- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 32
ben almadım ablam lansinoh vardı onu verdi:) o memnunduMerhabalar, herkes iyidir umarım süt sağma makinesi aldınız mı ? Hangi marka tercih ettiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben almadım ablam lansinoh vardı onu verdi:) o memnunduMerhabalar, herkes iyidir umarım süt sağma makinesi aldınız mı ? Hangi marka tercih ettiniz ?
hmm tüp bebekle bir ilgisi var mı bilmiyorum açıkcası. annede sıkıntı yoksa bebeğin pozisyonu uygunsa genelde normal beklemeyi öneriyorlar :) sezeryanda bir haftada iyileşirsin normald bir günde kendine gelirsin diye ikna çabasındaydı beni dün:)Umarım istediğiniz gibi olur doktorum da beni normal Doğuma yönlendiriyor ama tüp bebek annelerinde normal Doğuma hiç denk gelmedim bu da biraz tedirgin ediyor beni
Benim de durum aynı ablamin medela vardı onu aldımben almadım ablam lansinoh vardı onu verdi:) o memnundu
Açamadım görüntüyü , markası nedir ?Ben yorumlarına güvenerek bu makineyi aldım canım. Şarjlı olması çok hoşuma gitti, çalıştırdım iyi çekim yapacak gibi görünüyor ama kullanmadan bilemiyorum tabi. Fiyatı diğer makinelere kıyasla daha uygun. Ben 400’e almıştım geçen gün, 360’a düşmüş şimdi. İndirime girmesini beklemek lazımmış…
Merhaba canim su an icin hersey yolunda normal olacak gibi duruyor tabi en onemlisi muayenedeki durumda netlesecek. Umarim hersey yolunda gider ve normal olsun istiyorum hemen toparlanmak ve oglusumla rahat ilgilenmek istiyorum.Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim siteye umarım herkesin gebeliği yolunda ve sağlıkla ilerliyordur normal Doğum yapmayı düşünen var mı?
Diamond Mama Elmas diye bir markaAçamadım görüntüyü , markası nedir ?
TeşekkürlerDiamond Mama Elmas diye bir marka
Ben lansinoh tekli elektrikli aldım canım.Merhabalar, herkes iyidir umarım süt sağma makinesi aldınız mı ? Hangi marka tercih ettiniz ?
Günaydın canım benim Bak yaa pıtır pıtır geliyorlar, yerimm Haftası çok güzel, ciğer geliştirici iğneyi tedbir amaçlı yapmışlardır muhtemelen çünkü 34 hafta sonrası için gerek olmadığını, nefes sorunu yaşamayacaklarını okumuştum. İçin çok rahat olsun canım, çok şanslısın erken tanışmış olacaksın bebişinle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGünaydın arkadaşlar, bir erkenci kus da benden , dün akşam saat 7.30 gibi suyum gelmeye başladı , hemen hasteneye geldik , yatış verildi , akana 10 da ve gece 4 de ciğer geliştirici iğne yapıldı , saat 9 gibi alınacak oğlum . Bugün 34+6 .. çok karışık duygulardayım . Salı günü kontrolüm de hersey yolunda idi ama ben 10 gündür falan birseyler hissediyordum. Lütfen dua edin , sağlıkla kavuşalım inşallah
Saglıcakla gelsin erkenci kuşGünaydın arkadaşlar, bir erkenci kus da benden , dün akşam saat 7.30 gibi suyum gelmeye başladı , hemen hasteneye geldik , yatış verildi , akana 10 da ve gece 4 de ciğer geliştirici iğne yapıldı , saat 9 gibi alınacak oğlum . Bugün 34+6 .. çok karışık duygulardayım . Salı günü kontrolüm de hersey yolunda idi ama ben 10 gündür falan birseyler hissediyordum. Lütfen dua edin , sağlıkla kavuşalım inşallah
Güne böyle güzel bir haber ile başlamak ne hoş. Canım sağlıcakla kucağına al. Sanırım çoktan doğdu güzel yavrun ve tanıştın. Çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun...Günaydın arkadaşlar, bir erkenci kus da benden , dün akşam saat 7.30 gibi suyum gelmeye başladı , hemen hasteneye geldik , yatış verildi , akana 10 da ve gece 4 de ciğer geliştirici iğne yapıldı , saat 9 gibi alınacak oğlum . Bugün 34+6 .. çok karışık duygulardayım . Salı günü kontrolüm de hersey yolunda idi ama ben 10 gündür falan birseyler hissediyordum. Lütfen dua edin , sağlıkla kavuşalım inşallah
Canim insallah saglikla bebisini kucagina alacaksin guzel haberlerini bekliyoruz❤Günaydın arkadaşlar, bir erkenci kus da benden , dün akşam saat 7.30 gibi suyum gelmeye başladı , hemen hasteneye geldik , yatış verildi , akana 10 da ve gece 4 de ciğer geliştirici iğne yapıldı , saat 9 gibi alınacak oğlum . Bugün 34+6 .. çok karışık duygulardayım . Salı günü kontrolüm de hersey yolunda idi ama ben 10 gündür falan birseyler hissediyordum. Lütfen dua edin , sağlıkla kavuşalım inşallah
A aaa ne aceleci çıktı minnoşlar sağlıkla gelsin hayırlı olsun canım. 10 gündür bir şeyler hissediyorum derken nelerdi merak ettim?Günaydın arkadaşlar, bir erkenci kus da benden , dün akşam saat 7.30 gibi suyum gelmeye başladı , hemen hasteneye geldik , yatış verildi , akana 10 da ve gece 4 de ciğer geliştirici iğne yapıldı , saat 9 gibi alınacak oğlum . Bugün 34+6 .. çok karışık duygulardayım . Salı günü kontrolüm de hersey yolunda idi ama ben 10 gündür falan birseyler hissediyordum. Lütfen dua edin , sağlıkla kavuşalım inşallah
Sağlıkla gelsin, hatta geldi bile büyük ihtimal :) haftan kötü değil. İnsan ister istemez endişeleniyor seni çok iyi anlıyorum, ben de bekliyorum öyle. Haberdar et bizi, güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın arkadaşlar, bir erkenci kus da benden , dün akşam saat 7.30 gibi suyum gelmeye başladı , hemen hasteneye geldik , yatış verildi , akana 10 da ve gece 4 de ciğer geliştirici iğne yapıldı , saat 9 gibi alınacak oğlum . Bugün 34+6 .. çok karışık duygulardayım . Salı günü kontrolüm de hersey yolunda idi ama ben 10 gündür falan birseyler hissediyordum. Lütfen dua edin , sağlıkla kavuşalım inşallah
Merhaba canım , muhtemelen şimdiye mis kokusunu içine çekmişsindir oğluşunun kuşlarımız bir bir geliyor hepsi sağlıkla sıhhatle gelsin sana da şimdiden hayırlı olsun , bizi habersiz bırakma taze anneGünaydın arkadaşlar, bir erkenci kus da benden , dün akşam saat 7.30 gibi suyum gelmeye başladı , hemen hasteneye geldik , yatış verildi , akana 10 da ve gece 4 de ciğer geliştirici iğne yapıldı , saat 9 gibi alınacak oğlum . Bugün 34+6 .. çok karışık duygulardayım . Salı günü kontrolüm de hersey yolunda idi ama ben 10 gündür falan birseyler hissediyordum. Lütfen dua edin , sağlıkla kavuşalım inşallah
Canım hayirli olsun gozun aydin. . Muhtemelen mis gibi kokusunu cekiyorsundur su an icine. Rabbim.saglikla taburcu olmanizida nasip etsin ins.Günaydın arkadaşlar, bir erkenci kus da benden , dün akşam saat 7.30 gibi suyum gelmeye başladı , hemen hasteneye geldik , yatış verildi , akana 10 da ve gece 4 de ciğer geliştirici iğne yapıldı , saat 9 gibi alınacak oğlum . Bugün 34+6 .. çok karışık duygulardayım . Salı günü kontrolüm de hersey yolunda idi ama ben 10 gündür falan birseyler hissediyordum. Lütfen dua edin , sağlıkla kavuşalım inşallah
Selam canım ben hazırladım. Kendi listemi veriyim sana sen kendine göre revize edersin. bu arada keselere koydum ayırıp üstülerine not yazdım. mesela hemşireye verilecek hastane cıkısı vs diye karışmamış olurlar.Hanımlar merhaba topice ne zaman girsem pıtır pıtır erken gelen kuşları görüyorum ve beni de stres sardı acaba erken gelir mi diye
hastane çantamı yapacağım nasipse hastane çantası yapan,elinde listesi olan var mı? yardıma ihtiyacım var