TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Çok tebrik ederimmm, resmen artık doğumlar başladı yaa çok heyecanlı Kız mı erkek mi, boyu kilosu nasıl annesi???

ne güzel bir haber tebrikler:)

Ayy maşallah hayırlı olsun canım anneliğin tadını çıkar darısı bizlere İnşallah hayırlısıyla sağlıkla

Kızlar ben de bugün kontroldeydim , kızım 2.500 kg 46 cm olmuş 35+0 ız sezeryan talebimi ilettim 38i doldurur doldurmaz alırız dedi doktorum 01.11 gibi hayırlısıyla benim kızıma kavuşma günüm olacak inşallah tabi içerde canı sıkılıp ben geliyorum demezse

Canim benim gozun aydin cok sevindim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

Canim cok sukur kavusmussun yavruna haftasi kilosu gayet guzel hic endiselenme stres yapma bu bebekler guclu bebekler bir an once toparlayacaktir emin ol.minik oynattigi ayagiyla iyiyim beni merak etme annecigim diye mesajini vermis bile :) ilk gunler sutun az gelmesi normal git gide artacaktir 3 saatte bi sagim yap ve bol bol dinlen ihtiyacin var uykusuzluk stres uzuntu de sutu etkiler sen iyi ol her sey yoluna girer insallah .taze annecik saglikla buyut yavrunu insallah hayirli bi evlat olsun bereketli bi omru olsun insallah.

Ayy cok heycanli canim guzel haberlerini bekliyoruz insallah.Allah saglikla kavustursun insallah

Masallah canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ,yaninda uyumasi koynunda yatmasi ikiniz icin de buyuk sans canim bol bol cek kokusunu icine Darisi gun sayanlarin basina insallah

Çok tebrik ederimmm, resmen artık doğumlar başladı yaa çok heyecanlı Kız mı erkek mi, boyu kilosu nasıl annesi???
Hepinize teşekkür ederim
Bebiş erkek, 2500- 48 cm doğdu. İki hafta önce risk olduğu için ciğer geliştirici yapılmıştı. Solunum sıkıntısı olmadı ama memeyi tam tutamıyor. Tüm gün yanımdaydı, baya denemeler yaptık. Akşam küvöze aldılar biraz beslensin yarın getiririz odaya dediler.

Oyy kıyamam yaa, küçük fındık
Bakalım bizim civcivler ne zaman gelecekler…

Ne güzelll hadi hayırlısı:) ben doktora normal pek istemiyorum dedim ama beni ikna etmeye calısıyor:) kabul etmedi şuanlık sezeryanı

Amin canım Allah razı olsun nasıl gidiyor annelikk o misss kokuyu içine çekmek ne güzeldir
Cok sukur canim iyi gidiyor gogsume yatirmasi parmagimi tutup sıkmasi falan cok hos duygular hissettiriyo.tek sıkıntım henuz memeye alistiramamam hastanede biberona alismis burda memeyi tutup birakiyo bi iki emip duruyo biberondaki gibi gelmiyo sonucta guc sarfetmesi gerekiyo insallah sutum kesilmeden alisir yoksa mecbur mamaya baslancak

Canım o Tarz korkular sütün kesilmesinde daha çok etkiliymiş. Emmesede sen sürekli sağ. Hem sütü artırır hem de bebek emmese bile biberonla verirsin

Kizlar bizde hastanedeyiz ciger gelistirici yapildi eger kasilmam gecerse evde istirahat edecegiz gecmezse sanirim dogum .

Alışır hayırlısıyla canım sen pes etme benim arkadaşım 1.5 ay direndi ve kazandı hayırlısıyla. Sütünü bol bol sağ diyorlar böyle durumda kesilmez hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…