- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
Geçmiş olsun kuzummAnnem ayran yaptı, onlar da buna gülüyor bunlar tatlı şeyler dio..
Bulantin olursa hissedersn cnmGeçmiş olsun kuzummbende hala tık yok Hiç yokmuş gibi. Hiçbirşey hissetmiyorum doğururken hissederim belki
Kuru ve tuzlu şeyler yiyebilirsin. Kraker gibi. Beyaz leblebi de iyi geliyor diyorlar onu henüz denemedimGüzel anneler nasılsınız.
6. haftaya girdiğimden beri aşırı mide bulantılarım başladı. Çıkarma henüz yok. Ama bulantı çok fazla ne yapmam lazım yatıştırmak için. İlk olunca bilemedim sizlere sormak istedim.
Canım zencefil veya zencefil ekstrakt ları kullanabilirsin bulantıya iyi geliyor benim doktorum emetium zencefil tableti vermiştiGüzel anneler nasılsınız.
6. haftaya girdiğimden beri aşırı mide bulantılarım başladı. Çıkarma henüz yok. Ama bulantı çok fazla ne yapmam lazım yatıştırmak için. İlk olunca bilemedim sizlere sormak istedim.
İnşallah canım. Rabbim o güzel sesi hepimize duyursun inşallahYarin sabah atim için gidicem 9da çoook heyecanliyim inşallah sağsalim duyariz
Amiiin amiin inşallahh canimİnşallah canım. Rabbim o güzel sesi hepimize duyursun inşallah
Ayy hadi inşallah yaa. Bende kese için gidicem. Siz keseyi ne zaman gördünüz?Yarin sabah atim için gidicem 9da çoook heyecanliyim inşallah sağsalim duyariz
5+0da gordum canim karindan. İnşallah sagsalim gorursun sendeAyy hadi inşallah yaa. Bende kese için gidicem. Siz keseyi ne zaman gördünüz?
Benim yarın 5+5 olucak ama karından görürmü sence? Göbeğim var benim göremez diye düşünüyorum5+0da gordum canim karindan. İnşallah sagsalim gorursun sende
Benimde dumduz degil vallahi gobegim yagli azcikBenim yarın 5+5 olucak ama karından görürmü sence? Göbeğim var benim göremez diye düşünüyorum
İnşallah canim inşallahhh
Amin inşallahYarin sabah atim için gidicem 9da çoook heyecanliyim inşallah sağsalim duyariz
Canım benim 6. Haftada kanamam oldu o zamandan beri coraspin kullanmıyorum.Kizlar lekelenmesi olunca coraspin kesilen varmiydi aramizda ne kdr sure kullanilmiyir acaba lekelenme gecene kdr mi merk ettim,)simdilik bir sure solemedi dr
Estrofemi de ya keseyi görünce ya da kalp atışını duyduğunda bıraktırıyor doktor canım. Benim kese ve kalp atışı aynı gün oldu hangisinden dolayı bıraktık unuttumKızlar estrofem kullanımını ne zaman bitireceğiz
Cok sagol kuzum hic mi kullanmicaksn acaba coraspin kan sulandirici igne de kullanmiyrsb dmi,)sanirim kalp atisindan sonra aynen tatlim sen nasilsin nasil gidiyorCanım benim 6. Haftada kanamam oldu o zamandan beri coraspin kullanmıyorum.
Estrofemi de ya keseyi görünce ya da kalp atışını duyduğunda bıraktırıyor doktor canım. Benim kese ve kalp atışı aynı gün oldu hangisinden dolayı bıraktık unuttum
Bana 24 Nisan'da bırak dediCanım benim 6. Haftada kanamam oldu o zamandan beri coraspin kullanmıyorum.
Estrofemi de ya keseyi görünce ya da kalp atışını duyduğunda bıraktırıyor doktor canım. Benim kese ve kalp atışı aynı gün oldu hangisinden dolayı bıraktık unuttum