TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Çok güzel hazırlamışsın canım eksik yok bence. Ben sadece hemen süt gelmezse diye bi kutu aptamil mama da koydum. İhtiyaç olmaz inş. ama nolur nolmaz diye. Bir de depend almadım, büyük ped koydum onun yerine. Hastaneden veriyorlar diye duydum. Şampuan, tarak vs de koyucam daha.

Günaydın arkadaşlar, dün 9.49 da doğdu oğlum , 2100 gr 44 cm , beklendiği gibi . Küveze alındı ve oksijen takviyesi veriliyor . Günde bir kez 12:15 de bilgi veriyorlar . Dün doktor ilk kontrolde başka birsey olmadığını ama haftasından kaynaklı ciğer desteği alması gerektiğini söyledi . Toparlanması bebekten bebeğe değişir dedi , 3gün5 gün 10 gün . Duamız biran önce toparlaması , lütfen sizler de dualarınızı esirgemeyin dün akşam üzeri görmeye gidebildim ben ayağa kalkınca , biraz camdan izledim , sonra dedimki hadi elini ayağını kıpırdatda göreyim bir , tam o anda ayaklarını oynatmaya başladı allahım tez zamanda kucağıma alayım inşallah ama o kadar çok erken doğum varki katta 32-35 arası , şaşırdım bende . Ben iyiyim sezaryan oldum , 6 saat sonra ayağa kalktım hafif ağrılarım var . Süt sağıyoruj makina ile , süt gelmedi hala ama gelecek inşallah biz de durumlar böyle

Ağlattın beni Sağlığı iyi olsunda üç gün beş gün dayanılır… Göğsüne ılık bez koyup, masaj yap sağmadan önce çok faydası oluyormuş. En kısa zamanda kucağına alırsın inşallah canım dualarım sizinle

Canim gozun aydin cok iyi masallah bebegin durumu da cok kalmicak merak etme Rabbim en kisa zamanda kavustursun

Gözünüzaydın En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah. Kilosu kötü değil çok kalmayacaktır

Masallah canim cok az kaldi gerçekten normal dogummu sezeryanmi belli mi

Doktor mu sezeryan dedi cannm sen mi öyle düşünüyorsun
Aslında son 2 hafta durumuna göre bakarız demişti ama bugün normal tarih 23 u görünüyor 15 i gibi aliriz dedi. Ben öyle düşündüm yani, bir de yaşım 39 belki risk almak istemedi. Önümüzdeki haftalarda kesinleşir

İnşallah çarçabuk oğlusun toparlanacak ve evine gelecek canım dualarım sizinlemaşalllah herhangi bir komplikasyon yok önlem amaçlı tutuyorlardır . Senin de iyi olmana ayrıca sevindim bundan sonra kıdemli bir annesin bizler için önerilerini bekliyoruz

Ayyy mutlu sona adım adımız pazartesi 35+0 olacağım hayırlısıyla doktorumla görüşüp şartlar da uygun olursa 38.hafta gibi sezaryen planlamak istiyorum.hep normal doğum diyordum ama cesaretimi kaybettim

Merhaba kızlar, son 2 gündür hafif sancılarım vardı. Dün gece suyum geldi. Normal olsun diye bekledik ama bi türlü kanala girmeyince, sabah sezeryan oldum. 36+0. Küvöze almadılar, yanımda uyuyor :) Darısı hepinize vaktinde zamanında sağlıkla inşallah :)

Ay ne guzel haber gozun aydin canimmasallah bebisini op kokla yerimize

Ay canım benim hayırlı olsun, kilosu falan normalse çok küveze almıyorlar bu haftalarda darısı bizlere olsun bir erkenci kuş daha hosgeldi

Müthiş bir haber. Hoş geldi Allah'ım sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…