TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

MorDeno arkadaşım nasılsın
Selam canım iyiyim çok şükür dün perinatolog a gittik , detaylı ultrason yaptırdık. Dr her şeyin normal olduğunu söyledi ama 2 li tarama biyokimyasal olarak riskli çıktığı için ve keşke başka yerde de test yaptirsaydiniz dedi. Ve o da içimizin de rahat etmesi için amniosentez yapılsa iyi olur dedi yine de siz bilirsiniz dedi. Biz de ne olur ne olmaz yaptırmaya karar verdik. Dr çok iyi nerde benim Dr nerde bu Dr. Hepinizin de dediği gibi perinatolog farklı imiş. 40 dk muayene etti tek tek anlattı. Ben ne aptalmisim da buraya önceden gelmemişim. Artık burada pahalı da olsa devam etme kararı aldık. Ve yine cinsiyeti göstermedi velettt...haftaya salı amniosentez yapilacak ve cinsiyet belli olacak inşallah

Her şeyin normal olmasına çok ama çooook sevindim dediğin gibi aklınızda kalacağına testi yaptırıp içiniz rahat etsin ben hiç perinatoloğa gitmedim ama sizlerin bu tecrübelerini okudukça aradaki dağlar kadar farkı algılamak zor olmuyor aklım hep sendeydi hiçbir şey olmadığını hissedebiliyoruz ama duymak içimizi rahatlatıyor biraz utangaç sanırım senin velett olmasın sakın velediye

Gerçekten bizim de içimiz çok rahat etti ve dün evlilik yıldönümümüz idi. Ilgi ne kadar önemliymiş zaten zor elde ettik, en ufak şeyden etkileniyoruz ve ayrıntılı bilgi verilmesi , anlatılması ,seni insan yerine koymaları hamilelik psikolojisinde çok önemli. Akışa hep güvendim ve inandım. Iyi olacağına inanıyorum.. hepimizin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin bı de gösterse artık teyzesi!!! benimki de erkek ise Ekin, kız ise Maya ismini düşünüyoruz.

Akışına bıraktığında mucizeler seninle ne güzel bir hediye olmuş yıldönümünüze hayattaki en güzel hediye sağlık hem de canparcanın sağlığı.. binlerce şükürisim tercihlerine de ayrıca bittim haftaya salı kesin öğrenirsiniz ben hiç değiştiremiyorum bir isim beğendim sanki başka bir yaşamda kızımın ismi İzgi imiş öyle bir duygu çok benimsedim nedense Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarjmıza aldığımız günleri göstersin de gazlarını b*klarını konuşalım

Amin canım amin İnşallah isimleriyle uzun ömürlü yaşasınlar. Sizin ki de çok güzel bir isim. Vardır bi hikmeti bu kadar çok içine sinmiş ise.Gelsin güzel günler. Ben en baştan beri kendime ve siz güzel arkadaşlarıma hep destek tam destek!!!!! Mucizeler gelsin bizi bulsun .777.

Desteğini hep hissediyoruz canım emin ol , sen de bizim hep kalbimizde dualarımızdasın haftaya salı güzel haberleri alacağımız anı bekliyorum

Insallah cok guzel cikacak sonucun canim iyi bir doktor bulmana sevindim o cok onemli

İnşallahh amniosentez sonucunda da guzel haberler alacaksin canim rabbim yolunuzu kolay eylesin sağsalim buyusun doğsun inşallahh

Günaydın arkadaşlar , herkes iyidir umarım 16-17. haftalarda olup hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ?
Ben bi haftadir hafiften hissediyorum ozellikle biseyler yedikten sonra yada onunla konusup gobegimi oksadigim zaman tepki hissediyorum cok hafif bi dokunus hafif bi gidiklanma gibi bi his ama cok farkli cok guzel bi duygu umarim en kisa surede herkes hisseder

Masallah cok guzel bir duygu darisi basimiza

Kızlarr çoook uzun aradan sonra yazıyorum kötü şeyler yaşadım en başta tüp bebeğin kaderi olmuş sanki kanamalar lekelenmeler...çok şükür geçti dedik bu sefer 6. Haftada başlayan aşırı kusma sıvı kaybı acillerde evde her yerde seruma başladık bu sefer hem bulantı hem bir daha kanama başladı mı yaniii canımdan can gitti çok dua ettim atlatmak için şuan bulantımı ancak onzyd diye bir ilaçla durdurdum pirilam filan hikaye hiç kesmedi...bu da kemoterapi alanlar için içim hiç rahat değil ama kullanan hiç duydunuz mu forumda bakındım kullanan olmuş sağlıkla doğum olmuş ama Allahıma emanet ne diyim Ha bir de cinsiyet için çıkıntı yok kıza benziyor dedi kesün haberi 15 güne inşallah Kız olursa Aybala...erkekse Göktuğ

Canim cok gecmis olsun insallah bundan sonra rahat bir hamilelik gecirirsin. Hadi bakalim buyuk ihtimal kiz o zmn

Geçmiş olsun. Zor bir süreç bende aynilarini yaşadım 5kilo birden verdim. Kanser hastaları için kullanılan ilaç zofer ben kullanıyorum uzun zamandır . Doktorlar verdiklerine göre zararı yoktur diye düşünüyorum. Bende uzun zamandır kullaniyorum hatta su ara bırakmaya çalışıyorum ama icmedigim gün çok fena oluyorum . Allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…