- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Hayırlı olsun canım. Önceki düşüklerin kaçıncı haftalarında oldu acaba.Gunaydınnnn hepimize hayırlısı olsun benimde 2 düşüğüm var tüp bebek ile şuan yine hamileyim 8 haftalık bugun salı kontrol var tekrar bende korkuyorum sabahları bulantım oluyor sadeve sonra geçiyor ara ara yokluyor tabi bazen gün içinde
Allah'ım diğer bebeğini sana bağışlasın inşallahCanım ben neler yaşadım bir bilsenemin ol kolay yok yok. Tüp bebekten kaynaklı geç ohss oldum. 11 kilo vucudum su topladı. Ondan kurtuldum migde bulantım kusmam başladı. Her akşam acilde yaşadım. İkiz hamileyim. Kanımda enfeksiyon çıktı, 3 gündür de nefes darlığı ve aşırı öksürük yaşıyorum. Haftalardır ishalim bir türlü durmuyor. Ve buğün bebegimin birinin kalbi durdugunu ögrendim. Her akşam acillik olmaya devam bu arada. Kendime mi aciyayım. Bebegimin birini kaybettim ona mı bilmiyorum rabbim bizlere sabır versin
Cok cok gecmis olsun cok uzuldumYok canım annemdeyim o bakıyor. Elle tutulur hiçbir sebep sunamıyorlar bana. Evden de dışarı çıkmadım hiç. Bu süreçte evdeydim hep misafir falan asla kabul etmedik. Hayırlısı böyleymiş. Diger bebegimi sag salim kucagıma alırım inşallah
benim doktorum yasak koydu tüp bebek biraz daha dikkatli olalım normalde koymam demişti. 12 haftalıkta gideceğim bir daha ozaman ne der doktor bilmiyorum. doktora muayenede sorun mutlaka.Kızlar iliski yasadınızmı bu surecte doktorlarınız yasak koydumu ne soyledi. Benimki transfer gunu haric yasak yok dedi. Dunde sordum yine yasak degil dedi. Biz korkudan hic yapmadik
6 ile 7 hafta canım Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsinHayırlı olsun canım. Önceki düşüklerin kaçıncı haftalarında oldu acaba.
Bizim hiç yasak değildi hala da yasak koymadı doktor.Kızlar iliski yasadınızmı bu surecte doktorlarınız yasak koydumu ne soyledi. Benimki transfer gunu haric yasak yok dedi. Dunde sordum yine yasak degil dedi. Biz korkudan hic yapmadik
Bize yasaktı en baştan beri, dün kalp atışını duyduktan sonra artık rahatlayabiliriz dedi kaldırdı yasağıKızlar iliski yasadınızmı bu surecte doktorlarınız yasak koydumu ne soyledi. Benimki transfer gunu haric yasak yok dedi. Dunde sordum yine yasak degil dedi. Biz korkudan hic yapmadik
Tup bebek olunca korkularimiz doguma kadar devam etcek heralde. 2 dusuk olunca dahada katlaniyodur. Rabbim hayırlı haberler duyurs
Bizim hiç yasak değildi hala da yasak koymadı doktor.
Peceteye silince gelen kahverengi leke var suan. Kotu bisey degildir insallahBize yasaktı en baştan beri, dün kalp atışını duyduktan sonra artık rahatlayabiliriz dedi kaldırdı yasağı
Doktorum kahverengi leke normal demişti kırmızı olunca sıkıntı diyebiliyorunPeceteye silince gelen kahverengi leke var suan. Kotu bisey degildir insallah
Ben de aynı durumdayım maalesef bayılacak gibi oluyorum birden elim ayağım titriyor açlıktan ama normal mi ben de bilemiyorumKızlar benim iştahım çok açıldı ya, 2-3 saatte 1 bir şey yemezsem elim ayağım titriyor bi garip. Gebe değilken 2 öğün yerdim şimdi habire yemek zor oluyor. Normal mi bu? Yüz kilo olmiyim bi de
Doktorum normal dedi, hormonlardan artık sen sen değilsin dediBen de aynı durumdayım maalesef bayılacak gibi oluyorum birden elim ayağım titriyor açlıktan ama normal mi ben de bilemiyorum
Benim doktorum da aynı 3 ayda 2 kilo alabilirsin dedi ama bu şekilde nasıl olur bilmiyorumDoktorum normal dedi, hormonlardan artık sen sen değilsin dediama ısrarla kiloma dikkat etmemi de söyledi umarım alışma evresidir bu
Transfee gununden itibaren yasakti hala da yasak doktorum bugun 12.haftaya kadar boyle devam edebilir dedi ama benim kesemin biri biraz asagida o yuzden normal olsa belki serbest olurduKızlar iliski yasadınızmı bu surecte doktorlarınız yasak koydumu ne soyledi. Benimki transfer gunu haric yasak yok dedi. Dunde sordum yine yasak degil dedi. Biz korkudan hic yapmadik
Ben şöyle yapıyorum bi iki gündür; çok acıkmayı beklemeden bişey atıştırıyorum o el ayak dolanması olmuyor. Yani az az sık sık yemek iyi oluyor. Midem arada bulanıyo onun için de beyaz leblebi çok iyi tok tutuyo hem.Benim doktorum da aynı 3 ayda 2 kilo alabilirsin dedi ama bu şekilde nasıl olur bilmiyorum
Amin inşallah6 ile 7 hafta canım Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
Ahh canım geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın . Progesteron takviyesi kullanıyormusun iğne fitil gibiGünaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.