yatmakta kabizlik yapabiliyor bu yuzden lifli gidalar tuketmelisin ve bol bol su icmelisin evet avokado tutunma asamasinda cok faydasi var ama yediklerini cesitli tut ceviz ve cig badem tuket protein agirlikli beslen.ben pozitifi gordukten 15 gun sonra kontrole gittigimde kanamam oldu cok korkmustum artik otobus yuzunden mi baska biseyden mi bilmiyorum dusuk tehlikem varmis o zaman da cok dikkat etmeye calistim yine yerimden kalkmadim pek simdi bile dikkat etmeye calisiyorum.ama kontrole gidene kadar dikkat edin cok da stres yapmayin rahat olun ilaclarinixi duzenli kullanin en onemlisi verilen ilaclari kullanmak doktorunuza guvenin ve kendinize cok dikkat edin transferiniz ne zaman olacak hayirlisiyla ?

Kızlar merhaba bende kabızlık sorunu oluyor ara ara duphalac şurup verdi doktor ama sürekli onu da kullanmak istemiyorum ilaç sonuçta zararı yokmuş ama yine de korkuyorum içmeye siz de de var mı aynı sorun neler yapıyorsunuz ne önerirsiniz. Kullandığımız progestan ilaç başlı başına kabızlık yapıyor zaten.
Merhaba kabizlik hamilelikte maalesef oluyor ama ufak tefek seylere dikkat edersek daha az sorun yasayabiliriz.mesela bol su icmek onemli kilonuza gore 2 yada 3 litre.kivi elma armut gibi meyveler lifli gidalar tuketin tam bugday ekmegi tuketin az ve sık beslenmeye calisin.ve uzun sure yatmak da kabizliga sebep olabilir dusuk riskiniz yoksa kendinizi yormadan biraz yuruyus yapabilirsiniz

Amin canim sagolasin benim doktorum ilk gun dikkat et dedi onun disinda cok agit isler yapmamak kaydiyla gunluk islerinizi yapabilirsiniz dedi hatta asistan da ilk gun haric dusunuzu da yapabilirsiniz dedi ama ben 9 yil bekledigim icin ve tekrar tup bebek yaptirma imkanim olmadigi icin riske atmak istemedim elimden geleni yaptim nerdeyse 3 gun hic yerimden kalkmadim sayilir bi bi kac hafta esim ilgilendi yemekle temuzlik konusunda yardimci oldu ailem uzakti cunku dedigim gibi banyoyu da 4. Gun falan yaptim ama ilik su ile ve olabildigince en kisa surede ciktim.benim de arkadasim sadece tuvalet ve yemek icin kalk yerinden demisti ben de onu yapmaya calisiyodum yalniz surekli yatmakta kabizlik yapabiliyor bu yuzden lifli gidalar tuketmelisin ve bol bol su icmelisin evet avokado tutunma asamasinda cok faydasi var ama yediklerini cesitli tut ceviz ve cig badem tuket protein agirlikli beslen.ben pozitifi gordukten 15 gun sonra kontrole gittigimde kanamam oldu cok korkmustum artik otobus yuzunden mi baska biseyden mi bilmiyorum dusuk tehlikem varmis o zaman da cok dikkat etmeye calistim yine yerimden kalkmadim pek simdi bile dikkat etmeye calisiyorum.ama kontrole gidene kadar dikkat edin cok da stres yapmayin rahat olun ilaclarinixi duzenli kullanin en onemlisi verilen ilaclari kullanmak doktorunuza guvenin ve kendinize cok dikkat edin transferiniz ne zaman olacak hayirlisiyla ?
1 mayısda tedaviye başlanacak, 25 mayıs gibi de transfer olur şeklinde konuştu doktorum.

İgg ve Igm var. Igg pozitif , Igm negatif di. Zaten öyle olması gerekiyor . İgg geçirdiğinizi ve bağışıklığınızın olduğunu gösteriyor
Ne güzel bağışıklığınız var😊 ben yıllarca kediyle yaşadım çiğ etler tükettim meyve sebzeleri yıkamadan yedim ama negatif çıkmış😬 keşke bağışıklığım olsaydı diyorum 🤭

Ne güzel bağışıklığınız var😊 ben yıllarca kediyle yaşadım çiğ etler tükettim meyve sebzeleri yıkamadan yedim ama negatif çıkmış😬 keşke bağışıklığım olsaydı diyorum 🤭
İgg ve Igm ye ayrı ayrı bakılmış mı sizde de ? Igg mi negatif çıkmış ? Ben de genelde çiğ et yerim , kedi var evde 🙈

Eklentiler

• D2116EF8-4147-42BB-B909-96EB39072778.jpeg
    D2116EF8-4147-42BB-B909-96EB39072778.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 41
Maalesef ikisi de negatif😐

Eklentiler

• IMG_20210415_215649.jpg
    IMG_20210415_215649.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 43
Ne yapmak gerekiyormuş peki ?
Dikkat edeceğim canım çiğ meyve sebzeler iyice yıkanacak çiğ et az pişmiş et yumurta vs tüketilmeyecek falan filan 😁 bu zamana kadar almadıysa vücut bundan sonra da almaz diye relax olayım diyorum ama olamam sanırım🤪

Dikkat edeceğim canım çiğ meyve sebzeler iyice yıkanacak çiğ et az pişmiş et yumurta vs tüketilmeyecek falan filan 😁 bu zamana kadar almadıysa vücut bundan sonra da almaz diye relax olayım diyorum ama olamam sanırım🤪
Aman aman olma canım , ne olur ne olmaz . Tedbiri elden bırakmamak lazım , bağışıklığım olmasına rağmen bu dediklerine ben de dikkat ediyorum . Kaçıncı haftadasınız ? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💕

X