Merhaba canim.sekerim sınırda dikkat etmem gerekiyo dikkat etmezsem yuksekebiliyo ara ara.transfer tarihime gore 26+6 .Bebek hareketleri git gide daha duzenli daha bilincli olmaya baslicak diye biliyorum ama yatmak icin uzandigimda gece yada sabah kalktigimda hissediyorum gun icinde de yemek yada tatli yiyince hareket ediyo.bazen yer degistiriyo tabi yoruldugum zamanlar bazen hissetmiyorum o da yoruluyo heralde :) ama gecen haftalara gore daha kuvvetli :) evde yaramaz da muayeneye gidince sut dokmus kedi gibi oluyo.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Gun yaklastikca heyecan korku endise mutluluk karisimi duygular da artiyor hakkimizda hayirlisi olsunMerhabalar , tam olarak haftanız ne acaba ? Şeker mi var sizde de ? Benim de tokluk biraz yüksek çıktığı için 1 haftadır diyet yapıyorum . Tüp bebekten dolayı sezaryan olmalı diye birsey olduğunu zannetmiyorum. Bebeğin ve annenin durumuna bağlı bence tamamen. Ben de mesela kordon yan çıkışlı olduğu için mecbur sezaryan olacak , normal doğumun beklenmesi riskli olabilirmiş bu durumda çünkü . Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucaklarımızabenim bugün 26+3 , yarın kontrolüm var benim de , heyacanla bekliyorum , en son 5 hafta önce görmüştüm hareketlerini hissetmem hala her gün değişiyor , bazen çok bazen az bazen yok gibi hala . Sizde de öyle mi ?
merhaba iki gundur bebisimi hic hissetmiyorum demek icin basliga girdim yazdiklarinizi gorunce oh dedim 2 gun once hop hop oynayan bebe simdi belli belirsiz demek herkeste boyleymisMerhabalar , tam olarak haftanız ne acaba ? Şeker mi var sizde de ? Benim de tokluk biraz yüksek çıktığı için 1 haftadır diyet yapıyorum . Tüp bebekten dolayı sezaryan olmalı diye birsey olduğunu zannetmiyorum. Bebeğin ve annenin durumuna bağlı bence tamamen. Ben de mesela kordon yan çıkışlı olduğu için mecbur sezaryan olacak , normal doğumun beklenmesi riskli olabilirmiş bu durumda çünkü . Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucaklarımızabenim bugün 26+3 , yarın kontrolüm var benim de , heyacanla bekliyorum , en son 5 hafta önce görmüştüm hareketlerini hissetmem hala her gün değişiyor , bazen çok bazen az bazen yok gibi hala . Sizde de öyle mi ?
Merhaba canım ben aldım travel sistem aldım bayağı da beğendimKızlar selamlar. Bebek atabası alan var mı aranızda? Katlanınca cok yer kaplamayan ve hafif travel sistem istiyorum ama çok kararsızım
İnsan ne kadar okursa okusun kalbindeki cehaleti kıramayınca bu doktor gibi talihsizlikler yaşatabiliyor maalesef.sanki keyfinden içiyorsunBugun ikinci doz tetenoz asisi icin gitmistim aile saglik hekimine bi de dun tahlil vermistim sonuclarimi ogrenmek icin gittim cok sukur bi sorun cikmadi ama dr a gaviscon yazdirmak istedim moralimi bozdu.oysa ki daha once de yazdirmistim.niye kullaniyosunuz ki sart mi kullanmak bebek parmaklari yapisik dogar alri parmak dogar ic organlari disarda dogar beni iyice sinir etti moralimi bozdu cok zor durumda kalmadikca kullanmiyorum zaten geceleri uyutmadigi zaman iciyorum dedim.doktorumu aradim sordum yok oyle bisey hic karsilasmadim simdiye kadar gonul rahatligiyla kullanin dedi.tmm gereksiz ilac kullanimi zararlidir ama drlar ne verirse vitamin falan onu kullaniyoruz.niye fazladan gereksiz bisey kullanayim ki zaten aglicaktim cok kotu oldum esim gitti konustu sonra hic mi hamile psikolojisinden anlamiyosunuz gereksiz korku stres yasatiyosunuz diye ben bunlari soylemek zorundayim adam kanserse soylemiyim mi kanser oldugunu demis herseyin yolu yordami vardir demis esim bi risk varsa bana soyleseydiniz falan filan ama bence o onun verdigi vitamini degil de kendi dr umun verdigini kullaniyorum diye yapti boyle onun yazdigini devlet karsilamiyo anlasmali heralde cunku bana baska alma muadilini de alma ille bunu al demisti.bi de biri dava mi etmis ne o da bana sardi hincini benden aldi heralde ,yer acilsin en kisa zamanda degistircem aile hekimini.onun ustune ne vazife kac kere bebegi kontrol etmis saglik durumuna bakmis da benim moralimi bozacak seyler soyluyo.butun gunumu mahvetti
Amin canim saglikla vakti zamaninda insallah aliriz kucagimiza bebisleri.sana da cok gecmis olsun dikkat et kendine.evet maalesef ki dr olmus da adam olamamis ilim cehaleti almis da eseklik baki kalmis afedersiniz.Cok canim sıkıldı Allah a havale ediyorum.İnsan ne kadar okursa okusun kalbindeki cehaleti kıramayınca bu doktor gibi talihsizlikler yaşatabiliyor maalesef.sanki keyfinden içiyorsunhiç üzme kendini canım bak kendi doktorun ne güzel söylemiş , eşin de ağzının payını vermiş .. Ben de 26.hafta kan ve idrar örnekleri verdim maalesef serbest t4 düşüyor tsh da hafif yükselme var troid ilacına başlıyorum ki bence gaviscon troid ilacının yanında çok masum kalır sen gönlünü ferah tut Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende Avent aldım canımKizlar biberon tercihinizi hangi markadan yana kullanicaksiniz?
Manyak mı neeee adamBugun ikinci doz tetenoz asisi icin gitmistim aile saglik hekimine bi de dun tahlil vermistim sonuclarimi ogrenmek icin gittim cok sukur bi sorun cikmadi ama dr a gaviscon yazdirmak istedim moralimi bozdu.oysa ki daha once de yazdirmistim.niye kullaniyosunuz ki sart mi kullanmak bebek parmaklari yapisik dogar alri parmak dogar ic organlari disarda dogar beni iyice sinir etti moralimi bozdu cok zor durumda kalmadikca kullanmiyorum zaten geceleri uyutmadigi zaman iciyorum dedim.doktorumu aradim sordum yok oyle bisey hic karsilasmadim simdiye kadar gonul rahatligiyla kullanin dedi.tmm gereksiz ilac kullanimi zararlidir ama drlar ne verirse vitamin falan onu kullaniyoruz.niye fazladan gereksiz bisey kullanayim ki zaten aglicaktim cok kotu oldum esim gitti konustu sonra hic mi hamile psikolojisinden anlamiyosunuz gereksiz korku stres yasatiyosunuz diye ben bunlari soylemek zorundayim adam kanserse soylemiyim mi kanser oldugunu demis herseyin yolu yordami vardir demis esim bi risk varsa bana soyleseydiniz falan filan ama bence o onun verdigi vitamini degil de kendi dr umun verdigini kullaniyorum diye yapti boyle onun yazdigini devlet karsilamiyo anlasmali heralde cunku bana baska alma muadilini de alma ille bunu al demisti.bi de biri dava mi etmis ne o da bana sardi hincini benden aldi heralde ,yer acilsin en kisa zamanda degistircem aile hekimini.onun ustune ne vazife kac kere bebegi kontrol etmis saglik durumuna bakmis da benim moralimi bozacak seyler soyluyo.butun gunumu mahvetti
Merhabalar , aynen çok değişiyor hareketler bazen kıpır kıpır bazen 2 gün hiç ses yok . Benim kardon plesantanın yanından çıkıyor normalde ortasından çıkarmış . Yandan çıkıncada damarların bir kısmı korunaksız kalıyormuş , o yüzden normal doğum başlamadan almak gerekiyormuş bebeği . Hepimiz için hayırlısı olsun , sağlıkla kucağımıza alalım inşallahmerhaba iki gundur bebisimi hic hissetmiyorum demek icin basliga girdim yazdiklarinizi gorunce oh dedim 2 gun once hop hop oynayan bebe simdi belli belirsiz demek herkeste boyleymis
sizinde mi kordon anomalisi var
Benim bebegimin kordonunda tek arter var ben se sezeryan dusunuyorum Allah yardimcimiz olsun
Tesekkur ederim bugun degistirdik aile hekimimizi umarim bi daha boyle psikolojimizi bozan insanlarla karsilasmayizManyak mı neeee adamgaviscondan kutu kutu bitirdim canım hiiiiiiiç korkma hatta günde 4 ölçeğe kadar serbest iç hiçbir şey olmaz dedi doktorum ve benim şehrimde çok iyi bir perinatologdur şurdan atla dese atlarım o derece ilmini bilgisine güveniyorum Son olur inşallah canım yaşadığın
Merhaba , bunu kullanıyorum ben , doğal probiyotik , çok memnunum , hiç kabız olmadım , akşam yemekten sonra 1 tane alıyorum . Hamileler için , doktorum önerdiArkadaşlar kabızlık için kullandığınız bir ilaç var mı?
Arkadaşlar kabızlık için kullandığınız bir ilaç var mı?
Oyleyse benim ogluşlarin vay haline kasik bile kullanmiyorum icerken dikiyorum resmen saçmalamiş doktorum kutu kutu yaziyor sagolsun,sen de gonlunu ferah tut canimTesekkur ederim bugun degistirdik aile hekimimizi umarim bi daha boyle psikolojimizi bozan insanlarla karsilasmayiz
Ben de aventa karar verdim canim hangisini aldin ikili set olani mi ?Bende Avent aldım canım
Canim benim de tek arter varmis bugun ogrendim saglikla gelsinler insallahmerhaba iki gundur bebisimi hic hissetmiyorum demek icin basliga girdim yazdiklarinizi gorunce oh dedim 2 gun once hop hop oynayan bebe simdi belli belirsiz demek herkeste boyleymis
sizinde mi kordon anomalisi var
Benim bebegimin kordonunda tek arter var ben se sezeryan dusunuyorum Allah yardimcimiz olsun
Çok teşekkür ederim alıp başlayacağım ben deMerhaba , bunu kullanıyorum ben , doğal probiyotik , çok memnunum , hiç kabız olmadım , akşam yemekten sonra 1 tane alıyorum . Hamileler için , doktorum önerdi
Teşekkür ederimBen transfer döneminden beri duphalac şurup kullanıyorum. Tüp bebek doktoru vermişti benim önceden de kabızlık vardı hala var kadın dogum doktorum da devam edebilecegimi söyledi. Haftada 2-3 kere 1 ölçek içiyorum fazlası ishal yapıyor. Ben normal çıkacak şekilde kendime göre ayarlıyorum.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.mecbur kullaniyorum ben de baska turlu dayanamiyorum napim.doktorum da kullan hic takma kafana dediOyleyse benim ogluşlarin vay haline kasik bile kullanmiyorum icerken dikiyorum resmen saçmalamiş doktorum kutu kutu yaziyor sagolsun,sen de gonlunu ferah tut canim