Evet hem dün iğne oldum ve dozlarim arttırıldı. Kan sulandırıcı kesildi. Allah yaşatmasın bir daha..Ahh canım geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın . Progesteron takviyesi kullanıyormusun iğne fitil gibi
Canim cok cok gecmis olsun Allah yasatmasin benimde aklimdaydin hic mesaj yazmiyor diyeGünaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Ali fuat hocayı çok iyi tanıtım o çok iyi bir dr ona güveninGünaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Benim doktorum transferden önce yasaklamıştı hala yasak 12. haftaya kadar.Kızlar iliski yasadınızmı bu surecte doktorlarınız yasak koydumu ne soyledi. Benimki transfer gunu haric yasak yok dedi. Dunde sordum yine yasak degil dedi. Biz korkudan hic yapmadik
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bende de dün leke geldi benimde elim ayağım dolaştı hemen doktora gittik doktor normal olduğunu gelmeme bile aslında gerek olmadığını söyledi kanama olmadığı sürece korkma dedi muayne etti tekrar çok şükür bizim bebişler gayet iyiymiş kanama alanı yok dedi rahmin üst kısmına tutunmuş ikisi de düşük riskin yok ama dikkat et yine de dedi.Günaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Kan uyuşmazlığı neden oluyor bu arada bebek ve anne arasında olan bir şey mi nasıl anlaşılıyorGünaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Günaydın çiçeğimGünaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Çok şükür bende de sorun yok ama korkuttu..insan ister istemez panikliyor.Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bende de dün leke geldi benimde elim ayağım dolaştı hemen doktora gittik doktor normal olduğunu gelmeme bile aslında gerek olmadığını söyledi kanama olmadığı sürece korkma dedi muayne etti tekrar çok şükür bizim bebişler gayet iyiymiş kanama alanı yok dedi rahmin üst kısmına tutunmuş ikisi de düşük riskin yok ama dikkat et yine de dedi.
Anne negatif baba pozitif kan grubu ise yaşanıyor. Kanamam olmasaydı sorun yoktu sadece 28. Haftada bakılıp bı iğne ile çözülüyor. Bir de doğum sonrası annenin vücuduna yine igneyle antikor veriliyor.Kan uyuşmazlığı neden oluyor bu arada bebek ve anne arasında olan bir şey mi nasıl anlaşılıyor
Bi daha olmadi insallah olmazDoktorum kahverengi leke normal demişti kırmızı olunca sıkıntı diyebiliyorun
Gecmis olsun direk kanama olarakmı geldi. Dun aksam benimde peceteye silince kahverengi leke geldi 2 kere bi daha olmadi.Günaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Bir ped kadar kahverengi kırmızılı parçalar halindeydi. Önemli olan devam etmemesiymisGecmis olsun direk kanama olarakmı geldi. Dun aksam benimde peceteye silince kahverengi leke geldi 2 kere bi daha olmadi.
Ayrica keseyi 1 nisanda 5+3te gorduk
Çok geçmiş olsunGünaydın kızçelerim. Zorlu bir gün geçirdikten sonra aranızda yım. Dün ilk defa dışarı çıkayım istedim derken saat 15 gibi kanamam başladıelim ayağıma dolandı hemen hastaneye gittik. Bayağı bekledikten sonra Dr baktı çok şükür kese etrafında kanama yok ama çok dikkat et dedi 5+6 dedi ve kalp atışını gördük.. sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğini belirtti ve başka hastaneye şu ünlü Dr Ali Fuat bey e gittik. Orda da saatlerce bekledik ve o da muayene etti ve sorun yok dedi 6 haftalık dedi.orda da kalp atışı gördük.hala ağrım var yatıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin. Bu veletler çok hassas. Çok korktum.
Kalp atışı 6+2 de gördüm canım 25.03Kızlar kese ve kalp atışı görenler, rica etsem tarihlerini ve kaç haftalık olduğunu belirtirseniz listeyi güncellerim. Ben baktım ama tek tek bulmam çok zor. Görenler olmuş ama belirtmemis.. öptüm
Kese peki?Kalp atışı 6+2 de gördüm canım 25.03
O yazıyor diye yazmadım o da 6+2Kese peki?
Ben 6.haftada orta kahve gordum ertesi sabahta cok az acik renk kahveydiKizlar merhaba pozitif alanlar olarak size sormak istedim. 9.ve 10.gunde akintisinda farklı renk gören oldu mu peceteye gelen şekilde önce pembeydi biraz önce koyu kırmızı olarak gördüm ama tırnak içinde kadar bir şeydi