Bilemiyorum canım tekrar gittiğimde belli olurİkizler de kontroller hep boyle sıkmi olacak acaba benim doktorum henuz bisey soylemedi merak ettim
Oh iyi bariYok canım sanmam doktor gel demez o zaman
Canım hiç belirtisiz tutunan o kadar çok ki. Herkesin bambaşka ilerliyor. Hiç takılma oralara. Umarım bebişin seninledirMerhabalar, kızlar bir sorum olacak taze anneler olarak sizlerehiç lekelenme ya da bir belirti hissetmeden pozitif sonuç alan oldu mu aranızda? Transferden sonra 4. Günüm bugün hiçbir şey hissetmiyorum tutmadı diye düşünüyorum
Bende hiç lekelenme olmadı belirti olarak da fazla birşey olmadı ilaçlardan kaynaklı bel ağrısı ara ara da kasıklarda ağrı hissettim çok hafif kullandığımız hormon ilaçlarından olduğunu düşünüyorum transfer öncesinde başlamıştı çünkü.Merhabalar, kızlar bir sorum olacak taze anneler olarak sizlerehiç lekelenme ya da bir belirti hissetmeden pozitif sonuç alan oldu mu aranızda? Transferden sonra 4. Günüm bugün hiçbir şey hissetmiyorum tutmadı diye düşünüyorum
Aslında belirtiler hamileliğin ilerleyen haftalarında başlıyor. Benim 5-6.günlerde ağrım olmuştu. Sadece ağrım vardı o zaman tutunuyormus.
Canım hiç belirtisiz tutunan o kadar çok ki. Herkesin bambaşka ilerliyor. Hiç takılma oralara. Umarım bebişin seninledir
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinBende hiç lekelenme olmadı belirti olarak da fazla birşey olmadı ilaçlardan kaynaklı bel ağrısı ara ara da kasıklarda ağrı hissettim çok hafif kullandığımız hormon ilaçlarından olduğunu düşünüyorum transfer öncesinde başlamıştı çünkü.
Ben yanlış anlamışım kusura bakma canım karından baktı dedin sandımAlttan bakıyo zaten
Ben çalışıyorum canım ama mümkün olduğunca çok dikkat ediyorum odamdan pek çıkmamaya gayret ediyorum. Rabbim korusun hepimizi vakalar çok arttı allah yardımcımız olsun. Bende akşam eve gidip yemek yedikten sonra koltuktan kalkamıyorum direk yatağa geçiş yapıyorum gözler kapalıSelamlar herkese, Hayırlı cumalar dilerimBen bugün daha iyiyim, duş aldım , dinleniyorum.. Artik ufaktan rölantiye aldık zaten Corona çok kötü durumda kendinize çok dikkat edin. Çok sık dışarı çıkmamaya çalışın
Benim doktorum mucizelere inanın ve asla vazgeçmeyin der hepÇok teşekkür ederim cevaplarınız içinumutları yere sermiyorum bir süre daha o zaman...
Anaokullarında da durum çok fena, çok korkuyorum ben deSelamlar herkese, Hayırlı cumalar dilerimBen bugün daha iyiyim, duş aldım , dinleniyorum.. Artik ufaktan rölantiye aldık zaten Corona çok kötü durumda kendinize çok dikkat edin. Çok sık dışarı çıkmamaya çalışın
Hayirli cumalar canim.. Daha dun nobetimde covid supheliye tedavi uyguladim ama rabbime dua ediyorum korur bizi hepimizi inşallahhSelamlar herkese, Hayırlı cumalar dilerimBen bugün daha iyiyim, duş aldım , dinleniyorum.. Artik ufaktan rölantiye aldık zaten Corona çok kötü durumda kendinize çok dikkat edin. Çok sık dışarı çıkmamaya çalışın
Ben hiçbirşey yaşamadım. Daha çok erken merak etmeyin.Merhabalar, kızlar bir sorum olacak taze anneler olarak sizlerehiç lekelenme ya da bir belirti hissetmeden pozitif sonuç alan oldu mu aranızda? Transferden sonra 4. Günüm bugün hiçbir şey hissetmiyorum tutmadı diye düşünüyorum
Çok kötü bir döneme denk geldik gerçekten... Sizin işiniz çok daha zor, Allah yardım etsin...Hayirli cumalar canim.. Daha dun nobetimde covid supheliye tedavi uyguladim ama rabbime dua ediyorum korur bizi hepimizi inşallahh
Aslinda ekip arkadaşlarim olabildigince yardim ediyorlar Allah razi olsun onlardan ama yogunluk olunca mecbur boyle oluyor.. Allah hepimizin yardimcisi olsun zor yollardan gecip buralara geldik kotuluklerden korusun rabbimÇok kötü bir döneme denk geldik gerçekten... Sizin işiniz çok daha zor, Allah yardım etsin...
Canim benim rabbim korusun nasil calismak zor oluyor mu Allah yardimcin olsun saglikcilarin isi kolay degilHayirli cumalar canim.. Daha dun nobetimde covid supheliye tedavi uyguladim ama rabbime dua ediyorum korur bizi hepimizi inşallahh
Dun biraz fazla ayakta kaldim bel ve kasik agrim fazla oldu ama suan iyiyimCanim benim rabbim korusun nasil calismak zor oluyor mu Allah yardimcin olsun saglikcilarin isi kolay degil
Kan sonucunuz ne çıktı. Yazdıysanız görmedim kusura bakmayın.Bende haberler kotu kese var bebek yok.%90 bos gebelik boyle durumlarda bi hafta daha sure veriyoruz belki gec dollenme olabilir diye.zaten lekelenmen var kanqmada olabilir parcada dusurebilursin dedi. Beta icin kan verdim onunda sonucu belli eder dedi
42bin cıktı sonuc. Bugun ozelde baska doktora gittim bebek gorunuyo ama sagliksiz kalp atimi yok.kesin sonuc icin 1 hafta bekleyebilirsin yada hemen kurtaj olabilirsin ben beklemeni oneriyorum diyo.vucut onu atmaya calisiyo diyo. Bi once bu agrilar ve kanama cogalsada su surec daha fazla uzamasaKan sonucunuz ne çıktı. Yazdıysanız görmedim kusura bakmayın.