TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Evet güzel annelerim, hayatımızdan negatiflikleri uzaklaştırıyoruz, yaşadığımız zor zamanlarda birbirimize destek oluyoruz ve alinganliklarimizi paylaşıyoruz. Bugün güzel bir haberle devam ediyoruz Whiterose89 un hamileliğini tebrik ediyorum.. Burası bizim sığınağımız, soramadiklarimizi, konuşamadıklarimizi paylaştığımız yer. Sizleri tanımadan da seviyorum. Sevgi paylaşıldıkça çoğalır ve artık bizler anne adayıyız. Önce kendimize sonra evladimiza örnek olacağız.. güzel bir gün diliyorum hepimizee

Kalbini duymak için biraz büyümesi lazım canım. İlk gittiğinde kesenin yerine bakıyor. Sorun yokmuş çok şükür. Ama kalbi için erken şuan. Kimisi 6,5 haftasında kimisi 8.haftasında duyuyor.
Sorularıma cevap yazan herkese teşekkür ederim. Normalde kalp atışı için randevum haftayaydı. Bu süreçte çok ciddi sıkıntı stres yaşadım. Devam edebileceğini düşünmüyordum. Sabah gittim kalp atışını duydum inşallah sağlıkla devamı gelir bu kadar sıkıntının içinde o kadar mutlu oldum ki

Ben size karsi gayet ilimli konuştum neden kizdiniz ki şimdi ben hakli haksiz aramiyorum burada oyle bir konu da yok ortada zaten sizi kirdiysam da kusura bakmayn niyetim bu degildi iyi gunler .

ALLAH razi olsun canim insallah birlikte guzel bir hamilelik gecirip bebeklerimizi saglikla kucaklariz

Gözün aydın o zaman. Rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin. Kaç haftalıksın hayatım. Ben daha duyamadım bile.

Caniim gozunaydin ayy darisi biz duymayanlarin basina kacinci haftanda duymus oldun ve karindanmi bakildi ?

Canım bu grubun amacı bu fikir alışverişi yapmak tabi her bünye kendine özel olduğu için herkes aynı şeyleri yaşayacak da değil umarım bunu öğüt olarak algılayıp bana had bildirmek istemezsin
aynen her bünye farklı her gebelik farklı 5 kere tüp bebek denemiş birisi olarak benim denemelerim bile birbirinden çok farklı. Mesela benimle transfer olan herkesin belirtisi vardı benim hala yok. Çok üzülüyodum ama meğer bende hamileymişim. Hatta S seyma kaynak çikolatadan tiksindim yazmıştı o anda çikolata yiyorum ağlayasım gelmişti

Gözün aydın o zaman. Rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin. Kaç haftalıksın hayatım. Ben daha duyamadım bile.
İnşallah çok teşekkür ederim 6 hafta 2 gün dedi bugün gittiğim doktor. Kese için gittiğim doktor çok yoğun olduğu için maalesef başkasına gittim bugün. Sen kaç haftalıksın? Doktora hiç belirtimin olmadığını da söyledim olabilir dedi

Geçti kasık ağrısı falan kalmadı az midem bulanıyor birde kokuları alıyorum onun dışında bişey kalmadı bende yarın gidicem bir paniğim ama nasıl. Allahım yardım etsin gerçekten beklemek sabretmek zor. Bende göğsümde damarlarım falan çıkmıştı yeşil şekilde çok belliydi onlara bakıyorum gitti mi duruyo mu die

Caniim gozunaydin ayy darisi biz duymayanlarin basina kacinci haftanda duymus oldun ve karindanmi bakildi ?

Çok sağol canım inşallah darısı burda bekleyen bütün güzel annelerin başıma olsun 6 hafta 2-3 gün civarı dedi. Evet canım karından bakıldı bebeği de gördüm

Güzel enerjin ve pozitifliğin için teşekkür ederim MorDeno iyi ki bu gruba katılıp sizlerle karşılaşmışım Bazen kelimeler yanlış anlaşılsa da içimden hiç art niyet geçmediğini bilmenizi isterim arkadaşlar sağlıklı mutlu günler

Kız Allah seni şimdi hala gerçi çikolata yiyemiyorum arada zorlasa olda yiyorum tabi de. Şimdi benim belirtilerim de gitti bende ağlıycam bak

Aa bende de var o evet o kadar bekledik onlari ama simdi vakit gecmek bilmiyor biturlu.. inşallah hep guzel haberler aliriz

Ben söylemiyeyim şimdi
benimde belirtim yok, göğüs harici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…