TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Gecmis olsun canim gelirse de hic korkma haftasi gayet iyi.Hayirlisi olsun insallah ,vakti zamaninda saglikla gelsin bebisin ,gelirse de stres yapma bizimkiler cok aceleci :)
Gercektende duramiyorlar yerlerinde. Dun igne gelistiricileri yapildi azaldi kasilmalar doktor tamamrn istorahat verdi geldik eve takip ediyorum.kasilmalari bakalim dayanacak mi bizim minik pasa 1 2 hafta daha :)

Gercektende duramiyorlar yerlerinde. Dun igne gelistiricileri yapildi azaldi kasilmalar doktor tamamrn istorahat verdi geldik eve takip ediyorum.kasilmalari bakalim dayanacak mi bizim minik pasa 1 2 hafta daha :)
Hayirlisi olsun insallah dayanir dayanir az daha sabretsin biz geldik gorduk dunyayi da ne oldu cok merak edilcek bi yer degil :) vaktinde zamaninda gelir insallah gectiyse kasilmalar tasalanma suyun gelmedigi surece sorun yok bence sezeryan mi olcak normal mi

bende soru sorayım size o zaman :) en erken gebelik belirtiniz neydi ve e zaman test yaptınız.tüp bebek transfer yapılacak bana ama doktor doğal yolla 1 ay deneyin hormonlar normal dedi olmazsa 5 kasım da transferim var allahın izniyle. şimdi bat 20 ekim. 8 gün önceden dğn test yaptım negatif. napcam yaa..

Normal olur dedi doktorumuz tabiki bizimki firlamalik yaomazsa dun cati muayenesinide yapti kurtuldum.ondada artik. Olsun annesi mis gibi kokuluna kavustun . Sizin nasil gidiyor bu arada

Insallah canim da gelen giden oluyo bebekle ilgileniyom sagmaya firsat bulamiyorum
Anladım canım fırsat bulabilirsen sağmayı dene ama çok faydalı olacaktır
Saol canim azaldi baya. Igne geliştiriciler ve serumdan sonra. Simdi evde bol istirahat dedi doktor yasaklafi herseyi . 1 2 hafta daha tutmaya calisalim.icerde dedi . Bakalim.hayirlisi :)
Azaldıysa dayanır annesi 1 2 hafta daha sağlıkla gelsin de erkenci kuşlar grubuna katılmak isterse de kendi bilir

Kızlar doktordan geldik. Bizimki önde gitmeye başlamış 34+2deyim 2.550 olmuş kilosu tombiş oğluşum bi tık önde imiş. Ama normal yine 3,5 filan olur doğumda iyi giderse her şey dedi.
Orda heyecan yaptım sanırım, ilk tansiyonum yüksek çıktı, yarım saat sonra normale döndü neyse. Doğumu konuştuk 11.11 olur mu dedim ona kalamayabiliriz miyomun var 8 kasım gibi bakalım gidişatta karar veririz dedi. Artık foto da yokmuş, göstermezmiş büyüdüğü için velet. Göremedik yüzünü maalesef. Neyse az kaldı artık doğumda

Maşallah oğluşuna sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor acaba böyle foşur foşur mu? Az önce wc ye gittiğimde çamaşırımın sırıksıklam olduğunu farkettim . Doktorum a yazdım dönüş bekliyorum ama tecrübeli arkadaşlardan da bilgi almak istedim..

Maşallah canım. Evet son haftalarda göstermezmiş doktor bugün bana öyle dedi ama benim kızım gösterdi sağolsun verdi pozunu

Benim arada bir sulu akıntım oluyor, normal demişti ama öyle sırılsıklam olmadı hiç. Takipte ol canım sen doktorunun dediği gibi

Canim anneme sordum yanımda şu an, bacaklarından akar suyu geldiğinde dedi. Ama benim de bu aralar akıntım çok oluyor günde 3-4 kere çamaşır değiştiriyorum...

Günaydın hanımlar, son 36 gün zaman geçmiyor gibi hissediyorum sizde durumlar nasıl
Canım düne kadar ben de öyle hissediyordum işte son 23 gün falan diye. Şimdi sezeryan tarihi belirlendi kaldı 11 gün bu sefer şu moddayım ya ben bu halimizi özliycek miyim her anın tadına varayım. Hem ona biran evvel kavuşmak istiyorum hem içimdeyken hareketlerini özlicek gibi hissediyorum. Çok garipmiş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…