TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canim cok cok gecmis olsun Allah yasatmasin benimde aklimdaydin hic mesaj yazmiyor diye

Ali fuat hocayı çok iyi tanıtım o çok iyi bir dr ona güvenin

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bende de dün leke geldi benimde elim ayağım dolaştı hemen doktora gittik doktor normal olduğunu gelmeme bile aslında gerek olmadığını söyledi kanama olmadığı sürece korkma dedi muayne etti tekrar çok şükür bizim bebişler gayet iyiymiş kanama alanı yok dedi rahmin üst kısmına tutunmuş ikisi de düşük riskin yok ama dikkat et yine de dedi.

Kan uyuşmazlığı neden oluyor bu arada bebek ve anne arasında olan bir şey mi nasıl anlaşılıyor

Günaydın çiçeğim çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen. Bak bebeğin de sağlıklı bizim maalesef ki çok ama çok dikkatli olmamız gerekiyor.

Çok şükür bende de sorun yok ama korkuttu..insan ister istemez panikliyor.

Kan uyuşmazlığı neden oluyor bu arada bebek ve anne arasında olan bir şey mi nasıl anlaşılıyor
Anne negatif baba pozitif kan grubu ise yaşanıyor. Kanamam olmasaydı sorun yoktu sadece 28. Haftada bakılıp bı iğne ile çözülüyor. Bir de doğum sonrası annenin vücuduna yine igneyle antikor veriliyor.

Kızlar kese ve kalp atışı görenler, rica etsem tarihlerini ve kaç haftalık olduğunu belirtirseniz listeyi güncellerim. Ben baktım ama tek tek bulmam çok zor. Görenler olmuş ama belirtmemis.. öptüm

Gecmis olsun direk kanama olarakmı geldi. Dun aksam benimde peceteye silince kahverengi leke geldi 2 kere bi daha olmadi.
Ayrica keseyi 1 nisanda 5+3te gorduk

Çok geçmiş olsunşükür ki her şey yolunda kıymetli bebeklerimiz ekstra özen istiyorlar

Kızlar kese ve kalp atışı görenler, rica etsem tarihlerini ve kaç haftalık olduğunu belirtirseniz listeyi güncellerim. Ben baktım ama tek tek bulmam çok zor. Görenler olmuş ama belirtmemis.. öptüm
Kalp atışı 6+2 de gördüm canım 25.03

Canim keseyi 6+0 kalp daha duymadik doktorum iki hafta sonraya tarih verdi kalbim korku ve heyacanli

Kizlar merhaba pozitif alanlar olarak size sormak istedim. 9.ve 10.gunde akintisinda farklı renk gören oldu mu peceteye gelen şekilde önce pembeydi biraz önce koyu kırmızı olarak gördüm ama tırnak içinde kadar bir şeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…