TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Mesajin icimi o kadar ferahlatti ki rabbim evladina uzun hayirli omurler versin inşallah bize de sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin inşallahh🤲🤲
Aminnn inşallah hepimizin evladına..🙏🙏 bu heyecanlı süreçte bir nebze olsun iyi geldiyse yazdıklarım ne mutlu bana, karninizdaki melekler sımsıkı tutunsun insallahhh

Merhabalar herkese ,” 40 yaş üstü anne olmaya çalışanlar “ topiğindeydim uzun süredir . 40 yaşındayım , 2.5 yıllık uğraş , 6. deneme , ve bu sefer oldu galiba inşallah 🙏 25 Şubat transfer , 8 Mart kan testi , 16 Mart kese görme , 30 Mart kalp atışı 🙏🙏🙏 bugün tam 9+0 haftalık, tahmini sezaryen 6 Kasım , salı günü kontrol var tekrar , 2 haftada bir çağırıyor doktorum , hepiniz gibi her kontrol öncesi çok heyecanlanıyorum, rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın 🙏🙏🙏💕💕 amin 🤲

Merhabalar herkese ,” 40 yaş üstü anne olmaya çalışanlar “ topiğindeydim uzun süredir . 40 yaşındayım , 2.5 yıllık uğraş , 6. deneme , ve bu sefer oldu galiba inşallah 🙏 25 Şubat transfer , 8 Mart kan testi , 16 Mart kese görme , 30 Mart kalp atışı 🙏🙏🙏 bugün tam 9+0 haftalık, tahmini sezaryen 6 Kasım , salı günü kontrol var tekrar , 2 haftada bir çağırıyor doktorum , hepiniz gibi her kontrol öncesi çok heyecanlanıyorum, rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın 🙏🙏🙏💕💕 amin 🤲
Masllah ne guzel Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah hepimize😍🍀

Merhaba hayırlı olsun hoşgeldiniz

Gozunuzaydin Allah kucaginiza almayi nasip etsin inşallah😊

Ben kalktigimda iyiydim aslinda sonra biseyler yerken birden tiksindim başladi devam hala sana afiyet bal seker olsun yarasinn inşallahhh😍😍
Sağolasın canımcım 🌺 senin ilk bulantı heyecanların galiba baksana nasıl da mutlusun😂😂 iyi tanırım o hissi ama inşallah aşırı olmaz bulantıların bak o zor oluyor serum yemişliğim var buraya yazmamıştım o dönem 😬

Sağolasın canımcım 🌺 senin ilk bulantı heyecanların galiba baksana nasıl da mutlusun😂😂 iyi tanırım o hissi ama inşallah aşırı olmaz bulantıların bak o zor oluyor serum yemişliğim var buraya yazmamıştım o dönem 😬
En son gittigim doktor embriyo olusunca bulantin başlar demisti uzuluyordum bulantim yok acaba olusmadi vs diye o yuzden bu sevincim umutt🤭🤭 ya oyle mi cok gecmiş olsun umarim o kadar cok olmaz inşallah

En son gittigim doktor embriyo olusunca bulantin başlar demisti uzuluyordum bulantim yok acaba olusmadi vs diye o yuzden bu sevincim umutt🤭🤭 ya oyle mi cok gecmiş olsun umarim o kadar cok olmaz inşallah
Teşekkür ederim canım 😊 çok bulantı olursa zencefil ve ekstrakt larını kullanabilirsin aklında bulunsun çok iyi geliyor 🌺 ama inşallah olmaz

Merhaba kızlar bugün özel hastane ye gittim vajinal muayne oldum kese içinde yolk göründü çok şükür kalp atışı için erken dedi bugün 6+0

Eklentiler

• 20210410_111041(0).jpg
    20210410_111041(0).jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 42
X