TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Benim bel ağrım hafifledi çok şükür az bir şey var yine ama, mide yanması devam onun dışında her şey normal çok şükür bir yaramazlık yok. Pazartesi doktora gideceğim onun heyecanı var :KK36:
Pazartesi benim de kontrolum var atim için🥰🤲 insan gorecegi icin ne kadar cok heyecanlaniyor dimi her gidişinde 🤩

Kesinlikle insan her gün görmek istiyor bu bizim kalp atışından sonraki ilk rutin kontrolümüz olacak inşallah 15 günde 1 çağırıyor doktor.
İkizler de kontroller hep boyle sıkmi olacak acaba benim doktorum henuz bisey soylemedi merak ettim

Merhabalar, kızlar bir sorum olacak taze anneler olarak sizlere 🥰 hiç lekelenme ya da bir belirti hissetmeden pozitif sonuç alan oldu mu aranızda? Transferden sonra 4. Günüm bugün hiçbir şey hissetmiyorum tutmadı diye düşünüyorum

Merhabalar, kızlar bir sorum olacak taze anneler olarak sizlere 🥰 hiç lekelenme ya da bir belirti hissetmeden pozitif sonuç alan oldu mu aranızda? Transferden sonra 4. Günüm bugün hiçbir şey hissetmiyorum tutmadı diye düşünüyorum
Aslında belirtiler hamileliğin ilerleyen haftalarında başlıyor. Benim 5-6.günlerde ağrım olmuştu. Sadece ağrım vardı o zaman tutunuyormus.

X