Sorularıma cevap yazan herkese teşekkür ederim. Normalde kalp atışı için randevum haftayaydı. Bu süreçte çok ciddi sıkıntı stres yaşadım. Devam edebileceğini düşünmüyordum. Sabah gittim kalp atışını duydum inşallah sağlıkla devamı gelir bu kadar sıkıntının içinde o kadar mutlu oldum kiKalbini duymak için biraz büyümesi lazım canım. İlk gittiğinde kesenin yerine bakıyor. Sorun yokmuş çok şükür. Ama kalbi için erken şuan. Kimisi 6,5 haftasında kimisi 8.haftasında duyuyor.
Ayy çok şükür maşallah canım sen de biliyorsun ki ilk değerin yüksekliğinden ziyade artış çok önemli kaldıki değerinde gayet iyi12. Gun 172 cikti kizlar insallah iyidir saglikla devam eder
Ben size karsi gayet ilimli konuştum neden kizdiniz ki şimdi ben hakli haksiz aramiyorum burada oyle bir konu da yok ortada zaten sizi kirdiysam da kusura bakmayn niyetim bu degildi iyi gunler .Allah aşkına çıkayım demedim hiçbir zaman, espriyle karisik eşim izin vermiyor dedim,sonrasında bir ton sey yazıldı herkes teredduttunu yazıyor ben hatta kimseyi bunaltmamak için bu hafta hiç yazmadım,biraz düşünün kim haksız kimin üstüne gidilmiş gerçekten çok üzgünüm ben burada. bu kadar kalp kırmaya gerek yoktu,surekli çıkabilirsiniz tamam rahatsaniz çıkarım yazmam...Ama herkes bi düşünsün lütfen
ALLAH razi olsun canim insallah birlikte guzel bir hamilelik gecirip bebeklerimizi saglikla kucaklarizEvet güzel annelerim, hayatımızdan negatiflikleri uzaklaştırıyoruz, yaşadığımız zor zamanlarda birbirimize destek oluyoruz ve alinganliklarimizi paylaşıyoruz. Bugün güzel bir haberle devam ediyoruzWhiterose89 un hamileliğini tebrik ediyorum.. Burası bizim sığınağımız, soramadiklarimizi, konuşamadıklarimizi paylaştığımız yer. Sizleri tanımadan da seviyorum. Sevgi paylaşıldıkça çoğalır ve artık bizler anne adayıyız. Önce kendimize sonra evladimiza örnek olacağız.. güzel bir gün diliyorum hepimizee
Gözün aydın o zaman. Rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin. Kaç haftalıksın hayatım. Ben daha duyamadım bile.Sorularıma cevap yazan herkese teşekkür ederim. Normalde kalp atışı için randevum haftayaydı. Bu süreçte çok ciddi sıkıntı stres yaşadım. Devam edebileceğini düşünmüyordum. Sabah gittim kalp atışını duydum inşallah sağlıkla devamı gelir bu kadar sıkıntının içinde o kadar mutlu oldum ki
Caniim gozunaydin ayy darisi biz duymayanlarin basinaSorularıma cevap yazan herkese teşekkür ederim. Normalde kalp atışı için randevum haftayaydı. Bu süreçte çok ciddi sıkıntı stres yaşadım. Devam edebileceğini düşünmüyordum. Sabah gittim kalp atışını duydum inşallah sağlıkla devamı gelir bu kadar sıkıntının içinde o kadar mutlu oldum ki
Siz de kusura bakmayınBen size karsi gayet ilimli konuştum neden kizdiniz ki şimdi ben hakli haksiz aramiyorum burada oyle bir konu da yok ortada zaten sizi kirdiysam da kusura bakmayn niyetim bu degildi iyi gunler .
Canım bu grubun amacı bu fikir alışverişi yapmaktabi her bünye kendine özel olduğu için herkes aynı şeyleri yaşayacak da değil umarım bunu öğüt olarak algılayıp bana had bildirmek istemezsin
İnşallah çok teşekkür ederimGözün aydın o zaman. Rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin. Kaç haftalıksın hayatım. Ben daha duyamadım bile.
Geçti kasık ağrısı falan kalmadı az midem bulanıyor birde kokuları alıyorum onun dışında bişey kalmadı bende yarın gidicem bir paniğim ama nasıl.Surekli midem bulaniyormu diye kendimi dinliyorum goguslerime dokunuyorum arada aci varmi diye sonra da guluyorum kendmebugun bebişlerimi gorucem tekrar inşallah daha dogrusu keselerini bu beni 4-5gun idare eder heralde kasik agrin senindemi gecti
Caniim gozunaydin ayy darisi biz duymayanlarin basinakacinci haftanda duymus oldun ve karindanmi bakildi ?
Güzel enerjin ve pozitifliğin için teşekkür ederimEvet güzel annelerim, hayatımızdan negatiflikleri uzaklaştırıyoruz, yaşadığımız zor zamanlarda birbirimize destek oluyoruz ve alinganliklarimizi paylaşıyoruz. Bugün güzel bir haberle devam ediyoruzWhiterose89 un hamileliğini tebrik ediyorum.. Burası bizim sığınağımız, soramadiklarimizi, konuşamadıklarimizi paylaştığımız yer. Sizleri tanımadan da seviyorum. Sevgi paylaşıldıkça çoğalır ve artık bizler anne adayıyız. Önce kendimize sonra evladimiza örnek olacağız.. güzel bir gün diliyorum hepimizee
Kız Allah seniaynen her bünye farklı her gebelik farklı 5 kere tüp bebek denemiş birisi olarak benim denemelerim bile birbirinden çok farklı. Mesela benimle transfer olan herkesin belirtisi vardı benim hala yok. Çok üzülüyodum ama meğer bende hamileymişim. Hatta S seyma kaynak çikolatadan tiksindim yazmıştı o anda çikolata yiyorum ağlayasım gelmişti
Hayırlı olsun çiçeğim12. Gun 172 cikti kizlar insallah iyidir saglikla devam eder
Aa bende de var oGeçti kasık ağrısı falan kalmadı az midem bulanıyor birde kokuları alıyorum onun dışında bişey kalmadı bende yarın gidicem bir paniğim ama nasıl.Allahım yardım etsin gerçekten beklemek sabretmek zor. Bende göğsümde damarlarım falan çıkmıştı yeşil şekilde çok belliydi onlara bakıyorum gitti mi duruyo mu die
Amin hepimize insallah canimHayırlı olsun çiçeğimRabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ben söylemiyeyim şimdiİnşallah çok teşekkür ederim6 hafta 2 gün dedi bugün gittiğim doktor. Kese için gittiğim doktor çok yoğun olduğu için maalesef başkasına gittim bugün. Sen kaç haftalıksın? Doktora hiç belirtimin olmadığını da söyledim olabilir dedi
benimde belirtim yok, göğüs harici.İnşallah çok teşekkür ederim6 hafta 2 gün dedi bugün gittiğim doktor. Kese için gittiğim doktor çok yoğun olduğu için maalesef başkasına gittim bugün. Sen kaç haftalıksın? Doktora hiç belirtimin olmadığını da söyledim olabilir dedi
İnşallahAa bende de var oevet o kadar bekledik onlari ama simdi vakit gecmek bilmiyor biturlu.. inşallah hep guzel haberler aliriz
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahALLAH razi olsun canim insallah birlikte guzel bir hamilelik gecirip bebeklerimizi saglikla kucaklariz