Gercektende duramiyorlar yerlerinde. Dun igne gelistiricileri yapildi azaldi kasilmalar doktor tamamrn istorahat verdi geldik eve takip ediyorum.kasilmalari bakalim dayanacak mi bizim minik pasa 1 2 hafta daha :)Gecmis olsun canim gelirse de hic korkma haftasi gayet iyi.Hayirlisi olsun insallah ,vakti zamaninda saglikla gelsin bebisin ,gelirse de stres yapma bizimkiler cok aceleci :)
Saol canim azaldi baya. Igne geliştiriciler ve serumdan sonra. Simdi evde bol istirahat dedi doktor yasaklafi herseyi . 1 2 hafta daha tutmaya calisalim.icerde dedi . Bakalim.hayirlisi :)Canım inşallah keserler kasılmayı erkenci kuşumuzun keyfi gelmek isterse de buyursun sağlıkla gelsin inşallah
Hayirlisi olsun insallah dayanir dayanir az daha sabretsin biz geldik gorduk dunyayi da ne oldu cok merak edilcek bi yer degil :) vaktinde zamaninda gelir insallah gectiyse kasilmalar tasalanma suyun gelmedigi surece sorun yok bence sezeryan mi olcak normal miGercektende duramiyorlar yerlerinde. Dun igne gelistiricileri yapildi azaldi kasilmalar doktor tamamrn istorahat verdi geldik eve takip ediyorum.kasilmalari bakalim dayanacak mi bizim minik pasa 1 2 hafta daha :)
Normal olur dedi doktorumuz tabiki bizimki firlamalik yaomazsaHayirlisi olsun insallah dayanir dayanir az daha sabretsin biz geldik gorduk dunyayi da ne oldu cok merak edilcek bi yer degil :) vaktinde zamaninda gelir insallah gectiyse kasilmalar tasalanma suyun gelmedigi surece sorun yok bence sezeryan mi olcak normal mi
Insallah canim da gelen giden oluyo bebekle ilgileniyom sagmaya firsat bulamiyorum
Azaldıysa dayanır annesi 1 2 hafta dahaSaol canim azaldi baya. Igne geliştiriciler ve serumdan sonra. Simdi evde bol istirahat dedi doktor yasaklafi herseyi . 1 2 hafta daha tutmaya calisalim.icerde dedi . Bakalim.hayirlisi :)
Maşallah oğluşunaKızlar doktordan geldik. Bizimki önde gitmeye başlamış 34+2deyim 2.550 olmuş kilosutombiş oğluşum bi tık önde imiş. Ama normal yine 3,5 filan olur doğumda iyi giderse her şey dedi.
Orda heyecan yaptım sanırım, ilk tansiyonum yüksek çıktı, yarım saat sonra normale döndü neyse. Doğumu konuştuk 11.11 olur mu dedim ona kalamayabiliriz miyomun var 8 kasım gibi bakalım gidişatta karar veririz dedi. Artık foto da yokmuş, göstermezmiş büyüdüğü için velet. Göremedik yüzünü maalesef. Neyse az kaldı artık doğumda
Teşekkürler canım hepimizin inşallahMaşallah oğluşunasağlıkla gelsin inşallah
Insalkah canim :) sağlıklı olsunlar bizlerde sağlıkli olalim yeterAnladım canım fırsat bulabilirsen sağmayı dene ama çok faydalı olacaktır
Azaldıysa dayanır annesi 1 2 hafta dahasağlıkla gelsin de erkenci kuşlar grubuna katılmak isterse de kendi bilir
Maşallah canım. Evet son haftalarda göstermezmiş doktor bugün bana öyle dedi ama benim kızım gösterdi sağolsun verdi pozunuKızlar doktordan geldik. Bizimki önde gitmeye başlamış 34+2deyim 2.550 olmuş kilosutombiş oğluşum bi tık önde imiş. Ama normal yine 3,5 filan olur doğumda iyi giderse her şey dedi.
Orda heyecan yaptım sanırım, ilk tansiyonum yüksek çıktı, yarım saat sonra normale döndü neyse. Doğumu konuştuk 11.11 olur mu dedim ona kalamayabiliriz miyomun var 8 kasım gibi bakalım gidişatta karar veririz dedi. Artık foto da yokmuş, göstermezmiş büyüdüğü için velet. Göremedik yüzünü maalesef. Neyse az kaldı artık doğumda
Doktorunu ara bir istersenKızlar su gelmesi nasıl oluyor acaba böyle foşur foşur mu? Az önce wc ye gittiğimde çamaşırımın sırıksıklam olduğunu farkettim . Doktorum a yazdım dönüş bekliyorum ama tecrübeli arkadaşlardan da bilgi almak istedim..
Aradım canım eğer suysa bir kaç saat sonra fazla gelir takipte kal dedi..Doktorunu ara bir istersen
Benim arada bir sulu akıntım oluyor, normal demişti ama öyle sırılsıklam olmadı hiç. Takipte ol canım sen doktorunun dediği gibiKızlar su gelmesi nasıl oluyor acaba böyle foşur foşur mu? Az önce wc ye gittiğimde çamaşırımın sırıksıklam olduğunu farkettim . Doktorum a yazdım dönüş bekliyorum ama tecrübeli arkadaşlardan da bilgi almak istedim..
Canim anneme sordum yanımda şu an, bacaklarından akar suyu geldiğinde dedi. Ama benim de bu aralar akıntım çok oluyor günde 3-4 kere çamaşır değiştiriyorum...Kızlar su gelmesi nasıl oluyor acaba böyle foşur foşur mu? Az önce wc ye gittiğimde çamaşırımın sırıksıklam olduğunu farkettim . Doktorum a yazdım dönüş bekliyorum ama tecrübeli arkadaşlardan da bilgi almak istedim..
Dikkat et bakalım canım uzan sen yine deAradım canım eğer suysa bir kaç saat sonra fazla gelir takipte kal dedi..
Canım düne kadar ben de öyle hissediyordum işte son 23 gün falan diye. Şimdi sezeryan tarihi belirlendi kaldı 11 gün bu sefer şu moddayım ya ben bu halimizi özliycek miyim her anın tadına varayım. Hem ona biran evvel kavuşmak istiyorum hem içimdeyken hareketlerini özlicek gibi hissediyorum. Çok garipmiş gerçektenGünaydın hanımlar, son 36 gün zaman geçmiyor gibi hissediyorumsizde durumlar nasıl