TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canım hiç belirtisiz tutunan o kadar çok ki. Herkesin bambaşka ilerliyor. Hiç takılma oralara. Umarım bebişin seninledir

Bende hiç lekelenme olmadı belirti olarak da fazla birşey olmadı ilaçlardan kaynaklı bel ağrısı ara ara da kasıklarda ağrı hissettim çok hafif kullandığımız hormon ilaçlarından olduğunu düşünüyorum transfer öncesinde başlamıştı çünkü.

Aslında belirtiler hamileliğin ilerleyen haftalarında başlıyor. Benim 5-6.günlerde ağrım olmuştu. Sadece ağrım vardı o zaman tutunuyormus.
Canım hiç belirtisiz tutunan o kadar çok ki. Herkesin bambaşka ilerliyor. Hiç takılma oralara. Umarım bebişin seninledir
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için umutları yere sermiyorum bir süre daha o zaman...

Ben çalışıyorum canım ama mümkün olduğunca çok dikkat ediyorum odamdan pek çıkmamaya gayret ediyorum. Rabbim korusun hepimizi vakalar çok arttı allah yardımcımız olsun. Bende akşam eve gidip yemek yedikten sonra koltuktan kalkamıyorum direk yatağa geçiş yapıyorum gözler kapalı

Hayirli cumalar canim.. Daha dun nobetimde covid supheliye tedavi uyguladim ama rabbime dua ediyorum korur bizi hepimizi inşallahh

Ben hiçbirşey yaşamadım. Daha çok erken merak etmeyin.

Çok kötü bir döneme denk geldik gerçekten... Sizin işiniz çok daha zor, Allah yardım etsin...
Aslinda ekip arkadaşlarim olabildigince yardim ediyorlar Allah razi olsun onlardan ama yogunluk olunca mecbur boyle oluyor.. Allah hepimizin yardimcisi olsun zor yollardan gecip buralara geldik kotuluklerden korusun rabbim

Kan sonucunuz ne çıktı. Yazdıysanız görmedim kusura bakmayın.

Kızlar benimde az önce kasık ağrım başladı daha önce hiç böyle ağrı olmamıştı biraz bacaklarımı uzattım 10 dk dinlendim zaten oturarak çalışıyorum ama anlamadım kasıklarımda bir hareketlilik başladı resmen hayır olsun

Kan sonucunuz ne çıktı. Yazdıysanız görmedim kusura bakmayın.
42bin cıktı sonuc. Bugun ozelde baska doktora gittim bebek gorunuyo ama sagliksiz kalp atimi yok.kesin sonuc icin 1 hafta bekleyebilirsin yada hemen kurtaj olabilirsin ben beklemeni oneriyorum diyo.vucut onu atmaya calisiyo diyo. Bi once bu agrilar ve kanama cogalsada su surec daha fazla uzamasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…