- 7 Ocak 2021
- 246
- 317
- 35
Gunaydinlar bende de hic bulanti karin agrisi yok bende sadece uyuyorumKızlar benim bulantı karın ağrısı bişey yok. Boyuna uykum var esneyerek geziyorum akşamm oksaparı vurmayı zor bekliyorum 10 da uyuyorum resmen ama sabah 7 de ayaktayım. Öğlende uyuyorum bir posta şimdi de uyandım hala sersem gibiyim
Aynı bende oyleyim gece uyuyorum. Gunduzde surekli uykum var ama uyuyamiyorum. Goguslerim hep hassas. Baska bisey yokKızlar benim bulantı karın ağrısı bişey yok. Boyuna uykum var esneyerek geziyorum akşamm oksaparı vurmayı zor bekliyorum 10 da uyuyorum resmen ama sabah 7 de ayaktayım. Öğlende uyuyorum bir posta şimdi de uyandım hala sersem gibiyim
Gunaydınnnn hepimize hayırlısı olsun benimde 2 düşüğüm var tüp bebek ile şuan yine hamileyim 8 haftalık bugun salı kontrol var tekrar bende korkuyorum sabahları bulantım oluyor sadeve sonra geçiyor ara ara yokluyor tabi bazen gün içindeAynı bende oyleyim gece uyuyorum. Gunduzde surekli uykum var ama uyuyamiyorum. Goguslerim hep hassas. Baska bisey yok
Tup bebek olunca korkularimiz doguma kadar devam etcek heralde. 2 dusuk olunca dahada katlaniyodur. Rabbim hayırlı haberler duyursynGunaydınnnn hepimize hayırlısı olsun benimde 2 düşüğüm var tüp bebek ile şuan yine hamileyim 8 haftalık bugun salı kontrol var tekrar bende korkuyorum sabahları bulantım oluyor sadeve sonra geçiyor ara ara yokluyor tabi bazen gün içinde
Amin kuzucugum inşallah. İnsan inanamıyorAy biz anne olucaz şimdi dimi ? Bazen hala inanamıyorum sonsuz şükürler olsun Allahım sana isteyen göz yaşı döken bu uğurda varını yoğunu ortaya koyan kullarına en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip et yarabbim.
Canım ben neler yaşadım bir bilsenMerhaba kizlar,bir süredir yazmiyorum herkesin guzel haberini okudum tebrik ederim...Ben hala belirsiz bir süreçteyim maalesef.Bugun devlet hastanesine gittim 7+0 bugum alttan bakti atis görülüyor doppler yok ses dinletemedim.Korkma yolunda dedi ama nafile tabi ki bende...Cok fazla yazmayacağım sacma sapan insanlar yorum yazıyor burada bana bu topikte değil...Kimin hangi yoldan geçtiği bilinmiyor ben biraz karamsar insanim yapı olarak olumsuz tedavim de cok.Bebegimde bir anormallik var diye hissediyorum.Allah var hic ikiz istemedim o konuda sizlandim cok beta hcg cok yuksekti çünkü bu ara yukarıda progesteron yazmis arkadaslar benim 13. Gun 60 tı.Bunlar normal deger mi bilemiyorum...Simdi her sey yolunda dedim tek kese gördüm ama üstüne kalp sıkıntısı çıktı.Herkes 6. Haftada duymuş pekala demek ki var bi sey.Keske tutmasa dedim bi an kurtaj olmak en istemediğim sey...Pazartesi kendi doktorum var,umarim net cevabi alirim.uzasin istemiyorum bu süreç.Hic kanama yok sabah bulantı başladı safra kustum kizimda da hep bulantiliydim.Neyse uzattım yorum pek yazmıyorum herkesin saglikla kucağına almasını dilerim bebeğini.Bizimki zor bir yol...
Biz yeni evliyken, biz evlendikmi bu resimdekiler bizmiyiz diye sorardım esime. Simdide ben hamilemiyim diyorum. Gecen bisey arastiriyodu netten hamile benmiyim benim icinmi bakıyosun dedim. Hamile bi arkadasimiz var. O hamile ya onyn icin bakiyorum dediAy biz anne olucaz şimdi dimi ? Bazen hala inanamıyorum sonsuz şükürler olsun Allahım sana isteyen göz yaşı döken bu uğurda varını yoğunu ortaya koyan kullarına en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip et yarabbim.
Çok geçmiş olsunCanım ben neler yaşadım bir bilsenemin ol kolay yok yok. Tüp bebekten kaynaklı geç ohss oldum. 11 kilo vucudum su topladı. Ondan kurtuldum migde bulantım kusmam başladı. Her akşam acilde yaşadım. İkiz hamileyim. Kanımda enfeksiyon çıktı, 3 gündür de nefes darlığı ve aşırı öksürük yaşıyorum. Haftalardır ishalim bir türlü durmuyor. Ve buğün bebegimin birinin kalbi durdugunu ögrendim. Her akşam acillik olmaya devam bu arada. Kendime mi aciyayım. Bebegimin birini kaybettim ona mı bilmiyorum rabbim bizlere sabır versin
Ahh canım neler yaşamışsın Allah sabır versin çok çok üzüldüm. Peki doktor buna neden olabilecek bir şey söyledi mi neden kanda enfeksiyon olmuş. Çok dikkat et kendine sana bakan birileri var mı yalnız kalma sakın.Canım ben neler yaşadım bir bilsenemin ol kolay yok yok. Tüp bebekten kaynaklı geç ohss oldum. 11 kilo vucudum su topladı. Ondan kurtuldum migde bulantım kusmam başladı. Her akşam acilde yaşadım. İkiz hamileyim. Kanımda enfeksiyon çıktı, 3 gündür de nefes darlığı ve aşırı öksürük yaşıyorum. Haftalardır ishalim bir türlü durmuyor. Ve buğün bebegimin birinin kalbi durdugunu ögrendim. Her akşam acillik olmaya devam bu arada. Kendime mi aciyayım. Bebegimin birini kaybettim ona mı bilmiyorum rabbim bizlere sabır versin
Cok gecmis olsun Rabbim diger bebegi sana bagislasın. Butun bunlar bebek sagliksiz diyemi olabilirmi acabaCanım ben neler yaşadım bir bilsenemin ol kolay yok yok. Tüp bebekten kaynaklı geç ohss oldum. 11 kilo vucudum su topladı. Ondan kurtuldum migde bulantım kusmam başladı. Her akşam acilde yaşadım. İkiz hamileyim. Kanımda enfeksiyon çıktı, 3 gündür de nefes darlığı ve aşırı öksürük yaşıyorum. Haftalardır ishalim bir türlü durmuyor. Ve buğün bebegimin birinin kalbi durdugunu ögrendim. Her akşam acillik olmaya devam bu arada. Kendime mi aciyayım. Bebegimin birini kaybettim ona mı bilmiyorum rabbim bizlere sabır versin
Yok canım annemdeyim o bakıyor. Elle tutulur hiçbir sebep sunamıyorlar bana. Evden de dışarı çıkmadım hiç. Bu süreçte evdeydim hep misafir falan asla kabul etmedik. Hayırlısı böyleymiş. Diger bebegimi sag salim kucagıma alırım inşallahAhh canım neler yaşamışsın Allah sabır versin çok çok üzüldüm. Peki doktor buna neden olabilecek bir şey söyledi mi neden kanda enfeksiyon olmuş. Çok dikkat et kendine sana bakan birileri var mı yalnız kalma sakın.
Geçen haftaya kadar çok saglıklıydı canım. Kalp atısı olsun büyümesi olsun, düşük riski yoktu birden olmuşCok gecmis olsun Rabbim diger bebegi sana bagislasın. Butun bunlar bebek sagliksiz diyemi olabilirmi acaba
Canim ben seni hatırladım benden önce pozitif görmüştü cok gecmis olsun diğer bebegin saglikla devam eder inş.O kadar zor ki şu süreç...Ben simdi kalp atışını net duymazsam kesin kurtsj olacak.normal kadınlar tekrar denerim der avunur bizim oyle şansımız da yok.Bazdn burayı hic okumasam diyorum okuma amacım da öğrenmek ama kendi durumuma bakınca bende sorun var diyorum.Allah bir cocuk verdi bana tekrarını istemek belki yanlıştı.Cevre baskısıyla başladım yoksa kızımla gayet de mutluydum ben.Simdi bunlari yaşamak daha yoruyor beni...Sen de diğer bebeğine odaklan onu saglikla doğuracaktır insallahCanım ben neler yaşadım bir bilsenemin ol kolay yok yok. Tüp bebekten kaynaklı geç ohss oldum. 11 kilo vucudum su topladı. Ondan kurtuldum migde bulantım kusmam başladı. Her akşam acilde yaşadım. İkiz hamileyim. Kanımda enfeksiyon çıktı, 3 gündür de nefes darlığı ve aşırı öksürük yaşıyorum. Haftalardır ishalim bir türlü durmuyor. Ve buğün bebegimin birinin kalbi durdugunu ögrendim. Her akşam acillik olmaya devam bu arada. Kendime mi aciyayım. Bebegimin birini kaybettim ona mı bilmiyorum rabbim bizlere sabır versin
Benim ilk denemem ve emin ol bir daha deneyecek manevi yönden gücüm yok. Kaldıramam ben. Benim hiç çocugum yok. İnşallah canım digeri saglıcakla büyür. Kucagıma alırım inşallahCanim ben seni hatırladım benden önce pozitif görmüştü cok gecmis olsun diğer bebegin saglikla devam eder inş.O kadar zor ki şu süreç...Ben simdi kalp atışını net duymazsam kesin kurtsj olacak.normal kadınlar tekrar denerim der avunurum bizim oyle şansımız da yok.Bazdn burayı hic okumasam diyorum okuma amacım da öğrenmek ama kendi durumuma bakınca bende sorun var diyorum.Allah bir cocuk verdi bana tekrarını istemek belki yanlıştı.Cevre baskısıyla başladım yoksa kızımla gayet de mutluydum ben.Simdi bunlari yaşamak daha yoruyor beni...Sen de diğer bebeğine odaklan onu saglikla doğuracaktır insallah
Alirsin insallah hic cocugu olmayana daha çok üzülüyorum ben,herkes birden fazla çocuk sahibi olacak degil ya...Kendim ettim kendim buldum diyorum benBenim ilk denemem ve emin ol bir daha deneyecek manevi yönden gücüm yok. Kaldıramam ben. Benim hiç çocugum yok. İnşallah canım digeri saglıcakla büyür. Kucagıma alırım inşallah
Aklıma sadece acaba transfer sırasında mikrop mu kaptın düşüncesi geldi. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun canım.Yok canım annemdeyim o bakıyor. Elle tutulur hiçbir sebep sunamıyorlar bana. Evden de dışarı çıkmadım hiç. Bu süreçte evdeydim hep misafir falan asla kabul etmedik. Hayırlısı böyleymiş. Diger bebegimi sag salim kucagıma alırım inşallah