TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Sukurler olsun canim benim artik ozele devam makine ne kdr onemli iste
Aynen canım özel hastane biraz uzak mesafede devlet iki sokak ötede ama mecbur özel e devam edeceğim perşembe bakalım dedi daha net konuşuruz dedi
Ne kadar guzel bi goruntu Allahim darisi başima inşallahh
Amin canım inşallah sende herkese sırasıyla göreceğiz

Kızlar baş dönmesi ve tansiyon düşmesi yaşayan oldu mu? Sanki türk filmi gibi ay başım dönüyor hamileyim
Geçmiş olsun kuzum ben de bugün onu düşünüyordum ne zaman basım dönecek diye filmlerde hamilelik adı altında ne görsek bizde niye olmuyor diye düşünüyoruz. İnşallah en kısa zamanda geçer

Kızlar baş dönmesi ve tansiyon düşmesi yaşayan oldu mu? Sanki türk filmi gibi ay başım dönüyor hamileyim
Yataktan hızlı kalktıgımda bas donmem oluyor ama o normaldede oluyor sanki tansiyonum bir gün 95 e 47 idi çok korkmuştuk ama normal diyolla nadir de olsa yasanıyor canım

Yataktan hızlı kalktıgımda bas donmem oluyor ama o normaldede oluyor sanki tansiyonum bir gün 95 e 47 idi çok korkmuştuk ama normal diyolla nadir de olsa yasanıyor canım
Benim de tansiyonum 9 /5 ay hiç güzel bir şey değil.. beni mi buldu ayol.. gözlerim karardı hemen eşim yakaladı beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…