- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 32
Hmm anladımm teşekkürlerBen 19. haftadan beri kullanıyorum , gece yatarken şiddetli bacak agrılarım başlamıştı o yüzden vermişti doktorum
Benim de 4 gün kadar sürdü ağrısı, çok geçmiş olsun. Burada bir arkadaş buz koymamı önermişti, buzla rahatladım tavsiye ederim.Hanimlar gunaydin dun ilk doz tetanozumu oldum ve kolum cok agrio gece basladi sabaha kadar devam etti ben mi nazliyim yoksa sizlerde de boyle agri yapti mi?
Günaydın , ben de agrı olmadı ama 2 gün sonra farkettim şişmişti baya , biraz da kaşıntı oldu , hicbirsey yapmadım , birkaç gün sonra kendiliğinden geçtiHanimlar gunaydin dun ilk doz tetanozumu oldum ve kolum cok agrio gece basladi sabaha kadar devam etti ben mi nazliyim yoksa sizlerde de boyle agri yapti mi?
Günaydın 2 gün sürebiliyor ağrısıHanimlar gunaydin dun ilk doz tetanozumu oldum ve kolum cok agrio gece basladi sabaha kadar devam etti ben mi nazliyim yoksa sizlerde de boyle agri yapti mi?
Aynı şeyi ben de yazacaktım ben şimdi vuruldum bir kaç saat oldu daha ama kolum baya ağrıyorHanimlar gunaydin dun ilk doz tetanozumu oldum ve kolum cok agrio gece basladi sabaha kadar devam etti ben mi nazliyim yoksa sizlerde de boyle agri yapti mi?
Ben de dün 2.dozu oldum her iki aşımdada aşırı kol agrım oldu canımHanimlar gunaydin dun ilk doz tetanozumu oldum ve kolum cok agrio gece basladi sabaha kadar devam etti ben mi nazliyim yoksa sizlerde de boyle agri yapti mi?
Benim yaptirmam gerek bu haftaKızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı?? Ellerim ayaklarım yanıyor ve sürekli şişiyor doktor kontrol amaçlı diger ay aç gel yapalım dedi
Benimde bilğilendirie misin canım nasıl olduguna dairBenim yaptirmam gerek bu hafta
Tamam haber veririm ben de çok korkuyorum bu şeker yükleme işinden bu sıcaklardaBenimde bilğilendirie misin canım nasıl olduguna dair
Ya bende aç karnına şekerli su içiyormussun ondan korkuyorumTamam haber veririm ben de çok korkuyorum bu şeker yükleme işinden bu sıcaklarda
Kaçıncı haftadasınız bana direk yaptır dediYa bende aç karnına şekerli su içiyormussun ondan korkuyorummigdemin çok kabul edecegi bir uygulama degil. Normalde doktorum yaptırmayacaktı ama yediklerime dikkat etmeme ragmen el ayak yanmam ve el ayak şişkinliğim aşırı derece de kontrol amaçlı yaptıracagım. Birde iki taraflı aileler şeker hastası olunca
Ben bugün yaptırdım, hatta sırada benim gibi hamile bekleyenleri görünce biraz rahatladım. Kaç Gr istediler bilmiyorum ama 75gr istenmişti benden. Elh rahattı. Ama zorlananlar vardı. Yani içilen içeceğin tadının kötü olduğunu söyleyip kusanlar oldu maalesef. İnş sizlerinki de çok rahat geçer.Kızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı?? Ellerim ayaklarım yanıyor ve sürekli şişiyor doktor kontrol amaçlı diger ay aç gel yapalım dedi
Amin inşallah rahat geçerBen bugün yaptırdım, hatta sırada benim gibi hamile bekleyenleri görünce biraz rahatladım. Kaç Gr istediler bilmiyorum ama 75gr istenmişti benden. Elh rahattı. Ama zorlananlar vardı. Yani içilen içeceğin tadının kötü olduğunu söyleyip kusanlar oldu maalesef. İnş sizlerinki de çok rahat geçer.
İnşallahBen bugün yaptırdım, hatta sırada benim gibi hamile bekleyenleri görünce biraz rahatladım. Kaç Gr istediler bilmiyorum ama 75gr istenmişti benden. Elh rahattı. Ama zorlananlar vardı. Yani içilen içeceğin tadının kötü olduğunu söyleyip kusanlar oldu maalesef. İnş sizlerinki de çok rahat geçer.
Benden 75 istedi eczaneden bi gün önce mi aldınız sabah 830 da gel dedi sağlık ocağına eczane kaçta açılıyordu 7de açılır mi yoksa gidip alayım mı bugündenBen bugün yaptırdım, hatta sırada benim gibi hamile bekleyenleri görünce biraz rahatladım. Kaç Gr istediler bilmiyorum ama 75gr istenmişti benden. Elh rahattı. Ama zorlananlar vardı. Yani içilen içeceğin tadının kötü olduğunu söyleyip kusanlar oldu maalesef. İnş sizlerinki de çok rahat geçer.
Ben şimdi gittim içeceğini aldım limon aromalıymış 75 lik bu çok şekerli gelmez aromasindan dolayı dedi yine de yanıma bir limon alırım sabah 830 da gel demişlerdi sabah alınıyormuş kanlar sağlık ocağında kısmetse yarın gideyim inşallah bir şey çıkmazŞuan 23 +4 deyim. Diger kontrolümde yapılacak oda tahmini 28 haftaya falan denk gelir
Hangi tip içecekten içtiniz sizinki hazır aromalilardan mıydı?Ben bugün yaptırdım, hatta sırada benim gibi hamile bekleyenleri görünce biraz rahatladım. Kaç Gr istediler bilmiyorum ama 75gr istenmişti benden. Elh rahattı. Ama zorlananlar vardı. Yani içilen içeceğin tadının kötü olduğunu söyleyip kusanlar oldu maalesef. İnş sizlerinki de çok rahat geçer.