TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Güzel anneler nasılsınız 🌸.
6. haftaya girdiğimden beri aşırı mide bulantılarım başladı. Çıkarma henüz yok. Ama bulantı çok fazla ne yapmam lazım yatıştırmak için. İlk olunca bilemedim sizlere sormak istedim. 😓🌸

6. haftaya girdiğimden beri aşırı mide bulantılarım başladı. Çıkarma henüz yok. Ama bulantı çok fazla ne yapmam lazım yatıştırmak için. İlk olunca bilemedim sizlere sormak istedim. 😓🌸
Kuru ve tuzlu şeyler yiyebilirsin. Kraker gibi. Beyaz leblebi de iyi geliyor diyorlar onu henüz denemedim 🙄 inşallah hafifler

Canım zencefil veya zencefil ekstrakt ları kullanabilirsin bulantıya iyi geliyor benim doktorum emetium zencefil tableti vermişti🌺

Kizlar lekelenmesi olunca coraspin kesilen varmiydi aramizda ne kdr sure kullanilmiyir acaba lekelenme gecene kdr mi merk ettim,)simdilik bir sure solemedi dr

Kızlar estrofem kullanımını ne zaman bitireceğiz 🙄

Kizlar lekelenmesi olunca coraspin kesilen varmiydi aramizda ne kdr sure kullanilmiyir acaba lekelenme gecene kdr mi merk ettim,)simdilik bir sure solemedi dr
Canım benim 6. Haftada kanamam oldu o zamandan beri coraspin kullanmıyorum.
Kızlar estrofem kullanımını ne zaman bitireceğiz 🙄
Estrofemi de ya keseyi görünce ya da kalp atışını duyduğunda bıraktırıyor doktor canım. Benim kese ve kalp atışı aynı gün oldu hangisinden dolayı bıraktık unuttum☺️

Estrofemi de ya keseyi görünce ya da kalp atışını duyduğunda bıraktırıyor doktor canım. Benim kese ve kalp atışı aynı gün oldu hangisinden dolayı bıraktık unuttum☺️
Cok sagol kuzum hic mi kullanmicaksn acaba coraspin kan sulandirici igne de kullanmiyrsb dmi,)sanirim kalp atisindan sonra aynen tatlim sen nasilsin nasil gidiyor😍

Bana 24 Nisan'da bırak dedi🙄 çok kötü içemiyorum artık mide bulantısı da var baya

X