TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kesinlikle çok garip duygular ben sezeryan dan normal Doguma yöneldim. Sanş vermek istiyorum normal Doguma, o yüzden neler olacak bilmiyorum benim belirli zamanımda yok şu gün diyecegim

Benim hamilelik çok zor geçio kızlar.İlk 5 ay açlık,aralıksız kusma yoğun kilo kaybı.Sonra geçmeyen agrilar,kramplar şiddeti azalan ama asla bitmeyen kusmalar,tiksintiler,iştahsızlık.35.haftadayiz hala kusmalar,ağrılar,nefes alamamabeni epey zorladı gebelik.Bian önce Kasım gelsin hayatta ozlemem hamilelik dönemini diodum.Simdi sona gelince fikirlerim değişti kızımla aynı bedende olmayı,canımı yakan tekmelerini ozlicem

Bu zor ama harika yolda sona geldik dünyanın en güzel duygusuymuş hamilelik diyorum doğurduktan sonrayı tahmin bile edemiyorum

Günaydın hanımlar, son 36 gün zaman geçmiyor gibi hissediyorum sizde durumlar nasıl

Valla ben de artık doğsun vakit gelsin diyorum ama bir yandan da özlerim diyorum. Acıtan tekmeleri, her dr randevuda görür müyüz heyecanını, benimle yaşamasını, yemek yiyince coşmasını
Hamilelik zor olsa da çok güzelmiş

Ahh ahh bugünleri ne çok bekledik, ne çok istedik hepimiz Ne zaman pozitifi göreceğiz, ne zaman keseyi göreceğiz, ne zaman hissedeceğiz derken doğuma gün sayıyoruz resmen… Allahım dileyen, isteyen, bekleyen herkese nasip etsin. İçimizde hissetmek bu kadar güzelse, ilk gördüğümüzde ne yaparız düşünemiyorum. Doğumda bebeğimi gösterdikleri o anı düşünüyorum ara ara bir bakmışım gözler şelale

internette falan doğum anı videosuna rastlayınca hüngür hüngür ağlamaya baslıyorum kendiminkinde nasıl olacağım acaba:)

Canim belki az gelmistir olabilir sen dinlen bekle bakalim insallah gerekirse muayeneye gidersin dr ne derse bklm:)

Arkadaşlar aranızda Adana da tüp bebek yaptıranlar var mi fiyatları ne kadar yardımcı olursanız sevinirim bir de tüp bebek tedavisi için sürekli hastaneye mi gitmek gerekiyor kurumdan izin almak icin soruyorum teşekkürler

Merhaba canım ben acıbadem volkan noyan a yaptırdım. Sadece hastaneye 10. 250 ödedim ilaçlarla beraber 20 bini geçti. Evet 4 güne bir gidiyorsun hastaneye ilaçların dozunda göre ve senin bünyene göre tedavi belirlşyorlar. Ona göre her hafta gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…