TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Aynen ben kac oldugunu bile bilmiyorum tedavi ile olunca uyurken bile tedirgin oluyoruz Allah hayretsin guzel olur inşallah hepimiz icin

Ayy gerçekten içim rahatlamıştı.hatta burda demiştin progesteron da baktırın ihmal etmeyin diye senin 8 çıkıncaşimdi de içimi rahatlattın Allah razı olsun
Allah senden de razı olsun biz burada birbirimize iyi gelmek için de varız çok şükür biz bize yeteriz kızlar

Aynen ben kac oldugunu bile bilmiyorum tedavi ile olunca uyurken bile tedirgin oluyoruz Allah hayretsin guzel olur inşallah hepimiz icin
Gerçekten de öyle benim akıntı geldi sarı renk koştur koştur gittimdoktor önemli değil dedi bir de ilk gebelik mı dedi. Adam içinden saçma sapan şeyler diyordur ne yapalım ya biz o kadar çok çaba sarf ettik ki... Kullandığımız ilaçlar da cabası her ictigimde ne zaman bitecek acaba diyorum. Bir de neredeyse bir yıldır tedavi içindeyim klomendi catlatmaydi tüp bebek ilaclariydi hayatımda hiç bu kadar ilaç kullanmadım. Hormon ilaçları olduğu için biraz da kilo aldım. Bugün biri tutmuş sen kilo almışsın diyor içimden dedim ki yediklerimden degil ictiklerimden ah ahhhh

Gercekten ama kolay mi arkadas bugun cocuksuzluk cok guzel dedi yapmasaydin dedim kaza ile oldu diyor bi su kazayi anlamadim gitti zaten ben de icimden Allah im icimde ki benledir inslalah kalbini duyarim minigimin diye okuyordum milletin derde bak yaa diger arkadas 3.cocugu olacagini ogrenince aldirsam mi dedi sen kim kopek diyesim geldi biz yirtuyoruz ilaci ignesi diyesim geldi ama salon kadinligimdan vazgecmedim

Boş ver inşallah kalbini de duyarsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bebeğim için her dua edisim de Rabbim olmayanlara da versin diyorum. Çünkü o kadar zordu ki. Kıymetini bilmek lazım. Rabbim bu dünya nimetini bize nasip etmiş herkese nasip etsin inşallah

Aminnn Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün imtihanlarimizi kolaylastirsin bize zor digerlerine zor ama vardir bir hayir bundan sonrasi guzel olur insallah

Canm karisiklik oldu sanirim kese gorme tarihim 1 nisan gebelik tam 5+0

Hastanedeyimde canim serum takmaya geldiler daha da uyuyamadim ama sen niye bu saatte ayaktasin
Hiç bir fikrim yok. Sanırım psikolojik. Uyuyamıyorum.. sen de çok dikkat et kendine. Tebrik ederim ikizleri...

Kızlar benim bulantı karın ağrısı bişey yok. Boyuna uykum var esneyerek geziyorum akşamm oksaparı vurmayı zor bekliyorum 10 da uyuyorum resmen ama sabah 7 de ayaktayım. Öğlende uyuyorum bir posta şimdi de uyandım hala sersem gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…