Allah razi olsunCanim Allahtan umit kesilmez insallah guzel haberlerini alalim yarin Allah yardimcin olsun
Benim lekelenmelerim vardi ama hic agrim yoktu. Doktordan ciktigimdan beri agrim var sanki doktorun soylemesini bekliyomus gibi. Igne falan vermicekmisin dedim igneyle fitilin bi farki yok fitili kullan kanama olursa acile git dedi. Yani hic umit yokki igneyi bile gerek gormuyoCanim ben çook okudum 8-9.haftada gorunen bile varmiş doktorum da soyledi bana bunu belki oyle olacaktir bilemeyiz rabbim inşallah gormeni nasip eder
Oyle dusunme her doktorun tedavisi farkli o sadece fitili gerek gormuş olabilir.. agrin adet agrisi gibimiAllah razi olsun
Benim lekelenmelerim vardi ama hic agrim yoktu. Doktordan ciktigimdan beri agrim var sanki doktorun soylemesini bekliyomus gibi. Igne falan vermicekmisin dedim igneyle fitilin bi farki yok fitili kullan kanama olursa acile git dedi. Yani hic umit yokki igneyi bile gerek gormuyo
Diğerinde görmemişmiydi yolk sacı canım2. gidisim ultrasona 6+3 suan
Canım ben de ilk karından sırf kese gördüm 1 hafta sonra hem bebek vardı hem kalp duyduk şükür. Daha minik ondandır.Hiç hafta gün söylemedidevlet hastanesi cımbızla laf alınmıyır ağızlarından keseyi görüyorum bebek daha görünmüyor diyince zaten yine mi eskiyi yaşıycam diye sustum kaldım ben
Aynen canım haklısın valla. Doktora da bugün dedim; bazen belirtim olmuyo yok gibi geliyo falan dedim. Belirtin hiç olmayabilir, bazen de çok olabilir hormonlar değişiyo hepsi normal dedi. Artık tehlikeli eşiği geçtik böyle belirtiyle vs ile bir şey anlaşılmaz zaten dedi. Ben de artık kendime söz verdim olumsuz hiç düşünmücem. Boşa stresten başka şey değil.Yaww ben daha dün anlattım stres yapmayın makinenin etkisi çok büyük ve daha erken üstten görünmesi için. Hayırlısıyla göreceksiniz sonra pıt pıt lari duyacaksınız. Burada moralsizliğe yer yoksonra gelip bı ara bana öpücük yollayın.kuzular bizi duyuyor konuşun onlarla...
Canım inşallah yanılır.yarin hayirli haberlerle gel.kan vermiştin kaç çıktı sonucun bugün.Sonun bana benzemez insallah
Yarın gidicez baska doktora
Evet aynen adet agrısıOyle dusunme her doktorun tedavisi farkli o sadece fitili gerek gormuş olabilir.. agrin adet agrisi gibimi
Bu kese ve yolk sacı farklı biseymı inan onu bile bilmiyorum.kese gorunmustu gecen hafta baska bisey soylemediDiğerinde görmemişmiydi yolk sacı canım
Kanı 3te verdim oda cıkmadı yarın sabaha cıkar sanırımCanım inşallah yanılır.yarin hayirli haberlerle gel.kan vermiştin kaç çıktı sonucun bugün.
Geçmiş olsun canım umarım bir sorun yoktur geç döllenmedir.Evet aynen adet agrısı
Bu kese ve yolk sacı farklı biseymı inan onu bile bilmiyorum.kese gorunmustu gecen hafta baska bisey soylemedi
Kanı 3te verdim oda cıkmadı yarın sabaha cıkar sanırım
Sagol canım insallahGeçmiş olsun canım umarım bir sorun yoktur geç döllenmedir.
Kesenin içinde beyaz birşey görünüyor canım o bebeğin kesenin içinde olduğuna işaret ilk haftalardaEvet aynen adet agrısı
Bu kese ve yolk sacı farklı biseymı inan onu bile bilmiyorum.kese gorunmustu gecen hafta baska bisey soylemedi
Kanı 3te verdim oda cıkmadı yarın sabaha cıkar sanırım
Bilmiyorum belki oda yoktu gecen haftaKesenin içinde beyaz birşey görünüyor canım o bebeğin kesenin içinde olduğuna işaret ilk haftalarda
%90 dedi umutlu olabilmek cok zor. Sanada gecmis olsunBence hiç umutsuzluğa düşme canımagustos72 Benim arkadaşım a da yok dediler sonra bir daha gitti var dediler. Hiç belli olmuyor umarım sen de güzel haberler ile gelirsin.
Alttan niye bakmadı o zaman kesin görürdü seni de böyle üzmezdi canım stres yapma güzel olacak bebek görünecek inşallahBilmiyorum belki oda yoktu gecen hafta
%90 dedi umutlu olabilmek cok zor. Sanada gecmis olsun
Merhaba arkadaslarBildiğim kadarıyla öyle ama normal yapan da muhakkak vardır. Ben hiç normal yapan duymadım ya da zamanımızda normal isteyen yok belki de. Bilemedim şimdi
Bence korkma kahverengi olduysa sıkıntı yok diyor doktorlar kırmızı ve yoğun olduğunda sorun oluyor diyorlar ki onda bile bebek sağlıklı olup etrafında kanama olabiliyor çok şükür duymuşsun kalp atışını da sen yine de doktorunu bilgilendir ama stres yapmaKızlar selamlar. Ben bu sabah vajinal ultrasondan kalp atışını duydum. 6+6 bugün. Doktor şuan herşey yolunda sıkıntı gözükmüyor dedi. Yalnız 1-2 saat önce lekelenmem oldu ve yoğundu. Kahverengi ve biraz fazlaydı. Acaba bunu yaşayan oldu mu korkmalı mıyım sebebi ne olabilir gece gece içime dert oldu
Bence korkma kahverengi olduysa sıkıntı yok diyor doktorlar kırmızı ve yoğun olduğunda sorun oluyor diyorlar ki onda bile bebek sağlıklı olup etrafında kanama olabiliyor çok şükür duymuşsun kalp atışını da sen yine de doktorunu bilgilendir ama stres yapma
Alttan bakıyo zatenAlttan niye bakmadı o zaman kesin görürdü seni de böyle üzmezdi canım stres yapma güzel olacak bebek görünecek inşallah