Doktoruma yolladım sonuçları.abur cubur ve karbonhidrat yemeyin fazla demiş arada bir makarna yiyordum ona dikkat ederim dahiliyeye yönlendirmeye gerek yok demişYok benim değerim de bir saat sonraki değer. Hmm sınırdaysa diyet vereceklerdir ama düşer zaten sıkmayın canınızı
Çok sevindim gözünğüz aydınDoktoruma yolladım sonuçları.abur cubur ve karbonhidrat yemeyin fazla demiş arada bir makarna yiyordum ona dikkat ederim dahiliyeye yönlendirmeye gerek yok demiş
Merhaba bebeğinizin ayaklarını hissediyorsunuz muhtemelenMutlu pazarlar kızlarben 22 haftalığım bebişin hareketlerini daha çok kasığıma doğru hissettiğimi fark ettim göbek çevremde çok nadir hatta göbeğim hemen altı bazen o da yani…yukarıya doğru ne zaman çıkıyor acaba bilginiz var mı ya da sizin de aynı mı
HııııımMerhaba bebeğinizin ayaklarını hissediyorsunuz muhtemelenBaş kısmı göbeğin sağ üst kısmında mesela bende. Boyu uzadıkça daha çok hissedersiniz
Kaç kiloyla hamile oldunuz şu an kaş kilosunuz? Ben de çok kilo aldım
Mutlu pazarlar kızlarben 22 haftalığım bebişin hareketlerini daha çok kasığıma doğru hissettiğimi fark ettim göbek çevremde çok nadir hatta göbeğim hemen altı bazen o da yani…yukarıya doğru ne zaman çıkıyor acaba bilginiz var mı ya da sizin de aynı mı
İyi pazarlar herkese , 58 ile hamile kalmıştım şuan 67 kiloyum . 25+1 haftalık bugün . Yani aslında baya dikkat ettiğimi düşünüyorum ama yine de hızlı kilo aldım . Arada kaçamaklar oluyor tabiKaç kiloyla hamile oldunuz şu an kaş kilosunuz? Ben de çok kilo aldım
Ben de 8 kg aldımİyi pazarlar herkese , 58 ile hamile kalmıştım şuan 67 kiloyum . 25+1 haftalık bugün . Yani aslında baya dikkat ettiğimi düşünüyorum ama yine de hızlı kilo aldım . Arada kaçamaklar oluyor tabi
Bende 62yle kaldim suan 74um 22+6yimKaç kiloyla hamile oldunuz şu an kaş kilosunuz? Ben de çok kilo aldım
Senin ikiz olduğu için bizden fazla olması normal ama 12 kg da çok sanırımBende 62yle kaldim suan 74um 22+6yimdoktorum seker olabilir cok hizli almişsin dedi bakalim 26.haftada yaptiricam seker tahlili
56 kg ile hamile kaldım, 61.8 kiloyum şimdi. Aldığımız kilolar umarım bebişimize yarıyordurKaç kiloyla hamile oldunuz şu an kaş kilosunuz? Ben de çok kilo aldım
Merhabalar , açlık şekeriniz kaç çıktı ? Ne dedi doktorunuz ?Ben açlık yarın öğreneceğim birinci saat 187 ikinci saat 152 hemşire sınırda dedi doktora yarın tüm sonuçlarla bildireceğim hemşire belki diyetisyene yönlendirebilir dedi
Açlık 73 çıktı benim sonra 187 152 siz ters mi yazdınız acaba düşmesi gerekmez mi 152 169 değil de 169 152 mi bana hemşire sağlık ocağında sınır demişti bende korktum ama doktoruma yolladım onlar abur cubur yeme karbonhidrat yeme dediler meyve yiyebilirmiyim dedim sırf meyve ile beslenme ama yiyebilirsin dediler dahiliyeye göndermeye gerek yok dediler ben makarna yiyordum arada makarna yemiyorum arada cips filan yeme dediler zaten yetmiyordum ama arada bi iki tirtikliyordum eşimin yediği burger ve ya cipsten onuda yapmamMerhabalar , açlık şekeriniz kaç çıktı ? Ne dedi doktorunuz ?
Benim değerlerim 83-152-169 çıktı ,doktora mesaj ile gönderdim, diyabet diyordiyetisyene gitmem gerecek ve kontrol etmem gerekecek şekerimi hergün
Bana diger kontrolde bakarız tekrar açlık tokluk değerine dediler hemşire pozitif konuşuyordu benimde moralim düzeldiMerhabalar , açlık şekeriniz kaç çıktı ? Ne dedi doktorunuz ?
Benim değerlerim 83-152-169 çıktı ,doktora mesaj ile gönderdim, diyabet diyordiyetisyene gitmem gerecek ve kontrol etmem gerekecek şekerimi hergün
Yediklerine dikkat edersin diyet yapınca düşüyormuş karbonhidrat ve meyveye dikkat edince düşer patates kızartması yetmezsin canım canını sıkma bi de şu an kontrol edip diyet veriyorlarmış düşüyormuş sonda olmaması önemliymiş sanırımBenim kontrolüm haftaya carsamba , o zaman konuşabileceğim doktorum ile ama whatsapp dan gönderdim ve çok yüksek hemen diyetisyene gidip diyete başlayın dedi , diyabet diyebiliriz dediben de son zamanlarda tatilden dolayı meyveyi ve patates kızartmasını falan fazla kaçırdım ondan mı oldu bilmiyorum . Sırayı yanlış yazmadım . 2 saat sonraki 1 saat sonrakinden daha yüksek çıktı
Diyetisyene gidiyorsan zaten şeker yüklemede problem de diyetisyene gidiliyor şekerini düzenli ölçüyorlar mı ben yaptırdım ağustosun son günleriydiKızlar bu şeker ölçümü hangi haftalarda yapılıyor? Ben geçen hafta gittiğimde daha sonra şimdi değil dedi doktorum. 24. haftadayım şimdi, 3-4 hafta sonra gidicem bi dahaki randevuma geç mi oluyor şeker yükleme testi için?
Gerçi ben ailemde şeker olduğundan dolayı diyetisyenle devam ediyorum zaten, dikkat ediyorum şekerime, yediklerime. 1,5 ay önce de açlık baktırmıştım iyiydi ama bilemedim. Bu ara biraz iştahım arttı, kilo almışım fazladan bi iki kilo.
Şeker cikicak bende ben oyle tahmin ediyorumSenin ikiz olduğu için bizden fazla olması normal ama 12 kg da çok sanırım