- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
Benimkisi ayagıyla kapatıyor canımBozma canım moralini ya doktorlar kglara çok takık malesef:) benimki de maşallah hep yüzünü gösterdi eliyle kapadığında da doktor dürte dürte elini çektiryordu fotografları hep net şansıma
Bizdede durumlar ayni :) her ay ayni pozu veriyoriz elimiz yuzumuzdeBenimkisi ayagıyla kapatıyor canımdoktor ugrasıyor ama olmuyor. Elimde sadece 27 haftalıkken olan bir resmi var
Süpriz olacaklar bize o zamanBizdede durumlar ayni :) her ay ayni pozu veriyoriz elimiz yuzumuzdehic şaşmıyor ama o el yuzunu kapatacak illaki.
Yaaa sürpriz olmak istiyor demekkiBenimkisi ayagıyla kapatıyor canımdoktor ugrasıyor ama olmuyor. Elimde sadece 27 haftalıkken olan bir resmi var
Evet öyle istiyorYaaa sürpriz olmak istiyor demekki
Benim de gostermiyor ya sirti donuktu yine belki 34 te gosterir dediSüpriz olacaklar bize o zaman
Cok az kalmis cnmBenim de bugün kontrolüm vardı ( 34+3 ) , nst normal , kontrol de normal2300kg görünüyor , karın çevresi hala 2 hafta geride yani , baştan beri öyle zaten . Doktorum uzun boylu zayıf olacak diyor , aman sağlıklı olsunda 37. Haftayı doldurunca alalım diyor . 23 ekimde doluyor 37.hafta . Eşim 24 ekim doğumlu , nasip olursa aynı tarih olsun istiyor eşim. Aslında ben biraz saha bekleyelim dedim doktoruma 38 olsun dedim ama bizim kordon yandan çıktığı için doktorum çok beklemek istemiyor , suyun falan gelmede alalım diyor , 38 lerde su gelme riski olabiliyormuş cünkü . Sağlıkla gelsinler geri sayım başlıyor artık yani
Amin hepimize canımCok az kalmis cnmrabbim saglikla kavusmayi nasip etsinn
Canim masallah ne guzel gelismis kavusmaniza da az kalmis sag saglim kucagina al insallah guzel haberlerini bekliyoruzBenim de bugün kontrolüm vardı ( 34+3 ) , nst normal , kontrol de normal2300kg görünüyor , karın çevresi hala 2 hafta geride yani , baştan beri öyle zaten . Doktorum uzun boylu zayıf olacak diyor , aman sağlıklı olsunda 37. Haftayı doldurunca alalım diyor . 23 ekimde doluyor 37.hafta . Eşim 24 ekim doğumlu , nasip olursa aynı tarih olsun istiyor eşim. Aslında ben biraz saha bekleyelim dedim doktoruma 38 olsun dedim ama bizim kordon yandan çıktığı için doktorum çok beklemek istemiyor , suyun falan gelmede alalım diyor , 38 lerde su gelme riski olabiliyormuş cünkü . Sağlıkla gelsinler geri sayım başlıyor artık yani
Çok teşekkür ederim canım , amin inşallahCanim masallah ne guzel gelismis kavusmaniza da az kalmis sag saglim kucagina al insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Merhabaa. Ben kararsızım ama doktor normal beklemem gerektğini söyledi bugünKızlar merhaba uzun zamandır giremedim siteye umarım herkesin gebeliği yolunda ve sağlıkla ilerliyordurnormal Doğum yapmayı düşünen var mı?
Tüp bebek annesi değilim ama bu topigi çok faydalı bilgiler paylaşıldığı için takip ediyorumKızlar merhaba uzun zamandır giremedim siteye umarım herkesin gebeliği yolunda ve sağlıkla ilerliyordurnormal Doğum yapmayı düşünen var mı?
Umarım istediğiniz gibi olurMerhabaa. Ben kararsızım ama doktor normal beklemem gerektğini söyledi bugünhaftaya vajinal muayene yapcakmış ozaman daha net anlarız dedi
Tüp bebek annesi değilim ama bu topigi çok faydalı bilgiler paylaşıldığı için takip ediyorum34 haftaligiz.Su ana kadar herşey yolunda ve normal. Doktorum da normal doğum dedi ben de öyle istiodum.Umarim herşey sonuna kadar yolunda gider ve normal doğum olur
Hicbisey yokNormal Doğum için ekstra yaptığınız egzersiz vs hazırlıklar var mı
Ben yorumlarına güvenerek bu makineyi aldım canım. Şarjlı olması çok hoşuma gitti, çalıştırdım iyi çekim yapacak gibi görünüyor ama kullanmadan bilemiyorum tabi. Fiyatı diğer makinelere kıyasla daha uygun. Ben 400’e almıştım geçen gün, 360’a düşmüş şimdi. İndirime girmesini beklemek lazımmış…Merhabalar, herkes iyidir umarımsüt sağma makinesi aldınız mı ? Hangi marka tercih ettiniz ?