- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
Kesinlikle çok garip duygularCanım düne kadar ben de öyle hissediyordum işte son 23 gün falan diye. Şimdi sezeryan tarihi belirlendi kaldı 11 gün bu sefer şu moddayım ya ben bu halimizi özliycek miyim her anın tadına varayım. Hem ona biran evvel kavuşmak istiyorum hem içimdeyken hareketlerini özlicek gibi hissediyorum. Çok garipmiş gerçekten
Daha yakın değil mi tarihin? Normal doğum olacak sanırımGünaydın hanımlar, son 36 gün zaman geçmiyor gibi hissediyorumsizde durumlar nasıl
YRın 35 haftalık oluyorum cNım, 36 dan sonra bekliyoruz bakalım ama tam 40 haftayı tamamlama tarihim 15 KasımDaha yakın değil mi tarihin? Normal doğum olacak sanırım
Canım tahmini 15 kasım doğum tarih yazıyor imzanda.. benim de 15 kasım suan 35+3 ümYRın 35 haftalık oluyorum cNım, 36 dan sonra bekliyoruz bakalım ama tam 40 haftayı tamamlama tarihim 15 Kasım
Bu zor ama harika yolda sona geldikBenim hamilelik çok zor geçio kızlar.İlk 5 ay açlık,aralıksız kusma yoğun kilo kaybı.Sonra geçmeyen agrilar,kramplar şiddeti azalan ama asla bitmeyen kusmalar,tiksintiler,iştahsızlık.35.haftadayiz hala kusmalar,ağrılar,nefes alamamabeni epey zorladı gebelik.Bian önce Kasım gelsin hayatta ozlemem hamilelik dönemini diodum.Simdi sona gelince fikirlerim değişti kızımla aynı bedende olmayı,canımı yakan tekmelerini ozlicem
Ay yanlış yazmışımCanım tahmini 15 kasım doğum tarih yazıyor imzanda.. benim de 15 kasım suan 35+3 üm
Günaydın hanımlar, son 36 gün zaman geçmiyor gibi hissediyorumsizde durumlar nasıl
Canım düne kadar ben de öyle hissediyordum işte son 23 gün falan diye. Şimdi sezeryan tarihi belirlendi kaldı 11 gün bu sefer şu moddayım ya ben bu halimizi özliycek miyim her anın tadına varayım. Hem ona biran evvel kavuşmak istiyorum hem içimdeyken hareketlerini özlicek gibi hissediyorum. Çok garipmiş gerçekten
internette falan doğum anı videosuna rastlayınca hüngür hüngür ağlamaya baslıyorumAhh ahh bugünleri ne çok bekledik, ne çok istedik hepimizNe zaman pozitifi göreceğiz, ne zaman keseyi göreceğiz, ne zaman hissedeceğiz derken doğuma gün sayıyoruz resmen… Allahım dileyen, isteyen, bekleyen herkese nasip etsin. İçimizde hissetmek bu kadar güzelse, ilk gördüğümüzde ne yaparız düşünemiyorum. Doğumda bebeğimi gösterdikleri o anı düşünüyorum ara ara bir bakmışım gözler şelale
Mutluluktan çok ağlayacağız o kesininternette falan doğum anı videosuna rastlayınca hüngür hüngür ağlamaya baslıyorumkendiminkinde nasıl olacağım acaba:)
Canim belki az gelmistir olabilir sen dinlen bekle bakalim insallah gerekirse muayeneye gidersin dr ne derse bklm:)Çok sağolun kızlartakipteyim bakalım sulu akınntım benim de oluyor da çamaşırımı bu denli fazla ıslak ve yoğun hiç görmedim çok kısa sürede böyle oldu çünkü ne diyeyim hakkımda hayırlısı haberdar ederim
Çok şükür devamı olmadı canım kızımın da keyfi yerinde gibiCanim belki az gelmistir olabilir sen dinlen bekle bakalim insallah gerekirse muayeneye gidersin dr ne derse bklm:)
Iyi cok sukur canim sevindimmÇok şükür devamı olmadı canım kızımın da keyfi yerinde gibio yüzden çok takılmadım
Cok sukur canim memeye alistirmaya calisiyorum da isim cok zorNormal olur dedi doktorumuz tabiki bizimki firlamalik yaomazsadun cati muayenesinide yapti kurtuldum.ondada artik. Olsun annesi mis gibi kokuluna kavustun . Sizin nasil gidiyor bu arada
Merhaba canım ben acıbadem volkan noyan a yaptırdım. Sadece hastaneye 10. 250 ödedim ilaçlarla beraber 20 bini geçti. Evet 4 güne bir gidiyorsun hastaneye ilaçların dozunda göre ve senin bünyene göre tedavi belirlşyorlar. Ona göre her hafta gidiyorsunArkadaşlar aranızda Adana da tüp bebek yaptıranlar var mi fiyatları ne kadar yardımcı olursanız sevinirim bir de tüp bebek tedavisi için sürekli hastaneye mi gitmek gerekiyor kurumdan izin almak icin soruyorum teşekkürler
Dogum tarihin belli mi canim az kaldi cokMerhaba kızlar iyi haftalar olsunnasılız inşallah hepimiz doğuma 1 gün daha yaklaştık bu heyecan dolu günler geçmek bilmiyor bebemi çook merak ediyorum