- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Hic korkma cnm doktorun da normal oldugunu soyleyecektir inslalah cevap verince icim rahatlayacak dinlen bol bolCanım mesajla ulaşabiliyorum anca cevap bekliyorum sordum doktorum a da
Kormamak gerçekten elde değil daha günde 3 tane fitil kullanıyorum progestan. Kadındoğum Doktoru bugün yok hastane de tüp bebek doktorum başka şehirde zaten ona artık gitmiycem. İnşallah sıkıntılı durum değildir şu an elimden gelen istirahat etmek başka bişey gelmiyor
İnşallah sağlıcakla görür duyarsın kalbinin sesini annesicanım aynen ya ben belirtim yok deyip durdum dün yürüyüş yapmıştım kasığım semsert oldu birden hah dedim orda, hatırlattı kendini, akşama doğru da hafif bulantım oldu. Yarın da ben görücem yine miniğimi
En son kadin doguma gittigimde 5+0dim sadece keselri gorduk 5mmdi bugun kontrolum var 5+6yim bakalim gorunecekmi..Canım kese içinde bebekler göründü mü senin
Yaa imzani yesinlerr sonundaHic korkma cnm doktorun da normal oldugunu soyleyecektir inslalah cevap verince icim rahatlayacak dinlen bol bol
Cok bekledim yaptim valla insallah nasip olurYaa imzani yesinlerr sonunda
İnşallahh caniiiimCok bekledim yaptim valla insallah nasip olur
6. ve 7. haftalarda yaşanabiliyormuş doktorum öyle söylemişti. Nedeni ise bizim bu progesteron hormonumuz yetersiz kalıyormuş normal gebelik yaşayanlara göre. Tüp bebek olunca nazlı oluyorlar birazO yüzden gün aşırı yaptığımız progestanı 5 gün aralıksız yapmıştık.
Doktorum dönüş yaptı dinlenmemi ve günlük 50 lik progestan kalçadan yapmamı söyledi sağlık ocağında arkadaşım var hemen ona yazdırdım yürümek istemedim için iğneyi eşim yapacak inşallah yarın doktordan güzel haberler le gelirimHic korkma cnm doktorun da normal oldugunu soyleyecektir inslalah cevap verince icim rahatlayacak dinlen bol bol
NOrmalde hergun vurulmuyormuydun cnm insallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim benim esim vurabiliyormu ne guzelDoktorum dönüş yaptı dinlenmemi ve günlük 50 lik progestan kalçadan yapmamı söyledi sağlık ocağında arkadaşım var hemen ona yazdırdım yürümek istemedim için iğneyi eşim yapacak inşallah yarın doktordan güzel haberler le gelirim
Ben 5 martta oldum canım beta hcg değerim iki katı artmadı hep %60-70 arttı geçtiğimiz perşembe günü keseyi gördük 4 hafta 5 günlük dedi bana küçük geldi bide beta öyle olunca hiç umudum kalmamıştı ama umut oldun bana seninde sanırım beta iki katı artmamış ama kalp atışını duydun o kadar çok sevindim kiÇok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sağlıkla devamı gelir9 Mart’ta transfer oldum. Sen?
Benim de hiç iki katı kadar artmadı. Benim hiç umudum yoktu devam edeceğine dair. İnşallah hayırlısıyla sen de duyacaksın beta değeri artışı ile alakalı değilBen 5 martta oldum canım beta hcg değerim iki katı artmadı hep %60-70 arttı geçtiğimiz perşembe günü keseyi gördük 4 hafta 5 günlük dedi bana küçük geldi bide beta öyle olunca hiç umudum kalmamıştı ama umut oldun bana seninde sanırım beta iki katı artmamış ama kalp atışını duydun o kadar çok sevindim ki
Yok iğneyi kesmiştik gün de 3 tane fitil olarak kullanıyor dum. Öğrendi mecbur önceki tedavilerim de de sürekli git gel zor oluyor du en iyisi öğrenmek dediNOrmalde hergun vurulmuyormuydun cnm insallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim benim esim vurabiliyormu ne guzel
Cok iyi bilen biri olmasi canim igneye devam ozmn bir sure daha sanrm bana da proluton depot verdi bugun ve haftaya birer taneYok iğneyi kesmiştik gün de 3 tane fitil olarak kullanıyor dum. Öğrendi mecbur önceki tedavilerim de de sürekli git gel zor oluyor du en iyisi öğrenmek dedi
Hayırlı olsun canım ben de bugün kese görmeye gittim bizim de ikiz çok şükür ama hiç başka bişey sormadım sadece keseleri gördük yolk kesesi bebek oluşumu falan sormadık hiç 9 gün sonrası için randevu verdi inş bebek ve kalp atışını duyarım demek ilk başta yalnızca kese görmek normal kızımda hem kese hem bebeği görmüştük o yüzden bu değişik geldiEn son kadin doguma gittigimde 5+0dim sadece keselri gorduk 5mmdi bugun kontrolum var 5+6yim bakalim gorunecekmi..
Ne guzel gozunuz aydin insallah saglikla kucaginiza alrsnzHayırlı olsun canım ben de bugün kese görmeye gittim bizim de ikiz çok şükür ama hiç başka bişey sormadım sadece keseleri gördük yolk kesesi bebek oluşumu falan sormadık hiç 9 gün sonrası için randevu verdi inş bebek ve kalp atışını duyarım demek ilk başta yalnızca kese görmek normal kızımda hem kese hem bebeği görmüştük o yüzden bu değişik geldi
O daha iyi ya en azından hafta da bir iğne olacan inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğlerimiz e kavuşuruz bu zor günleri geride bırakırızCok iyi bilen biri olmasi canim igneye devam ozmn bir sure daha sanrm bana da proluton depot verdi bugun ve haftaya birer tane
Amin inş sizin de gözünüz aydın sağlıkla kucağımıza alalımNe guzel gozunuz aydin insallah saglikla kucaginiza alrsnz
Sabah aksam gobekten vurulana devam ediyorum bunu ekstra verdi cnm saglik ocagma gtcem uzak iyiki kalcadan progestan degl hergun zorO daha iyi ya en azından hafta da bir iğne olacan inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğlerimiz e kavuşuruz bu zor günleri geride bırakırız
Çok geçmiş olsun bişey olmaz inş çoğu kişide oluyor lekelenmeKızlar yaa az önce peçeteye kahverengi pembemsi akıntı şeklinde leke geldi yaa ödüm kopuyor ters bişey olacak diye doktor randevum yarın bugün gitme durumum da yok korkudan uzandım kalkmıyorum.