TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

merhaba kızlar bende şubat 23 de transfer olmuştum şükür bizde 9 haftadayız hafta içi kontrol vardı herşey yolunda darısı sizlere isteyenlere olsun bulantılarım sabah oluyor genelde gün içi az az sık sık yiyorum o zaman fazla hissetmiyorum samimi dostumu attım size :)

Eklentiler

• image.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 44
Slm kızlar 30 martta transfer oldum 8. Gün negatif gördüm idrar testinde ve regl olmm gerekirdi halen olmadım kan testini çarşamba yaptırcam erkn randevu alamadım acaba ilaçlardanmı reglim uzamış olabilir yoksa pozitif olma olasılığı varmıdır

Kızlar günaydın 5+5 'te ben keseyi gördük içinde yolksaç oluşmuş ama bebek yoktu. 1 haftaya kadar görürüz dedi doktor ama ben çok korktum var mı böyle birşey yaşayan. Görünmesi gerekirmiydi.

Kızlar günaydın 5+5 'te ben keseyi gördük içinde yolksaç oluşmuş ama bebek yoktu. 1 haftaya kadar görürüz dedi doktor ama ben çok korktum var mı böyle birşey yaşayan. Görünmesi gerekirmiydi.
Canım yolk sac olustuysa bebek daha ufaktır, alttan mı muayene oldun karından mı?

Karından baktı göremedi. Alttan baktı sonra.
Tamam o zaman yolk sac varsa sorun yok diye biliyorum ben canım , haftaya hem kalbi duyarsın hem bebeği görürsün seninle aynı durumu yasayan arkadaslar var zaten ve bebeklerini gördüler ve sen de göreceksin hayırlısıyla

Kizlar mucizelerimin kalp atişlarini duyduk rabbime binlerce kez sukurler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Canim cok cok mutlu oldum ne kadar guzeliki minik kalp seninle Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin mucize

Canim 1 hafta sonra bebek ve kalp atisini göreceksin gayet normal bebisin orda

Canim gozunaydin gayett normal gorememeniz ben cok stres yaptim bak bos gebelik mi vs diye sakin yapma bebegini de stresr sokma yolk varsa bu iyiye isaret

Canim atima 6+0 12nisan yazar misin

Sagol canimm ya amiin inşallahh destegin icin de cok tesekkur ederim sana sen nasil oldun yok dimi lekelenmen
Ben de sana tesekkur ederimSuan devam eden bir durum yok insallah gecmistir canim benm:)ben de cumayi bekliyorum nasipse kese icin gunler gecerse:)

Kızlar günaydın. İki haftadır raporluydum, bu sabah okula gitmek için hazırlandım. Tam çıkacakken kanamam oldu. Acile gittik hemen, aletle, elle, vajinal ultrasonla muayene edildim, 4 doktor vardı başımda bir şey demediler. Bebişin kalp atışı var çok şükür. Neden böyle oluyor yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…