- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
Aynen aklımızdaki burada konuştuğumuz birçok sorunun cevabı varYorumlara baktım da okuyan herkes çok güzel yorumlar yazmış. Ben de hemen sipariş oluşturdum Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aklımızdaki burada konuştuğumuz birçok sorunun cevabı varYorumlara baktım da okuyan herkes çok güzel yorumlar yazmış. Ben de hemen sipariş oluşturdum Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Aynen ben kac oldugunu bile bilmiyorum tedavi ile olunca uyurken bile tedirgin oluyoruz Allah hayretsin guzel olur inşallah hepimiz icinDediğim gibi benim kide istemedi iğneyi kesmesine rağmen bildikleri var elbet daha cevap gelemedi doktorum dan. Bende burdan internetten araştırdım ilk aylarda 11 _ 80 civarı imiş benm de 10 küsür dü. Amann işte tedaviyle hamile kalıyız havadan nem kapar olduk Allah sonumuz u hayır etsin sağlıkla devam ettirsin bizlere de sabır selamet versin
Amin inşallah şimdi benim bir hafta bekleme zamanım kese için inşallah zaman çabuk akarAynen ben kac oldugunu bile bilmiyorum tedavi ile olunca uyurken bile tedirgin oluyoruz Allah hayretsin guzel olur inşallah hepimiz icin
Allah senden de razı olsun biz burada birbirimize iyi gelmek için de varız çok şükür biz bize yeteriz kızlarAyy gerçekten içim rahatlamıştı.hatta burda demiştin progesteron da baktırın ihmal etmeyin diye senin 8 çıkıncaşimdi de içimi rahatlattın Allah razı olsun
Gerçekten de öyle benim akıntı geldi sarı renk koştur koştur gittimdoktor önemli değil dedi bir de ilk gebelik mı dedi. Adam içinden saçma sapan şeyler diyordur ne yapalım ya biz o kadar çok çaba sarf ettik ki... Kullandığımız ilaçlar da cabası her ictigimde ne zaman bitecek acaba diyorum. Bir de neredeyse bir yıldır tedavi içindeyim klomendi catlatmaydi tüp bebek ilaclariydi hayatımda hiç bu kadar ilaç kullanmadım. Hormon ilaçları olduğu için biraz da kilo aldım. Bugün biri tutmuş sen kilo almışsın diyor içimden dedim ki yediklerimden degil ictiklerimden ah ahhhhAynen ben kac oldugunu bile bilmiyorum tedavi ile olunca uyurken bile tedirgin oluyoruz Allah hayretsin guzel olur inşallah hepimiz icin
Ahh vallahi omur geliyor insana gecmiyor vakot inşallah sagsalim gorursun caniim9 Nisan kese görmeye çağırdılar zaman nasıl geçicek
Evet cok zorlu bi surec kese bekledik gecmez dedim gecti simdi 13 gun sonra kalp esim dogurana kadar icimi sisisreceksin diyorAmin inşallah şimdi benim bir hafta bekleme zamanım kese için inşallah zaman çabuk akar
Gercekten ama kolay mi arkadas bugun cocuksuzluk cok guzel dedi yapmasaydin dedim kaza ile oldu diyor bi su kazayi anlamadim gitti zaten ben de icimden Allah im icimde ki benledir inslalah kalbini duyarim minigimin diye okuyordum milletin derde bak yaa diger arkadas 3.cocugu olacagini ogrenince aldirsam mi dedi sen kim kopek diyesim geldi biz yirtuyoruz ilaci ignesi diyesim geldi ama salon kadinligimdan vazgecmedimGerçekten de öyle benim akıntı geldi sarı renk koştur koştur gittimdoktor önemli değil dedi bir de ilk gebelik mı dedi. Adam içinden saçma sapan şeyler diyordur ne yapalım ya biz o kadar çok çaba sarf ettik ki... Kullandığımız ilaçlar da cabası her ictigimde ne zaman bitecek acaba diyorum. Bir de neredeyse bir yıldır tedavi içindeyim klomendi catlatmaydi tüp bebek ilaclariydi hayatımda hiç bu kadar ilaç kullanmadım. Hormon ilaçları olduğu için biraz da kilo aldım. Bugün biri tutmuş sen kilo almışsın diyor içimden dedim ki yediklerimden degil ictiklerimden ah ahhhh
Boş ver inşallah kalbini de duyarsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bebeğim için her dua edisim de Rabbim olmayanlara da versin diyorum. Çünkü o kadar zordu ki. Kıymetini bilmek lazım. Rabbim bu dünya nimetini bize nasip etmiş herkese nasip etsin inşallahGercekten ama kolay mi arkadas bugun cocuksuzluk cok guzel dedi yapmasaydin dedim kaza ile oldu diyor bi su kazayi anlamadim gitti zaten ben de icimden Allah im icimde ki benledir inslalah kalbini duyarim minigimin diye okuyordum milletin derde bak yaa diger arkadas 3.cocugu olacagini ogrenince aldirsam mi dedi sen kim kopek diyesim geldi biz yirtuyoruz ilaci ignesi diyesim geldi ama salon kadinligimdan vazgecmedim
Amin inşallah canımAhh vallahi omur geliyor insana gecmiyor vakot inşallah sagsalim gorursun caniim
Aminnn Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün imtihanlarimizi kolaylastirsin bize zor digerlerine zor ama vardir bir hayir bundan sonrasi guzel olur insallahBoş ver inşallah kalbini de duyarsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bebeğim için her dua edisim de Rabbim olmayanlara da versin diyorum. Çünkü o kadar zordu ki. Kıymetini bilmek lazım. Rabbim bu dünya nimetini bize nasip etmiş herkese nasip etsin inşallah
İnşallah geçer bugün hep yatırdı beniBenimki ara ara oluyor bir süre sonra geçiyor bal ayımız 4.aymis kızlar dayanın.
Canm karisiklik oldu sanirim kese gorme tarihim 1 nisan gebelik tam 5+0Merhaba Güzel Anneler,
Hepimiz zorlu aşamalardan geçtikten sonra nihayet sonunda bebeğimizin ya da bebeklerimizin bizimle olduğunu hayırlısıyla öğrendik.
Ve gelelim bundan sonra yaşayacaklarımızı, sevinçlerimizi , tecrübelerimizi ve öğrenmemiz gerekenleri birbirimize danışarak bu güzel platformda ilerleyelim.
Hadi Başlayalım....
Listeye eklenmek isteyen güzel anneler bilgilerini ayrıntılı yazarsa en kısa sürede listemizi güncellerim. Teşekkürler..
Güzel Anne Adayları Yaşınız Gebelik Pozitif Test Tarihi Kese Görünmesi Kalp Atışı Duyulması Cinsiyet Beklenen Doğum Tarihi MorDeno 39 20 Mart 2021 30 Mart (5+0) 09 Nisan 30 Kasım 2021 pastelkız 31 08 Mart 2021 25 Mart (6+2) 16 Kasım 2021 Yenidelhi 25 12 Mart 2021 23 Mart (5+5) 18 Kasım 2021 Kelebekbu 35 12 Mart 2021 29 Mart (6+3) 29 Mart (6+3) İKİZ 19 Kasım 2021 Adananaz01 26 12 Mart 2021 23 Mart(5+5) 29 Mart (6+3) İKİZ 19 Kasım 2021 Rananinannesi 31 13 Mart 2021 27 Mart (5+2) 24 Kasım 2021 Sukuduk 26 13 Mart 2021 27 Mart (5+2) 24 Kasım 2021 -bridget- 37 14 Mart 2021 25 Mart (5+3) 01 Nisan(6+3) 22 Kasım 2021 bebeqimyoldamrc 26 15 Mart 2021 22 Mart (5+3) 30 Mart(6+1) İKİZ 17 Kasım 2021 Germinal 36 15 Mart 2021 27 Mart (6+1) 18 Kasım 2021 MinigimiziBeklerken 33 15 Mart 2021 26 Mart (5+6) 26 Mart (5+6) 18 Kasım 2021 agustos72 32 15 Mart 2021 24 Kasım 2021 KAYRAMMMM 27 17 Mart 2021 20 Kasım 2021 Ecem Kelebek 31 17 Mart 2021 31 Mart( * ) 20 Kasım 2021 teacher16 30 19 Mart 2021 29 Mart (6+3) 26 Kasım 2021 Selinos 25 22 Mart 2021 27 Mart (5+1) İKİZ 03 Aralık 2021 seyma kaynak 24 25 Mart 2021 04 Aralık 2021 foreign0 34 25 Mart 2021 04 Aralık 2021 demede 31 28 Mart 2021 04 Aralık 2021 ogrtmn33 37 29 Mart 2021 04 Aralık 2021
Hastanedeyimde canim serum takmaya geldiler daha da uyuyamadim ama sen niye bu saatte ayaktasinSeni de mi uyku tutmuyor?
Hiç bir fikrim yok. Sanırım psikolojik. Uyuyamıyorum.. sen de çok dikkat et kendine. Tebrik ederim ikizleri...Hastanedeyimde canim serum takmaya geldiler daha da uyuyamadim ama sen niye bu saatte ayaktasin
Asil şimdi uyumamiz lazim dogumdan sonra cok ihtiyacimiz olacak cok tesekkur ederiimHiç bir fikrim yok. Sanırım psikolojik. Uyuyamıyorum.. sen de çok dikkat et kendine. Tebrik ederim ikizleri...