Çok güzel hazırlamışsın canım eksik yok bence. Ben sadece hemen süt gelmezse diye bi kutu aptamil mama da koydum. İhtiyaç olmaz inş. ama nolur nolmaz diye. Bir de depend almadım, büyük ped koydum onun yerine. Hastaneden veriyorlar diye duydum. Şampuan, tarak vs de koyucam daha.Selam canım ben hazırladım. Kendi listemi veriyim sana sen kendine göre revize edersin. bu arada keselere koydum ayırıp üstülerine not yazdım. mesela hemşireye verilecek hastane cıkısı vs diye karışmamış olurlar.
Bebek için;
1 fotograflık 1 doğduğu an giyidirlcek hastane çıkışı
ağız bezi
omuz bezi
1-2 tulum
1-2 alt üst takım
zıbın
yelek
çorap
şapka zaten alt üstlerin şapkası var o yüzden ekstra almadım
malum havalar soğudu hastaneden cıkınca sarmak için kalın battaniye
müslin örtü
bir tane emzik bir tane biberon
süt sağma makinesi
bebek bezi ıslak mendil ve pamuk
pişik kremi
puset
kendim için;
2 adet gecelik sabahlık
terlik
göğüs pedi ve kremi
iç çamaşırı
depend ped
çorap
ek şarj aleti
kişisel bakım ihtiyacları(diş fırçası, makyaj malz vs)
toka
lohusa tacım
yedek maske
hastane cıkışında giyilecek kıyafet
tabi cüzdan vs kimlik bunları bavula değil çantamla gideceğim
bir de oda süsü vs yapacaksan onları da torbalıyabilirsin. ben süsleme yapmayacağım sadece ismi yazılı sepet yastık ve kapı süsü takımı yaptırdım onları götüreceğim.
sizlerin de aklına gelen birşey varsa benim için de iyi olur eklerim ya da cıkarırım:)
Ya o korku beni de aldı. Umarım gelmezler erkenHanımlar merhaba topice ne zaman girsem pıtır pıtır erken gelen kuşları görüyorum ve beni de stres sardı acaba erken gelir mi diye
hastane çantamı yapacağım nasipse hastane çantası yapan,elinde listesi olan var mı? yardıma ihtiyacım var
Ağlattın beniGünaydın arkadaşlar, dün 9.49 da doğdu oğlum , 2100 gr 44 cm , beklendiği gibi . Küveze alındı ve oksijen takviyesi veriliyor . Günde bir kez 12:15 de bilgi veriyorlar . Dün doktor ilk kontrolde başka birsey olmadığını ama haftasından kaynaklı ciğer desteği alması gerektiğini söyledi . Toparlanması bebekten bebeğe değişir dedi , 3gün5 gün 10 gün . Duamız biran önce toparlaması , lütfen sizler de dualarınızı esirgemeyindün akşam üzeri görmeye gidebildim ben ayağa kalkınca , biraz camdan izledim , sonra dedimki hadi elini ayağını kıpırdatda göreyim bir , tam o anda ayaklarını oynatmaya başladı allahım tez zamanda kucağıma alayım inşallah ama o kadar çok erken doğum varki katta 32-35 arası , şaşırdım bende . Ben iyiyim sezaryan oldum , 6 saat sonra ayağa kalktım hafif ağrılarım var . Süt sağıyoruj makina ile , süt gelmedi hala ama gelecek inşallah biz de durumlar böyle
Canim gozun aydin cok iyi masallah bebegin durumu da cok kalmicak merak etme Rabbim en kisa zamanda kavustursunGünaydın arkadaşlar, dün 9.49 da doğdu oğlum , 2100 gr 44 cm , beklendiği gibi . Küveze alındı ve oksijen takviyesi veriliyor . Günde bir kez 12:15 de bilgi veriyorlar . Dün doktor ilk kontrolde başka birsey olmadığını ama haftasından kaynaklı ciğer desteği alması gerektiğini söyledi . Toparlanması bebekten bebeğe değişir dedi , 3gün5 gün 10 gün . Duamız biran önce toparlaması , lütfen sizler de dualarınızı esirgemeyindün akşam üzeri görmeye gidebildim ben ayağa kalkınca , biraz camdan izledim , sonra dedimki hadi elini ayağını kıpırdatda göreyim bir , tam o anda ayaklarını oynatmaya başladı allahım tez zamanda kucağıma alayım inşallah ama o kadar çok erken doğum varki katta 32-35 arası , şaşırdım bende . Ben iyiyim sezaryan oldum , 6 saat sonra ayağa kalktım hafif ağrılarım var . Süt sağıyoruj makina ile , süt gelmedi hala ama gelecek inşallah biz de durumlar böyle
GözünüzaydınGünaydın arkadaşlar, dün 9.49 da doğdu oğlum , 2100 gr 44 cm , beklendiği gibi . Küveze alındı ve oksijen takviyesi veriliyor . Günde bir kez 12:15 de bilgi veriyorlar . Dün doktor ilk kontrolde başka birsey olmadığını ama haftasından kaynaklı ciğer desteği alması gerektiğini söyledi . Toparlanması bebekten bebeğe değişir dedi , 3gün5 gün 10 gün . Duamız biran önce toparlaması , lütfen sizler de dualarınızı esirgemeyindün akşam üzeri görmeye gidebildim ben ayağa kalkınca , biraz camdan izledim , sonra dedimki hadi elini ayağını kıpırdatda göreyim bir , tam o anda ayaklarını oynatmaya başladı allahım tez zamanda kucağıma alayım inşallah ama o kadar çok erken doğum varki katta 32-35 arası , şaşırdım bende . Ben iyiyim sezaryan oldum , 6 saat sonra ayağa kalktım hafif ağrılarım var . Süt sağıyoruj makina ile , süt gelmedi hala ama gelecek inşallah biz de durumlar böyle
Masallah canim cok az kaldi gerçektenSelam kızlar biz de kontrolden geldik. 33+ 4 uz , 2211 Gr ve 44 cm olmuşuz. Bizim kız yine elleri yüzündeydi. Artık sona geliyoruz dedi dr ben de heyecan yaptım.Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Muhtemelen sezaryen doğum olacaktırMasallah canim cok az kaldi gerçektennormal dogummu sezeryanmi belli mi
Insallah en kolayi en guzeli olur cnm benim de oyleMuhtemelen sezaryen doğum olacaktır
Doktor mu sezeryan dedi cannm sen mi öyle düşünüyorsunMuhtemelen sezaryen doğum olacaktır
Aslında son 2 hafta durumuna göre bakarız demişti ama bugün normal tarih 23 u görünüyor 15 i gibi aliriz dedi. Ben öyle düşündüm yani, bir de yaşım 39 belki risk almak istemedi. Önümüzdeki haftalarda kesinleşirDoktor mu sezeryan dedi cannm sen mi öyle düşünüyorsun
İnşallah çarçabuk oğlusun toparlanacak ve evine gelecek canım dualarım sizinleGünaydın arkadaşlar, dün 9.49 da doğdu oğlum , 2100 gr 44 cm , beklendiği gibi . Küveze alındı ve oksijen takviyesi veriliyor . Günde bir kez 12:15 de bilgi veriyorlar . Dün doktor ilk kontrolde başka birsey olmadığını ama haftasından kaynaklı ciğer desteği alması gerektiğini söyledi . Toparlanması bebekten bebeğe değişir dedi , 3gün5 gün 10 gün . Duamız biran önce toparlaması , lütfen sizler de dualarınızı esirgemeyindün akşam üzeri görmeye gidebildim ben ayağa kalkınca , biraz camdan izledim , sonra dedimki hadi elini ayağını kıpırdatda göreyim bir , tam o anda ayaklarını oynatmaya başladı allahım tez zamanda kucağıma alayım inşallah ama o kadar çok erken doğum varki katta 32-35 arası , şaşırdım bende . Ben iyiyim sezaryan oldum , 6 saat sonra ayağa kalktım hafif ağrılarım var . Süt sağıyoruj makina ile , süt gelmedi hala ama gelecek inşallah biz de durumlar böyle
Ayyy mutlu sona adım adımızSelam kızlar biz de kontrolden geldik. 33+ 4 uz , 2211 Gr ve 44 cm olmuşuz. Bizim kız yine elleri yüzündeydi. Artık sona geliyoruz dedi dr ben de heyecan yaptım.Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Ay ne guzel haber gozun aydin canimMerhaba kızlar, son 2 gündür hafif sancılarım vardı. Dün gece suyum geldi. Normal olsun diye bekledik ama bi türlü kanala girmeyince, sabah sezeryan oldum. 36+0. Küvöze almadılar, yanımda uyuyor :) Darısı hepinize vaktinde zamanında sağlıkla inşallah :)
Ay canım benim hayırlı olsun, kilosu falan normalse çok küveze almıyorlar bu haftalardaMerhaba kızlar, son 2 gündür hafif sancılarım vardı. Dün gece suyum geldi. Normal olsun diye bekledik ama bi türlü kanala girmeyince, sabah sezeryan oldum. 36+0. Küvöze almadılar, yanımda uyuyor :) Darısı hepinize vaktinde zamanında sağlıkla inşallah :)
Müthiş bir haber. Hoş geldiMerhaba kızlar, son 2 gündür hafif sancılarım vardı. Dün gece suyum geldi. Normal olsun diye bekledik ama bi türlü kanala girmeyince, sabah sezeryan oldum. 36+0. Küvöze almadılar, yanımda uyuyor :) Darısı hepinize vaktinde zamanında sağlıkla inşallah :)
Bakalım en geç kim dogum yapacakKızlar herkes doğum yapio 37 den öncehayırlı uğurlu olsun erkenci kuşların anneleri