Yaww ben daha dün anlattım stres yapmayın makinenin etkisi çok büyük ve daha erken üstten görünmesi için. Hayırlısıyla göreceksiniz sonra pıt pıt lari duyacaksınız. Burada moralsizliğe yer yoksonra gelip bı ara bana öpücük yollayın.kuzular bizi duyuyor konuşun onlarla...
Gerçekten elde değil o kadar meşakatli yollardan geçiyoruz ki havadan nem kapar olduk rabbim içimizi ferahlatsın sabır sabır versin bu bekleyişler deYaww ben daha dün anlattım stres yapmayın makinenin etkisi çok büyük ve daha erken üstten görünmesi için. Hayırlısıyla göreceksiniz sonra pıt pıt lari duyacaksınız. Burada moralsizliğe yer yoksonra gelip bı ara bana öpücük yollayın.kuzular bizi duyuyor konuşun onlarla...
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli görürsünDoktor da cihazdan yada erken oldupu için görünmüyor olabilir dedi daha önce boş gebelik yaşayınca aklıma gelen ilk senaryo oldu malesef inşallah bende 2 gün sonra görürüm canım.
İnşallah güzel düşünelim güzel olsun canım çok dua edelim bir daha ki sefere hem bebişi hem kalp atışını duy inşallahİNŞALLAH inşallah kasımda boş gebelikten kürtaj oldum yine aynı şeyleri yaşıycam diye ödüm kopuyor ama kaderimin önüne de geşemiycem başıma geleceği yaşıycam duam hayırlısı yok sada en az hasarla bu durumdan kurtulmak isterim
Canım senin kan değerlerin düşük başlamıştı.benim değerlerim de sana yakın seni takip ediyorum bana umut olacaktin.Bende haberler kotu kese var bebek yok.%90 bos gebelik boyle durumlarda bi hafta daha sure veriyoruz belki gec dollenme olabilir diye.zaten lekelenmen var kanqmada olabilir parcada dusurebilursin dedi. Beta icin kan verdim onunda sonucu belli eder dedi
Birde başka doktora gitseydin canım nolur nolmaz boş gebelikse de rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah en kısa zamandaBende haberler kotu kese var bebek yok.%90 bos gebelik boyle durumlarda bi hafta daha sure veriyoruz belki gec dollenme olabilir diye.zaten lekelenmen var kanqmada olabilir parcada dusurebilursin dedi. Beta icin kan verdim onunda sonucu belli eder dedi
Bende senle ayni durumdayim dun 5+5-5+6da karindan bebek ve yolk gozukmedi cok kafaya takiyorum seni anliyorumİnşallaahhh öyledir canım
İnşallaahhh canım duadan başka bişey gelmiyor elimdenBende senle ayni durumdayim dun 5+5-5+6da karindan bebek ve yolk gozukmedi cok kafaya takiyorum seni anliyoruminşallah sagsalim goruruz bebislerimizi doktorumda erken karindan gozukmesi icin dedi
Endişeleriniz çok normal inşallah sağlıkla gelirler.ben küvezi olan hastahane tercih ettim fakat gerek kalmadı çok şükür doğdukları andan itibaren hep yanımdaydılar.çok kanamalı bir gebeliğim oldu ama tüp bebek tedavisinde genelde olabilen şeylermiş bunlar.Off nasıl iyi geldi bu mesaj anlatamam benim bu aralar kafamda deli sorular erken mi doğarlar normal kadın doğuma mı devam edeyim yoksa perinatologa mı gideyim gittiğim hastanenin küvez durumu nasıl acaba 8. haftada daha bunlara başladım mesajınızı okuyunca içim rahatladı inşallah bizimde çok güzel geçer hamileliğimiz ve sağlıkla alırız kucağımıza
Benim de ama yine de kafamdan atamiyorum ruyalarima giriyorİnşallaahhh canım duadan başka bişey gelmiyor elimden
Sonun bana benzemez insallahCanım senin kan değerlerin düşük başlamıştı.benim değerlerim de sana yakın seni takip ediyorum bana umut olacaktin.
Yarın gidicez baska doktoraBirde başka doktora gitseydin canım nolur nolmaz boş gebelikse de rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah en kısa zamanda
İnşallah geç döllenmedir canım ne kadarlık şuan ilk mi gittin ultrasondan görmeye inşallah doktor yanlış görmüştür duam seninleBende haberler kotu kese var bebek yok.%90 bos gebelik boyle durumlarda bi hafta daha sure veriyoruz belki gec dollenme olabilir diye.zaten lekelenmen var kanqmada olabilir parcada dusurebilursin dedi. Beta icin kan verdim onunda sonucu belli eder dedi
Canım biz seninle aynıyız karından baktı bana da sadece keseleri gördük bence erken olduğu için haftaya cumaya gün verdi inş o zaman görünürBende senle ayni durumdayim dun 5+5-5+6da karindan bebek ve yolk gozukmedi cok kafaya takiyorum seni anliyoruminşallah sagsalim goruruz bebislerimizi doktorumda erken karindan gozukmesi icin dedi
2. gidisim ultrasona 6+3 suanİnşallah geç döllenmedir canım ne kadarlık şuan ilk mi gittin ultrasondan görmeye inşallah doktor yanlış görmüştür duam seninle
Yaa benim de ayni gun kendi doktoruma randevum ama ben ilcedeki doktoruma pazartesi gidicem atim icin meraktan duramiyorumCanım biz seninle aynıyız karından baktı bana da sadece keseleri gördük bence erken olduğu için haftaya cumaya gün verdi inş o zaman görünür
Anladım canım tabi rahat edemiceksen git kafan rahatlamış olur ben bi aksilik olmazsa cumayı beklerim inş net görür duyarsınYaa benim de ayni gun kendi doktoruma randevum ama ben ilcedeki doktoruma pazartesi gidicem atim icin meraktan duramiyorum
Canim Allahtan umit kesilmez insallah guzel haberlerini alalim yarin Allah yardimcin olsunSonun bana benzemez insallah
Yarın gidicez baska doktora
İnşallahh inşallah olumlu dusunmeye calisiyoruumAnladım canım tabi rahat edemiceksen git kafan rahatlamış olur ben bi aksilik olmazsa cumayı beklerim inş net görür duyarsın
Canim ben çook okudum 8-9.haftada gorunen bile varmiş doktorum da soyledi bana bunu belki oyle olacaktir bilemeyiz rabbim inşallah gormeni nasip ederBende haberler kotu kese var bebek yok.%90 bos gebelik boyle durumlarda bi hafta daha sure veriyoruz belki gec dollenme olabilir diye.zaten lekelenmen var kanqmada olabilir parcada dusurebilursin dedi. Beta icin kan verdim onunda sonucu belli eder dedi