Gunaydiinn canim sirt ve bel agrisindan gidiyoruz bakal bugunGünaydın Canlar nasılsınız bugün
Benim bel ağrım hafifledi çok şükür az bir şey var yine ama, mide yanması devam onun dışında her şey normal çok şükür bir yaramazlık yok. Pazartesi doktora gideceğim onun heyecanı varGunaydiinn canim sirt ve bel agrisindan gidiyoruz bakal bugunsen nasilsinn
Pazartesi benim de kontrolum var atim içinBenim bel ağrım hafifledi çok şükür az bir şey var yine ama, mide yanması devam onun dışında her şey normal çok şükür bir yaramazlık yok. Pazartesi doktora gideceğim onun heyecanı var
Kesinlikle insan her gün görmek istiyor bu bizim kalp atışından sonraki ilk rutin kontrolümüz olacak inşallah 15 günde 1 çağırıyor doktor.Pazartesi benim de kontrolum var atim içininsan gorecegi icin ne kadar cok heyecanlaniyor dimi her gidişinde
İkizler de kontroller hep boyle sıkmi olacak acaba benim doktorum henuz bisey soylemedi merak ettimKesinlikle insan her gün görmek istiyor bu bizim kalp atışından sonraki ilk rutin kontrolümüz olacak inşallah 15 günde 1 çağırıyor doktor.
Her doktor farklı herhalde benimki haftada 1 gel diyor. Gerçi dedi 2 hafta deriz ama sen görmek istersin gel yine.Kesinlikle insan her gün görmek istiyor bu bizim kalp atışından sonraki ilk rutin kontrolümüz olacak inşallah 15 günde 1 çağırıyor doktor.
Birçok doktor kuru ve tuzlu şeyler yiyin diyorGunaydin kizlar benimde bir belirtim kalmadi sadece ara ara mide yanmasi ve tiksinme var sulu salçalı yemek yiyemiyorum hep hamur isi istiyor canim bir de muz iyo geliyor
Her hafta gitmek sıkıntı olur mu peki?Her doktor farklı herhalde benimki haftada 1 gel diyor. Gerçi dedi 2 hafta deriz ama sen görmek istersin gel yine.
Beyaz leblebi ye, mideye iyi geliyoGunaydin kizlar benimde bir belirtim kalmadi sadece ara ara mide yanmasi ve tiksinme var sulu salçalı yemek yiyemiyorum hep hamur isi istiyor canim bir de muz iyo geliyor
Niye olsunHer hafta gitmek sıkıntı olur mu peki?
Ben de her hafta gidiyorum daNiye olsun
Aslında belirtiler hamileliğin ilerleyen haftalarında başlıyor. Benim 5-6.günlerde ağrım olmuştu. Sadece ağrım vardı o zaman tutunuyormus.Merhabalar, kızlar bir sorum olacak taze anneler olarak sizlerehiç lekelenme ya da bir belirti hissetmeden pozitif sonuç alan oldu mu aranızda? Transferden sonra 4. Günüm bugün hiçbir şey hissetmiyorum tutmadı diye düşünüyorum
Yok canım sanmam doktor gel demez o zamanBen de her hafta gidiyorum daaklıma takılıyor acaba bir zararı olur mu diye herkes ayda bir ya da on beş günde gidince ondan sordum