TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Uzgunum ama ben kac gündür buraya bir sey yazmadım ama bana hayat dersi verecek kadar ne yaptım acaba?Neden bana yazdiniz da yorum yapan kişiyi uyanmadıniz,kaldı ki dun siz sordunuz ayip degil mi?Bir haftadır bir kere bir sey yazmamışım burada bir damla kanamaya panik olan insanlara neden öğüt verilmiyor üzgünüm...Hakkımız olmayan şeyleri yapamayız had bilmek lazım.Herkese iyi günler lutfen alintilamayin yorum yapmayın benim kadar herkes yıpranmış halde...Tanımadığım insanlardan anlayış vs beklemiyorum sağlıklı hamilelikler...

Biz listemizde olduğunuz için sizi merak etmistik ama yanlış yapmışız hayırlı hamilelik diliyorum ve listeden çıkarıyorum, rahatsız olmayın. Iyi günler.

Aminnn inşallah boşa gitmez. Bende de olmamıştı hani herkes yazıyordu sertleşti falan DİE bende bişey olmamıştı hemen giriyodu. 2 gündür belli edecek şekilde sertleşti bende ordan anlıyorum artık.

Yazmayayim dedim dedim ama dayanamadim hanimefendi bir damla kanamaya panik olan insanlar ne demek tabiki olacagiz hicbirimiz ha diyince gebe kalmadik siz de biliyorsunuzki yaşadiniz ki bu aşamaya gelene kadar ne ugraslar veriliyor maddi manevi ne gozyaslari dokuluyor ne uykusuz geceler geciriliyor uzuntuden aglamaktan.. Hepimiz dert ortagiyiz burda ve psikolojik olarak hepimiz yorgun oldugumuz icin yalnis anlamalar ve alinganliklar olabiliyor bu da oyle oldu bence.. rabbim hepimize sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin..

Biz listemizde olduğunuz için sizi merak etmistik ama yanlış yapmışız hayırlı hamilelik diliyorum ve listeden çıkarıyorum, rahatsız olmayın. Iyi günler.
Once merak edip sonra lincliyorsunuz sagolum yazmayan kalmadi bana cok teşekkürler bu listede zaten yerim yokmuş üzgünüm gerçekten...Kimsenin burada stres topu değilim.Buradaki listede olmak ya da olmamak benim hayatımda bir sey değiştirmez ama sizin sanalda kurduğunuz listeden çıkarmak sizi tatmin edecek sanirim.Yazik..

Canım bu grubun amacı bu fikir alışverişi yapmak tabi her bünye kendine özel olduğu için herkes aynı şeyleri yaşayacak da değil umarım bunu öğüt olarak algılayıp bana had bildirmek istemezsin

Canim hepimiz ayni durumdayiz emin ol kendimi tutmasam ben neler neler sorucam da tutuyorum ahahha mesela bugun de kafaya sunu taktim belirtim cok azaldi goguslerimde hassasiyet az acaba bos gebelik ki olacak diye kurt dustu icime

Teşekkür ederim öyle olunca çok endişeleniyorum acaba bir sorun mu var diye. Sen duydun mu kalp atışını? Doktor haftaya randevu vermişti normalde acaba bugün gitsem mi diye düşündüm
Kalbini duymak için biraz büyümesi lazım canım. İlk gittiğinde kesenin yerine bakıyor. Sorun yokmuş çok şükür. Ama kalbi için erken şuan. Kimisi 6,5 haftasında kimisi 8.haftasında duyuyor.

Kimse sizi linclemiyor lutfen ne kendinizi ne de bebeginizi uzmeyin daha fazla gereksiz yere. Hepimiz burasi bize iyi geldigi icin buradayiz size kotu hissettiriyorsa cikmakta serbestsiniz tabiki.

Canim hepimiz ayni durumdayiz emin ol kendimi tutmasam ben neler neler sorucam da tutuyorum ahahha mesela bugun de kafaya sunu taktim belirtim cok azaldi goguslerimde hassasiyet az acaba bos gebelik ki olacak diye kurt dustu icime
Ufff gerçekten benimde öyle herkes döküldü bugün bende içimdeki kurtları döküyüm hiç denecek kadar belirti kaldı. Göğüslerim şişti benimde indi gibi SANki anlamadım gitti

Ufff gerçekten benimde öyle herkes döküldü bugün bende içimdeki kurtları döküyüm hiç denecek kadar belirti kaldı. Göğüslerim şişti benimde indi gibi SANki anlamadım gitti
Surekli midem bulaniyormu diye kendimi dinliyorum goguslerime dokunuyorum arada aci varmi diye sonra da guluyorum kendme bugun bebişlerimi gorucem tekrar inşallah daha dogrusu keselerini bu beni 4-5gun idare eder heralde kasik agrin senindemi gecti

Kimse sizi linclemiyor lutfen ne kendinizi ne de bebeginizi uzmeyin daha fazla gereksiz yere. Hepimiz burasi bize iyi geldigi icin buradayiz size kotu hissettiriyorsa cikmakta serbestsiniz tabiki.
Allah aşkına çıkayım demedim hiçbir zaman, espriyle karisik eşim izin vermiyor dedim,sonrasında bir ton sey yazıldı herkes teredduttunu yazıyor ben hatta kimseyi bunaltmamak için bu hafta hiç yazmadım,biraz düşünün kim haksız kimin üstüne gidilmiş gerçekten çok üzgünüm ben burada. bu kadar kalp kırmaya gerek yoktu,surekli çıkabilirsiniz tamam rahatsaniz çıkarım yazmam...Ama herkes bi düşünsün lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…