TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Güzel anneler nasılsınız .
6. haftaya girdiğimden beri aşırı mide bulantılarım başladı. Çıkarma henüz yok. Ama bulantı çok fazla ne yapmam lazım yatıştırmak için. İlk olunca bilemedim sizlere sormak istedim.

Kuru ve tuzlu şeyler yiyebilirsin. Kraker gibi. Beyaz leblebi de iyi geliyor diyorlar onu henüz denemedim inşallah hafifler

Canım zencefil veya zencefil ekstrakt ları kullanabilirsin bulantıya iyi geliyor benim doktorum emetium zencefil tableti vermişti

Kizlar lekelenmesi olunca coraspin kesilen varmiydi aramizda ne kdr sure kullanilmiyir acaba lekelenme gecene kdr mi merk ettim,)simdilik bir sure solemedi dr

Kızlar estrofem kullanımını ne zaman bitireceğiz

Kizlar lekelenmesi olunca coraspin kesilen varmiydi aramizda ne kdr sure kullanilmiyir acaba lekelenme gecene kdr mi merk ettim,)simdilik bir sure solemedi dr
Canım benim 6. Haftada kanamam oldu o zamandan beri coraspin kullanmıyorum.
Kızlar estrofem kullanımını ne zaman bitireceğiz
Estrofemi de ya keseyi görünce ya da kalp atışını duyduğunda bıraktırıyor doktor canım. Benim kese ve kalp atışı aynı gün oldu hangisinden dolayı bıraktık unuttum

Cok sagol kuzum hic mi kullanmicaksn acaba coraspin kan sulandirici igne de kullanmiyrsb dmi,)sanirim kalp atisindan sonra aynen tatlim sen nasilsin nasil gidiyor

Bana 24 Nisan'da bırak dedi çok kötü içemiyorum artık mide bulantısı da var baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…