TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Gerçekten elde değil o kadar meşakatli yollardan geçiyoruz ki havadan nem kapar olduk rabbim içimizi ferahlatsın sabır sabır versin bu bekleyişler de

İnşallah güzel düşünelim güzel olsun canım çok dua edelim bir daha ki sefere hem bebişi hem kalp atışını duy inşallah

Canım senin kan değerlerin düşük başlamıştı.benim değerlerim de sana yakın seni takip ediyorum bana umut olacaktin.

Birde başka doktora gitseydin canım nolur nolmaz boş gebelikse de rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah en kısa zamanda

Bende senle ayni durumdayim dun 5+5-5+6da karindan bebek ve yolk gozukmedi cok kafaya takiyorum seni anliyorum inşallah sagsalim goruruz bebislerimizi doktorumda erken karindan gozukmesi icin dedi
İnşallaahhh canım duadan başka bişey gelmiyor elimden

Endişeleriniz çok normal inşallah sağlıkla gelirler.ben küvezi olan hastahane tercih ettim fakat gerek kalmadı çok şükür doğdukları andan itibaren hep yanımdaydılar.çok kanamalı bir gebeliğim oldu ama tüp bebek tedavisinde genelde olabilen şeylermiş bunlar.

Canım senin kan değerlerin düşük başlamıştı.benim değerlerim de sana yakın seni takip ediyorum bana umut olacaktin.
Sonun bana benzemez insallah
Birde başka doktora gitseydin canım nolur nolmaz boş gebelikse de rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah en kısa zamanda
Yarın gidicez baska doktora

İnşallah geç döllenmedir canım ne kadarlık şuan ilk mi gittin ultrasondan görmeye inşallah doktor yanlış görmüştür duam seninle

Bende senle ayni durumdayim dun 5+5-5+6da karindan bebek ve yolk gozukmedi cok kafaya takiyorum seni anliyorum inşallah sagsalim goruruz bebislerimizi doktorumda erken karindan gozukmesi icin dedi
Canım biz seninle aynıyız karından baktı bana da sadece keseleri gördük bence erken olduğu için haftaya cumaya gün verdi inş o zaman görünür

Canım biz seninle aynıyız karından baktı bana da sadece keseleri gördük bence erken olduğu için haftaya cumaya gün verdi inş o zaman görünür
Yaa benim de ayni gun kendi doktoruma randevum ama ben ilcedeki doktoruma pazartesi gidicem atim icin meraktan duramiyorum

Yaa benim de ayni gun kendi doktoruma randevum ama ben ilcedeki doktoruma pazartesi gidicem atim icin meraktan duramiyorum
Anladım canım tabi rahat edemiceksen git kafan rahatlamış olur ben bi aksilik olmazsa cumayı beklerim inş net görür duyarsın

Canim ben çook okudum 8-9.haftada gorunen bile varmiş doktorum da soyledi bana bunu belki oyle olacaktir bilemeyiz rabbim inşallah gormeni nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…