- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.42bin cıktı sonuc. Bugun ozelde baska doktora gittim bebek gorunuyo ama sagliksiz kalp atimi yok.kesin sonuc icin 1 hafta bekleyebilirsin yada hemen kurtaj olabilirsin ben beklemeni oneriyorum diyo.vucut onu atmaya calisiyo diyo. Bi once bu agrilar ve kanama cogalsada su surec daha fazla uzamasa
Amin insallahHakkında hayırlısı olsun inşallah.rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.
Hayırlısı olsun canım vakti saati vardır inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın.42bin cıktı sonuc. Bugun ozelde baska doktora gittim bebek gorunuyo ama sagliksiz kalp atimi yok.kesin sonuc icin 1 hafta bekleyebilirsin yada hemen kurtaj olabilirsin ben beklemeni oneriyorum diyo.vucut onu atmaya calisiyo diyo. Bi once bu agrilar ve kanama cogalsada su surec daha fazla uzamasa
Arada oluyor korkmaKizlar benim gogsumde siskinlik azaldi sanki hafifledi korkmaya basladim ben simdi acaba bie sey mi oldu diye sizlerde boyle oluyor mu kalbini duymadik daha acaba bir sey mi oldu diye dusunmekten kafayi yedim
Artık kafam ne alemdeyse altta karnı kocaman olan bir bebek gördüm yok artık dedim, kızcağız kese yazmış.Eki Görüntüle 2821408
Kesemi gördüm şükürler olsunn
Bu pozitif mesajlarin olumlu transferlerin mimari sensin guzel anne iyi ki bizi bir araya toplamissinArtık kafam ne alemdeyse altta karnı kocaman olan bir bebek gördüm yok artık dedim, kızcağız kese yazmış.Hayırlı olsun canım
Ben de öyle sandım yalnızArtık kafam ne alemdeyse altta karnı kocaman olan bir bebek gördüm yok artık dedim, kızcağız kese yazmış.Hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim canım bu güzel sözlerin için. Hepimiz bu güzel zamanları hakettik. Çok emek verdik, Allah sağlıcakla kucağımıza da almak nasip etsinBu pozitif mesajlarin olumlu transferlerin mimari sensin guzel anne iyi ki bizi bir araya toplamissin
Bende de kahvemsi bir leke gelmişti , doktorum kahve pembe vs olursa korkma normal kırmızı yogun adet gibi kanaman olursa kork demiştiKızlar merhaba. 5.haftadayim. peceteye pembe leke geldi. Sizce normal mi yaşayan oldu mu?
Teşekkür ederim canım baya moralim bozulmuştuBende de kahvemsi bir leke gelmişti , doktorum kahve pembe vs olursa korkma normal kırmızı yogun adet gibi kanaman olursa kork demişti
Moralini hiç bozma canım doktorun normal diyecek ama içime sinmez dersen yakında bir hastaneye gidip bebişini gör rahatlarsınTeşekkür ederim canım baya moralim bozulmuştu
Doktora yazdım o da hala dönmedi.
Ultrason günüm perşembe. Öncesinde kese görünür mü bilmiyorum. Doktora gittiğimde 6.hafta olacak çünküMoralini hiç bozma canım doktorun normal diyecek ama içime sinmez dersen yakında bir hastaneye gidip bebişini gör rahatlarsın
Bu ne kadar güzel bir mesaj öyleKızlar merhabaaa, 2020 Şubatta transferim oldu korkular endişeler kanamalar düşük riski derken Ekim sonunda kızımı sağlıkla kucağıma aldim stresleriniz, korkularınız, surekli kendinizi dinlemeleriniz, hamile gibi hissetmemeniz, her gun doktora gidip minik mucizeyi görmek istemeniz o kadar normal ki okudukça kendimi hatırlıyorum, her birinize sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah sag salim kucağıniza almayı nasip etsin iste o an tum çektiklerini unutuyosunuz, keyfini çıkarın o tekmeleri bile özlüyorumbir kadına en çok annelik yakışıyor Rabbim ne mutlu ki size de nasip etti, tamamına erdirsin inşallah, dikkat edin kendinize guzel anneler opuyorum
Mesajin icimi o kadar ferahlatti ki rabbim evladina uzun hayirli omurler versin inşallah bize de sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin inşallahhKızlar merhabaaa, 2020 Şubatta transferim oldu korkular endişeler kanamalar düşük riski derken Ekim sonunda kızımı sağlıkla kucağıma aldim stresleriniz, korkularınız, surekli kendinizi dinlemeleriniz, hamile gibi hissetmemeniz, her gun doktora gidip minik mucizeyi görmek istemeniz o kadar normal ki okudukça kendimi hatırlıyorum, her birinize sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah sag salim kucağıniza almayı nasip etsin iste o an tum çektiklerini unutuyosunuz, keyfini çıkarın o tekmeleri bile özlüyorumbir kadına en çok annelik yakışıyor Rabbim ne mutlu ki size de nasip etti, tamamına erdirsin inşallah, dikkat edin kendinize guzel anneler opuyorum
Doktor bebek yerleşirken olabilir dedi. Aspirini kesti progestanı 3 kullanıyordum 4 yaptıMoralini hiç bozma canım doktorun normal diyecek ama içime sinmez dersen yakında bir hastaneye gidip bebişini gör rahatlarsın
Bebeler içerde inşaat yapıyorlar kendilerine yuva yapıyorlarDoktor bebek yerleşirken olabilir dedi. Aspirini kesti progestanı 3 kullanıyordum 4 yaptı