TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Allah aşkına çıkayım demedim hiçbir zaman, espriyle karisik eşim izin vermiyor dedim,sonrasında bir ton sey yazıldı herkes teredduttunu yazıyor ben hatta kimseyi bunaltmamak için bu hafta hiç yazmadım,biraz düşünün kim haksız kimin üstüne gidilmiş gerçekten çok üzgünüm ben burada. bu kadar kalp kırmaya gerek yoktu,surekli çıkabilirsiniz tamam rahatsaniz çıkarım yazmam...Ama herkes bi düşünsün lütfen
Kimsenin senin ustune gittigi yok ama sen gereksiz yukselerek butun dikkatleri uzerine toplamissin.

Kızlar yaa az önce peçeteye kahverengi pembemsi akıntı şeklinde leke geldi yaa ödüm kopuyor ters bişey olacak diye doktor randevum yarın bugün gitme durumum da yok korkudan uzandım kalkmıyorum. ☹️

Kızlar yaa az önce peçeteye kahverengi pembemsi akıntı şeklinde leke geldi yaa ödüm kopuyor ters bişey olacak diye doktor randevum yarın bugün gitme durumum da yok korkudan uzandım kalkmıyorum. ☹️
Canim korkma doktoruna ulasma imkanin yok nu progestan igne falan yaptir der belki

Canım kırmızıya dönerse ve adet kanaması gibi olursa kork demişti benim doktor.diğer kahve pembe onlar yerleşmeyle ve hormonlarla alakalı demişti. ama insan elinde olmadan tedirgn olabiliyor haklısın gidip görme durumun olsaydı için rahat ederdi.. kendini takip et ve dinlen bugün yarın bebeğini görünce rahatlarsın 🌼

Canim korkma doktoruna ulasma imkanin yok nu progestan igne falan yaptir der belki
Canım mesajla ulaşabiliyorum anca cevap bekliyorum sordum doktorum a da
Canım kırmızıya dönerse ve adet kanaması gibi olursa kork demişti benim doktor.diğer kahve pembe onlar yerleşmeyle ve hormonlarla alakalı demişti. ama insan elinde olmadan tedirgn olabiliyor haklısın gidip görme durumun olsaydı için rahat ederdi.. kendini takip et ve dinlen bugün yarın bebeğini görünce rahatlarsın 🌼
Kormamak gerçekten elde değil daha günde 3 tane fitil kullanıyorum progestan. Kadındoğum Doktoru bugün yok hastane de tüp bebek doktorum başka şehirde zaten ona artık gitmiycem. İnşallah sıkıntılı durum değildir şu an elimden gelen istirahat etmek başka bişey gelmiyor

Benim de kafayı yememe az kaldı 😂😂 hiçbir yerim agrimiyor agrisa dert agrimasa dert😂😂 annecim oralardaysan bir ağrı gönder diyorum gerçekten de bir süre sonra kasıgim ağrıyor sözümü dinliyorum canımın içi😘😘😘 kaç gündür nerenin etkisinde kaldım bilmiyorum hep tuhaf tuhaf şeyler görüyorum. Belirtim de azaldı demek ki normal önce yerleşmek için bir çaba içindeydi demek ki yeri iyi ki bir şey yapmıyor. Bugün ben de kalp sesi duymaya gideceğim kızlar. Göreyim dinleyeyim de bir rahatlayayim😅
🤣 canım aynen ya ben belirtim yok deyip durdum dün yürüyüş yapmıştım kasığım semsert oldu birden hah dedim orda, hatırlattı kendini, akşama doğru da hafif bulantım oldu. Yarın da ben görücem yine miniğimi 🥰

Kormamak gerçekten elde değil daha günde 3 tane fitil kullanıyorum progestan. Kadındoğum Doktoru bugün yok hastane de tüp bebek doktorum başka şehirde zaten ona artık gitmiycem. İnşallah sıkıntılı durum değildir şu an elimden gelen istirahat etmek başka bişey gelmiyor
Haklısın inşallah sıkıntılı bir şey yok annesi sadece birkaç damla leke şeklindeyse 🌼 ama kendini takip et mutlaka bence birdaha gelmeyecek 🌼

İgne yaptir diyecek buyuk ihtimal kuzum bol bol su iç ve c vitaminli meyveleri ye

Haklısın inşallah sıkıntılı bir şey yok annesi sadece birkaç damla leke şeklindeyse 🌼 ama kendini takip et mutlaka bence birdaha gelmeyecek 🌼
Allah razı olsun iyiki varsınız biraz da olsa içim iz rahatlıyor derdimi paylaşıyorum. Şu an kimse bilmediği için kimseye de soramıyorum burası var iyiki

Çok teşekkürler iyiki varsınız yaa 🤗 şu an uzandım bol bol dua ediyorum rabbim onu bağışlasın hepimizin kini inşallah
Canım benim kırmızı parçalı kanamam olmuştu 6. Haftada, bir iğneyle geçti gitti. Hiç korkma, ayaklarını mutlaka yükseğe koyarak uzan. Doktorun zaten yönlendirir ama kan sulandırıcı saatin yaklaştıysa yapma bekle.

Ayaklarini da biraz yuksekte tut tam dikme ama egimli yat rabbimin izniyle biseycik olmaz inşallah 🤲🤲🥰
O şekil uzandım
Canım benim kırmızı parçalı kanamam olmuştu 6. Haftada, bir iğneyle geçti gitti. Hiç korkma, ayaklarını mutlaka yükseğe koyarak uzan. Doktorun zaten yönlendirir ama kan sulandırıcı saatin yaklaştıysa yapma bekle.
Yok kansulandırıcı yı akşam 10 da yapıyorum. Leke çoğu kişi yaşadığınu söylüyor evet çok şükür sizinde sıkıntı olmadan atlatmışsınız bende atlatırım inşallah bugün 5+4 benim de

O şekil uzandım

Yok kansulandırıcı yı akşam 10 da yapıyorum. Leke çoğu kişi yaşadığınu söylüyor evet çok şükür sizinde sıkıntı olmadan atlatmışsınız bende atlatırım inşallah bugün 5+4 benim de
6. ve 7. haftalarda yaşanabiliyormuş doktorum öyle söylemişti. Nedeni ise bizim bu progesteron hormonumuz yetersiz kalıyormuş normal gebelik yaşayanlara göre. Tüp bebek olunca nazlı oluyorlar biraz🥰❤️ O yüzden gün aşırı yaptığımız progestanı 5 gün aralıksız yapmıştık.

Allah razı olsun iyiki varsınız biraz da olsa içim iz rahatlıyor derdimi paylaşıyorum. Şu an kimse bilmediği için kimseye de soramıyorum burası var iyiki
Sen de iyi ki varsın canım🌼 bizler aynı yolun yolcularıyız bizi bizden daha iyi kimse anlamaz 🤗 merak etme bebeğin seninle annesi 🤰

Canim hepimiz ayni durumdayiz emin ol kendimi tutmasam ben neler neler sorucam da tutuyorum ahahha😂😂 mesela bugun de kafaya sunu taktim belirtim cok azaldi goguslerimde hassasiyet az acaba bos gebelik ki olacak diye kurt dustu icime😥😥
Canım kese içinde bebekler göründü mü senin

X