- 17 Mart 2015
- 316
- 234
- 37
Evet ya kazı çalışması siz progestanı ne kadar kullanıyorsunuz?Bebeler içerde inşaat yapıyorlar kendilerine yuva yapıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya kazı çalışması siz progestanı ne kadar kullanıyorsunuz?Bebeler içerde inşaat yapıyorlar kendilerine yuva yapıyorlar
Aminnnnnnnn insallahhh sağlıklaBu ne kadar güzel bir mesaj öyle Allah razı olsun inşallah. Rabbim bizlere de sağlıkla hayırla yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aminnn inşallah hepimizin evladına.. bu heyecanlı süreçte bir nebze olsun iyi geldiyse yazdıklarım ne mutlu bana, karninizdaki melekler sımsıkı tutunsun insallahhhMesajin icimi o kadar ferahlatti ki rabbim evladina uzun hayirli omurler versin inşallah bize de sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin inşallahh
Amiin amiin inşallahhhAminnn inşallah hepimizin evladına.. bu heyecanlı süreçte bir nebze olsun iyi geldiyse yazdıklarım ne mutlu bana, karninizdaki melekler sımsıkı tutunsun insallahhh
Masllah ne guzel Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah hepimizeMerhabalar herkese ,” 40 yaş üstü anne olmaya çalışanlar “ topiğindeydim uzun süredir . 40 yaşındayım , 2.5 yıllık uğraş , 6. deneme , ve bu sefer oldu galiba inşallah 25 Şubat transfer , 8 Mart kan testi , 16 Mart kese görme , 30 Mart kalp atışı bugün tam 9+0 haftalık, tahmini sezaryen 6 Kasım , salı günü kontrol var tekrar , 2 haftada bir çağırıyor doktorum , hepiniz gibi her kontrol öncesi çok heyecanlanıyorum, rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin
Merhaba hayırlı olsun hoşgeldinizMerhabalar herkese ,” 40 yaş üstü anne olmaya çalışanlar “ topiğindeydim uzun süredir . 40 yaşındayım , 2.5 yıllık uğraş , 6. deneme , ve bu sefer oldu galiba inşallah 25 Şubat transfer , 8 Mart kan testi , 16 Mart kese görme , 30 Mart kalp atışı bugün tam 9+0 haftalık, tahmini sezaryen 6 Kasım , salı günü kontrol var tekrar , 2 haftada bir çağırıyor doktorum , hepiniz gibi her kontrol öncesi çok heyecanlanıyorum, rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin
9+6 da son kez kullanacagım canım hayırlısıyla 10.haftaya kadar yaniEvet ya kazı çalışması siz progestanı ne kadar kullanıyorsunuz?
Gozunuzaydin Allah kucaginiza almayi nasip etsin inşallahMerhabalar herkese ,” 40 yaş üstü anne olmaya çalışanlar “ topiğindeydim uzun süredir . 40 yaşındayım , 2.5 yıllık uğraş , 6. deneme , ve bu sefer oldu galiba inşallah 25 Şubat transfer , 8 Mart kan testi , 16 Mart kese görme , 30 Mart kalp atışı bugün tam 9+0 haftalık, tahmini sezaryen 6 Kasım , salı günü kontrol var tekrar , 2 haftada bir çağırıyor doktorum , hepiniz gibi her kontrol öncesi çok heyecanlanıyorum, rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin
Günaydıın ben de bugün bulantısız uyanınca kahvaltıya saldırdımGunaydinn guzel anneler bol bulantili gune uyandim bulantim yok neden olmuyor diyordum kendim kaşindim
Ben kalktigimda iyiydim aslinda sonra biseyler yerken birden tiksindim başladi devam hala sana afiyet bal seker olsun yarasinn inşallahhhGünaydıın ben de bugün bulantısız uyanınca kahvaltıya saldırdım
Sağolasın canımcım senin ilk bulantı heyecanların galiba baksana nasıl da mutlusun iyi tanırım o hissi ama inşallah aşırı olmaz bulantıların bak o zor oluyor serum yemişliğim var buraya yazmamıştım o dönemBen kalktigimda iyiydim aslinda sonra biseyler yerken birden tiksindim başladi devam hala sana afiyet bal seker olsun yarasinn inşallahhh
En son gittigim doktor embriyo olusunca bulantin başlar demisti uzuluyordum bulantim yok acaba olusmadi vs diye o yuzden bu sevincim umutt ya oyle mi cok gecmiş olsun umarim o kadar cok olmaz inşallahSağolasın canımcım senin ilk bulantı heyecanların galiba baksana nasıl da mutlusun iyi tanırım o hissi ama inşallah aşırı olmaz bulantıların bak o zor oluyor serum yemişliğim var buraya yazmamıştım o dönem
Teşekkür ederim canım çok bulantı olursa zencefil ve ekstrakt larını kullanabilirsin aklında bulunsun çok iyi geliyor ama inşallah olmazEn son gittigim doktor embriyo olusunca bulantin başlar demisti uzuluyordum bulantim yok acaba olusmadi vs diye o yuzden bu sevincim umutt ya oyle mi cok gecmiş olsun umarim o kadar cok olmaz inşallah
Tavsiyen icin sagol canim insallah ihtiyacim olmazTeşekkür ederim canım çok bulantı olursa zencefil ve ekstrakt larını kullanabilirsin aklında bulunsun çok iyi geliyor ama inşallah olmaz
Sukurler olsun canim benim artik ozele devam makine ne kdr onemli isteMerhaba kızlar bugün özel hastane ye gittim vajinal muayne oldum kese içinde yolk göründü çok şükür kalp atışı için erken dedi bugün 6+0