TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canim Allahtan umit kesilmez insallah guzel haberlerini alalim yarin Allah yardimcin olsun
Allah razi olsun

Canim ben çook okudum 8-9.haftada gorunen bile varmiş doktorum da soyledi bana bunu belki oyle olacaktir bilemeyiz rabbim inşallah gormeni nasip eder
Benim lekelenmelerim vardi ama hic agrim yoktu. Doktordan ciktigimdan beri agrim var sanki doktorun soylemesini bekliyomus gibi. Igne falan vermicekmisin dedim igneyle fitilin bi farki yok fitili kullan kanama olursa acile git dedi. Yani hic umit yokki igneyi bile gerek gormuyo

Oyle dusunme her doktorun tedavisi farkli o sadece fitili gerek gormuş olabilir.. agrin adet agrisi gibimi

Kızlar oksaparın şırıngasımı değişmiş önceden daha kalındı yeni aldım bunda ince şırınga

Hiç hafta gün söylemedi devlet hastanesi cımbızla laf alınmıyır ağızlarından keseyi görüyorum bebek daha görünmüyor diyince zaten yine mi eskiyi yaşıycam diye sustum kaldım ben
Canım ben de ilk karından sırf kese gördüm 1 hafta sonra hem bebek vardı hem kalp duyduk şükür. Daha minik ondandır.

Aynen canım haklısın valla. Doktora da bugün dedim; bazen belirtim olmuyo yok gibi geliyo falan dedim. Belirtin hiç olmayabilir, bazen de çok olabilir hormonlar değişiyo hepsi normal dedi. Artık tehlikeli eşiği geçtik böyle belirtiyle vs ile bir şey anlaşılmaz zaten dedi. Ben de artık kendime söz verdim olumsuz hiç düşünmücem. Boşa stresten başka şey değil.

Oyle dusunme her doktorun tedavisi farkli o sadece fitili gerek gormuş olabilir.. agrin adet agrisi gibimi
Evet aynen adet agrısı
Diğerinde görmemişmiydi yolk sacı canım
Bu kese ve yolk sacı farklı biseymı inan onu bile bilmiyorum.kese gorunmustu gecen hafta baska bisey soylemedi
Canım inşallah yanılır.yarin hayirli haberlerle gel.kan vermiştin kaç çıktı sonucun bugün.
Kanı 3te verdim oda cıkmadı yarın sabaha cıkar sanırım

Evet aynen adet agrısı

Bu kese ve yolk sacı farklı biseymı inan onu bile bilmiyorum.kese gorunmustu gecen hafta baska bisey soylemedi

Kanı 3te verdim oda cıkmadı yarın sabaha cıkar sanırım
Kesenin içinde beyaz birşey görünüyor canım o bebeğin kesenin içinde olduğuna işaret ilk haftalarda

Bence hiç umutsuzluğa düşme canım agustos72 Benim arkadaşım a da yok dediler sonra bir daha gitti var dediler. Hiç belli olmuyor umarım sen de güzel haberler ile gelirsin.

Benim de bugün hiç keyfim yok. Halsizim ayağa kalkamiyorum çok tuhaf. Kasıklarımda da çok ağrım var.

Kesenin içinde beyaz birşey görünüyor canım o bebeğin kesenin içinde olduğuna işaret ilk haftalarda
Bilmiyorum belki oda yoktu gecen hafta
Bence hiç umutsuzluğa düşme canım agustos72 Benim arkadaşım a da yok dediler sonra bir daha gitti var dediler. Hiç belli olmuyor umarım sen de güzel haberler ile gelirsin.
%90 dedi umutlu olabilmek cok zor. Sanada gecmis olsun

Kızlar selamlar. Ben bu sabah vajinal ultrasondan kalp atışını duydum. 6+6 bugün. Doktor şuan herşey yolunda sıkıntı gözükmüyor dedi. Yalnız 1-2 saat önce lekelenmem oldu ve yoğundu. Kahverengi ve biraz fazlaydı. Acaba bunu yaşayan oldu mu korkmalı mıyım sebebi ne olabilir gece gece içime dert oldu

Bildiğim kadarıyla öyle ama normal yapan da muhakkak vardır. Ben hiç normal yapan duymadım ya da zamanımızda normal isteyen yok belki de. Bilemedim şimdi
Merhaba arkadaslar tesadüfen konuya girip okudum yazdiklarinizi, kesinliklee ve kesinliklee tüp bebek olunca sezeryan olucak diye bir sey asla söz konusu bile degil aydinlik getireyim istedim. O bebegim durumuna, dogumun gidisatina, annenin rahmine vs. Göre bircok etkene bagli. Hamile kalip kritik dönemi atlattiktan sonra artik normal gebelerden hicbir farkimiz kalmiyor. Ben tüp bebek annesiyim avaz avaz dogurttular beni valla darisi sizlerden basina insallah saglikla kucaginiza alin yvarularinizi

Bence korkma kahverengi olduysa sıkıntı yok diyor doktorlar kırmızı ve yoğun olduğunda sorun oluyor diyorlar ki onda bile bebek sağlıklı olup etrafında kanama olabiliyor çok şükür duymuşsun kalp atışını da sen yine de doktorunu bilgilendir ama stres yapma

Sabah ilk iş doktorşa görüşeceğim. Teşekkür ederim. İnşallah problem yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…