Canım inşallah keserler kasılmayı erkenci kuşumuzun keyfi gelmek isterse de buyursun sağlıkla gelsin inşallahKizlar bizde hastanedeyiz ciger gelistirici yapildi eger kasilmam gecerse evde istirahat edecegiz gecmezse sanirim dogum .
Ellerim uyuşuyor ve geceleri parmaklarımın kemikleri ağrıyor uykudan uyanıp ağlıyorum resmenGünaydın kızlar, artık günler yaklaştıkça heyecan da artıyor zorluklar da. Bütün hamileliğim şükür rahattı ama şu son bi iki haftadır inanın sürünüyorum. Halsizlik çok var. Sürekli uyumak istiyorum. Geceleri de uyku bölük pörçük. Ayakta asla duramıyorum birkaç gündür özellikle. Karnım sertleşiyor hemen ve zorlanıyorum. Hafif sırt ağrım da başladı. Kaburgalar batıyor. Son haftalar zormuş valla
Sizde durumlar nasıl?
Olsa hissedersin canım karnında bebiş toplanıyor semsert yapıyor orayı zaten hemen yatıp dinlenmek istersin olsaydı..Gece bir yudum su bir damla çişe gidiyorum o bir damla öle baskı yapıyorki sanıyorum 1 lt çıkacakEllerim uyuşuyor ve geceleri parmaklarımın kemikleri ağrıyor uykudan uyanıp ağlıyorum resmenellerim gündüz de uyuşuk ve ağrılı geceleri sürekli çiş modu şu karın sertleşmesi nasıl bir şey acaba bana da oluyor da hissetmiyor olabilir miyim
Şimdiden uykusuz gecelere alıştırılıyoruz vallahi Allahın hikmeti resmenOlsa hissedersin canım karnında bebiş toplanıyor semsert yapıyor orayı zaten hemen yatıp dinlenmek istersin olsaydı..Gece bir yudum su bir damla çişe gidiyorum o bir damla öle baskı yapıyorki sanıyorum 1 lt çıkacakuyku yok dün gece artık gözümden akıyor sersem oldum ama yatamıyorum nefesim tıkanıyor oturur gibi uyuyayım dedim o da olmadı Ahh ah ana olmak dedim anacımı anladım vala
Aynı durumdayız canım. Hatta birde bana yalancı sancılar ekleniyor doguyorım diyorum sonra sancı hafifliyor. Son haftaları gerçekten zormuşGünaydın kızlar, artık günler yaklaştıkça heyecan da artıyor zorluklar da. Bütün hamileliğim şükür rahattı ama şu son bi iki haftadır inanın sürünüyorum. Halsizlik çok var. Sürekli uyumak istiyorum. Geceleri de uyku bölük pörçük. Ayakta asla duramıyorum birkaç gündür özellikle. Karnım sertleşiyor hemen ve zorlanıyorum. Hafif sırt ağrım da başladı. Kaburgalar batıyor. Son haftalar zormuş valla
Sizde durumlar nasıl?
Ah ah aynen en ufak su içsem wcdeyim. Ona alıştım da işte diğer şeyler yeni başladıOlsa hissedersin canım karnında bebiş toplanıyor semsert yapıyor orayı zaten hemen yatıp dinlenmek istersin olsaydı..Gece bir yudum su bir damla çişe gidiyorum o bir damla öle baskı yapıyorki sanıyorum 1 lt çıkacakuyku yok dün gece artık gözümden akıyor sersem oldum ama yatamıyorum nefesim tıkanıyor oturur gibi uyuyayım dedim o da olmadı Ahh ah ana olmak dedim anacımı anladım vala
Bu sertleşmeyi doktora sordum bebek hareketli ise endişe etme dedi. Yarın randevum var, bakarız dedi bakalım. Ben de erken gelicek diye bi korkuyorum ilk hamilelik bir de her şeyden doğum mu bu diye nem kapıyorumAynı durumdayız canım. Hatta birde bana yalancı sancılar ekleniyor doguyorım diyorum sonra sancı hafifliyor. Son haftaları gerçekten zormuş
Zamanında doğum nasip etsin Allahım hepimizeAh ah aynen en ufak su içsem wcdeyim. Ona alıştım da işte diğer şeyler yeni başladı
Az kaldi baya canim senin de guzel gunler yakinGünaydın kızlar, artık günler yaklaştıkça heyecan da artıyor zorluklar da. Bütün hamileliğim şükür rahattı ama şu son bi iki haftadır inanın sürünüyorum. Halsizlik çok var. Sürekli uyumak istiyorum. Geceleri de uyku bölük pörçük. Ayakta asla duramıyorum birkaç gündür özellikle. Karnım sertleşiyor hemen ve zorlanıyorum. Hafif sırt ağrım da başladı. Kaburgalar batıyor. Son haftalar zormuş valla
Sizde durumlar nasıl?
Aynen benim de 38’de sezaryen olacak kısmetse. İnşallah dayanır bakalım. Sağlıklı olsun da biz çekerizZamanında doğum nasip etsin Allahım hepimizeHayırlısıyla 38 bir göreydim forumda da bebişler gelmeye başlayınca panik oldum sağlıkla kucağımıza alalım
Evet az kaldı heyecan sardı baya. Hazırlıklar da bitince doğumu düşünmeye başladım tabiiAz kaldi baya canim senin de guzel gunler yakinbenim de uykusuz geceler bebise alistirma hepimize
Yok canım sertleşme degil bildiğin sancı giriyor, yalancı sancı ama.. Uzanıyorum bir süre sonra geçiyor. Eger geçmezse dogum başlamış oluyor. Benimde ilk hamileliğim, tecrübesizlik gerçekten çokkötüBu sertleşmeyi doktora sordum bebek hareketli ise endişe etme dedi. Yarın randevum var, bakarız dedi bakalım. Ben de erken gelicek diye bi korkuyorum ilk hamilelik bir de her şeyden doğum mu bu diye nem kapıyorum
Uyku hali halsizlşk bende de çok var. Sırt ağrısı ara ara kasık ağrısı. Elimde zaten o kartel tuner mi ne o sendrom oldu onun agrı ve uyuşması cok fazla. Bebek sanki mesanemde geziyor bazen o cok rahatsız ediyor:) sağlıkla gelsinler bebişlerGünaydın kızlar, artık günler yaklaştıkça heyecan da artıyor zorluklar da. Bütün hamileliğim şükür rahattı ama şu son bi iki haftadır inanın sürünüyorum. Halsizlik çok var. Sürekli uyumak istiyorum. Geceleri de uyku bölük pörçük. Ayakta asla duramıyorum birkaç gündür özellikle. Karnım sertleşiyor hemen ve zorlanıyorum. Hafif sırt ağrım da başladı. Kaburgalar batıyor. Son haftalar zormuş valla
Sizde durumlar nasıl?
Al benden de o kadarGünaydın kızlar, artık günler yaklaştıkça heyecan da artıyor zorluklar da. Bütün hamileliğim şükür rahattı ama şu son bi iki haftadır inanın sürünüyorum. Halsizlik çok var. Sürekli uyumak istiyorum. Geceleri de uyku bölük pörçük. Ayakta asla duramıyorum birkaç gündür özellikle. Karnım sertleşiyor hemen ve zorlanıyorum. Hafif sırt ağrım da başladı. Kaburgalar batıyor. Son haftalar zormuş valla
Sizde durumlar nasıl?
Günaydın canım adana da aynı çok sıcak aşırı yanıyorum. Saglıcakla al kucagına inşallahKızlar selamlar 36+5 im bugün doktordan cıktım şimdi sezeryan onayını aldım artık üstelemedi:) haftaya tekrar kesin kararı vericem dedi tekrar sezeryan dersek 25 ya da 27 ekim yaparız dedi allahın izniyle. Tabi onun öncesinde kendi gelmek istemezse:) kendimi sağlık olarak iyi hissetmiyorum onu söyledim 2 haftadır kg alımım baya arttı 4 kg aldım. Tansiyonum biraz yüksek seyrediyor. Ateş basmalarım had saffada istanbulda yaşayanlar havayı bilir ben hala aksamları bazen klima açmak zorunda kalıyorum:/ bunları da anlattım kendisine. Bakalım ne gösterecek zaman:) sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Yok canım burda hava serinledi ama bana serinliyemediGünaydın canım adana da aynı çok sıcak aşırı yanıyorum. Saglıcakla al kucagına inşallahçogu gitti azı kaldı en güzel günler bizlerle olacak çok yakında
Gecmis olsun canim gelirse de hic korkma haftasi gayet iyi.Hayirlisi olsun insallah ,vakti zamaninda saglikla gelsin bebisin ,gelirse de stres yapma bizimkiler cok aceleci :)Kizlar bizde hastanedeyiz ciger gelistirici yapildi eger kasilmam gecerse evde istirahat edecegiz gecmezse sanirim dogum .
Insallah canim da gelen giden oluyo bebekle ilgileniyom sagmaya firsat bulamiyorumAlışır hayırlısıyla canım sen pes etme benim arkadaşım 1.5 ay direndi ve kazandı hayırlısıyla. Sütünü bol bol sağ diyorlar böyle durumda kesilmez hiç merak etme