TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Hayırlı olsun canım. Önceki düşüklerin kaçıncı haftalarında oldu acaba.

Allah'ım diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıcakla kucağına al. Çok Zorlu süreçlerden geçiyoruz belki de geçmeye devam edeceğiz. Allah'ım evlatlarimizi bize bağışlasın inşallah

Kızlar iliski yasadınızmı bu surecte doktorlarınız yasak koydumu ne soyledi. Benimki transfer gunu haric yasak yok dedi. Dunde sordum yine yasak degil dedi. Biz korkudan hic yapmadik

Cok cok gecmis olsun cok uzuldum rabbim bu evladini bagislasin cnm

Kızlar iliski yasadınızmı bu surecte doktorlarınız yasak koydumu ne soyledi. Benimki transfer gunu haric yasak yok dedi. Dunde sordum yine yasak degil dedi. Biz korkudan hic yapmadik
benim doktorum yasak koydu tüp bebek biraz daha dikkatli olalım normalde koymam demişti. 12 haftalıkta gideceğim bir daha ozaman ne der doktor bilmiyorum. doktora muayenede sorun mutlaka.

Bizim hiç yasak değildi hala da yasak koymadı doktor.

Bize yasaktı en baştan beri, dün kalp atışını duyduktan sonra artık rahatlayabiliriz dedi kaldırdı yasağı

Aynen canım hep olumauz düşüyorum yine mi diye umutlanamıyorum tekrar yıkılcam diye imşallah hepimiz sağlıkla kucamıza alırız

Kızlar benim iştahım çok açıldı ya, 2-3 saatte 1 bir şey yemezsem elim ayağım titriyor bi garip. Gebe değilken 2 öğün yerdim şimdi habire yemek zor oluyor. Normal mi bu? Yüz kilo olmiyim bi de
Ben de aynı durumdayım maalesef bayılacak gibi oluyorum birden elim ayağım titriyor açlıktan ama normal mi ben de bilemiyorum

Transfee gununden itibaren yasakti hala da yasak doktorum bugun 12.haftaya kadar boyle devam edebilir dedi ama benim kesemin biri biraz asagida o yuzden normal olsa belki serbest olurdu

Benim doktorum da aynı 3 ayda 2 kilo alabilirsin dedi ama bu şekilde nasıl olur bilmiyorum
Ben şöyle yapıyorum bi iki gündür; çok acıkmayı beklemeden bişey atıştırıyorum o el ayak dolanması olmuyor. Yani az az sık sık yemek iyi oluyor. Midem arada bulanıyo onun için de beyaz leblebi çok iyi tok tutuyo hem.

Günaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladı elim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.

Ahh canım geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın . Progesteron takviyesi kullanıyormusun iğne fitil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…