Bir de siddetli mide yanmasi yasiyorum ben 2-3gundur suan bile cayir cayir yaniyorGeçti kasık ağrısı falan kalmadı az midem bulanıyor birde kokuları alıyorum onun dışında bişey kalmadı bende yarın gidicem bir paniğim ama nasıl.Allahım yardım etsin gerçekten beklemek sabretmek zor. Bende göğsümde damarlarım falan çıkmıştı yeşil şekilde çok belliydi onlara bakıyorum gitti mi duruyo mu die
Insallah hepimiz amin canimTebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yaa ne guzelllÇok sağol canım inşallah darısı burda bekleyen bütün güzel annelerin başıma olsun6 hafta 2-3 gün civarı dedi. Evet canım karından bakıldı bebeği de gördüm
Ben de o da yokBen söylemiyeyim şimdi
benimde belirtim yok, göğüs harici.
Bende yok mide yanması. Gece terleme oluyor mu sende şimdi hatırladımBir de siddetli mide yanmasi yasiyorum ben 2-3gundur suan bile cayir cayir yaniyor
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bence çok güzel bir sonuç12. Gun 172 cikti kizlar insallah iyidir saglikla devam eder
Amin canim benimHayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah bence çok güzel bir sonuç
Akgülcüğüm tebrik ederim benim 12.gün 132 idi. Gayet güzel canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.12. Gun 172 cikti kizlar insallah iyidir saglikla devam eder
Normalde usuyen insanim yaniyorum ben deBende yok mide yanması. Gece terleme oluyor mu sende şimdi hatırladımgece kısa kollu işe yatmama rağmen terliyorum.
Kesinlikle herkesin hamileliği kendine özel bir durum oluyor örneğin herkes bana bulantım olup olmadığını soruyor çoğu bu haftalarda aşırı bulantı ve kusma yaşamış ama bende yok bazı arkadaşlar bu belirtiler olmadığı için endişeli ama ben kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda demek ki rahat geçecek hamileliğim buna benzer farklı şeyler de soruyorlar çoğumuz ilk kez yaşıyoruz bu duyguları çok heyecanlı ve panik olabiliyoruz buda çok normal sizin adınıza çok sevindim hep pozitif olmak lazım elimizden geldiğince.Evet dün duyduğumu yazmıştım boşuna mı degil mi bilemedimBenim kalp atisi duyamadığım gunlerde herkes ayni haftada kalp atışı duyuyordu doğal olarak etkilendim evham degil sanirim.Ama burayı okumamam gerekmiş cogu insan kendine benzeyen durumlardan dolayı giriyor buraya...Ama her gebelik farklı,hepimiz takıntılıyız bu süreçte ama hamilelik devam ediyor kendime söz verdim buradan okuduğum hiçbir durumu kendimle kiyaslamayacagim yeni hamilelik haberi alanlar da oyle yapsin cok yanildigimiz oluyor.
İnşallah sagsalim duyarsiin ne guzelBenim de kafayı yememe az kaldıhiçbir yerim agrimiyor agrisa dert agrimasa dert annecim oralardaysan bir ağrı gönder diyorum gerçekten de bir süre sonra kasıgim ağrıyor sözümü dinliyorum canımın içi kaç gündür nerenin etkisinde kaldım bilmiyorum hep tuhaf tuhaf şeyler görüyorum. Belirtim de azaldı demek ki normal önce yerleşmek için bir çaba içindeydi demek ki yeri iyi ki bir şey yapmıyor. Bugün ben de kalp sesi duymaya gideceğim kızlar. Göreyim dinleyeyim de bir rahatlayayim
Gör de bir rahatla annesi bende Pazartesi gideceğim inşallah sağlıkları iyidir kuzularınBenim de kafayı yememe az kaldıhiçbir yerim agrimiyor agrisa dert agrimasa dert annecim oralardaysan bir ağrı gönder diyorum gerçekten de bir süre sonra kasıgim ağrıyor sözümü dinliyorum canımın içi kaç gündür nerenin etkisinde kaldım bilmiyorum hep tuhaf tuhaf şeyler görüyorum. Belirtim de azaldı demek ki normal önce yerleşmek için bir çaba içindeydi demek ki yeri iyi ki bir şey yapmıyor. Bugün ben de kalp sesi duymaya gideceğim kızlar. Göreyim dinleyeyim de bir rahatlayayim
Bugün herkes eteğindeki taşları döktüBenim de kafayı yememe az kaldıhiçbir yerim agrimiyor agrisa dert agrimasa dert annecim oralardaysan bir ağrı gönder diyorum gerçekten de bir süre sonra kasıgim ağrıyor sözümü dinliyorum canımın içi kaç gündür nerenin etkisinde kaldım bilmiyorum hep tuhaf tuhaf şeyler görüyorum. Belirtim de azaldı demek ki normal önce yerleşmek için bir çaba içindeydi demek ki yeri iyi ki bir şey yapmıyor. Bugün ben de kalp sesi duymaya gideceğim kızlar. Göreyim dinleyeyim de bir rahatlayayim
Rabbim sağlıcakla kucağimiza almayı nasip etsinİnşallah sagsalim duyarsiin ne guzelhaklisin agrimiz olsa neden agriyor bisey mi oldu deriz agrimasa da bisy oldu saniyorus herturlu biseymi oldu diyecegiz
İnşallah Allah razı olsunGör de bir rahatla annesi bende Pazartesi gideceğim inşallah sağlıkları iyidir kuzuların
Ben de zaten reflü vardı mide koruyucu kullanıyordum ama şimdi içemiyorum çok zorda kalırsam gaviscon şurup içebilirsin dedi hemşire o zarar vermiyormuş dün gece mide yanmasından uyuyamadım hamilelik daha da tetikliyor bu durumu ilerleyen aylarda Allah yardımcım olsun çok zorBir de siddetli mide yanmasi yasiyorum ben 2-3gundur suan bile cayir cayir yaniyor
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimİnşallah çok teşekkür ederim6 hafta 2 gün dedi bugün gittiğim doktor. Kese için gittiğim doktor çok yoğun olduğu için maalesef başkasına gittim bugün. Sen kaç haftalıksın? Doktora hiç belirtimin olmadığını da söyledim olabilir dedi
Bugun gittigimde gaviscon yazdirayim bari bendeBen de zaten reflü vardı mide koruyucu kullanıyordum ama şimdi içemiyorum çok zorda kalırsam gaviscon şurup içebilirsin dedi hemşire o zarar vermiyormuş dün gece mide yanmasından uyuyamadım hamilelik daha da tetikliyor bu durumu ilerleyen aylarda Allah yardımcım olsun çok zor
Bende ayni fikirdeyiimmRabbim sağlıcakla kucağimiza almayı nasip etsindaha önümüzde bissuru ay var bizdeki bu stresle. Gerçekten de anne rahmine düştüğünden beri evladımız için endişeleniyoruz. Bizler mükemmel anneler olacağız inşallah kızlar