Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir içini ferah tut dualarımız seninle canımKızlar selam yine ben.... Geçen yazmıştım ama dün kendi tüp bebek Dr um aradi ve detaylı ultrason da hiç bir bulgu yoksa amniosentez yaptırma ,bu tüp bebek her ne kadar risksiz deseler de erken doğuma, düşük riskine ve sıvı kaybına neden olabilir,sen bunu zor elde ettin dedi. Hadi gel burdan yakartık ne yapacağımızı şaşırdık ama fetal DNA yaptırmaya karar verdik( İnşallah değişmez ) İnşallah temiz çıkar ve büyük bir ohhhhhh çekeriz.dua edin, yarın gideceğiz kan vermeye. Öptüm hepinizi
Günaydın canım sen gönlünü ferah tut o sonuç tertemizzz çıkack ve keyifle oohhh çekeceğiz hep beraberrKızlar selam yine ben.... Geçen yazmıştım ama dün kendi tüp bebek Dr um aradi ve detaylı ultrason da hiç bir bulgu yoksa amniosentez yaptırma ,bu tüp bebek her ne kadar risksiz deseler de erken doğuma, düşük riskine ve sıvı kaybına neden olabilir,sen bunu zor elde ettin dedi. Hadi gel burdan yakartık ne yapacağımızı şaşırdık ama fetal DNA yaptırmaya karar verdik( İnşallah değişmez ) İnşallah temiz çıkar ve büyük bir ohhhhhh çekeriz.dua edin, yarın gideceğiz kan vermeye. Öptüm hepinizi
Gönlünüzü ferah tutun , hersey güzel olacakKızlar selam yine ben.... Geçen yazmıştım ama dün kendi tüp bebek Dr um aradi ve detaylı ultrason da hiç bir bulgu yoksa amniosentez yaptırma ,bu tüp bebek her ne kadar risksiz deseler de erken doğuma, düşük riskine ve sıvı kaybına neden olabilir,sen bunu zor elde ettin dedi. Hadi gel burdan yakartık ne yapacağımızı şaşırdık ama fetal DNA yaptırmaya karar verdik( İnşallah değişmez ) İnşallah temiz çıkar ve büyük bir ohhhhhh çekeriz.dua edin, yarın gideceğiz kan vermeye. Öptüm hepinizi
Insallah temiz cikacak canim benim dualarimiz seninle❤Kızlar selam yine ben.... Geçen yazmıştım ama dün kendi tüp bebek Dr um aradi ve detaylı ultrason da hiç bir bulgu yoksa amniosentez yaptırma ,bu tüp bebek her ne kadar risksiz deseler de erken doğuma, düşük riskine ve sıvı kaybına neden olabilir,sen bunu zor elde ettin dedi. Hadi gel burdan yakartık ne yapacağımızı şaşırdık ama fetal DNA yaptırmaya karar verdik( İnşallah değişmez ) İnşallah temiz çıkar ve büyük bir ohhhhhh çekeriz.dua edin, yarın gideceğiz kan vermeye. Öptüm hepinizi
Ay masallah saglikla kucaginiza alin insallah cok guzellllKızlar Günaydın Çarşamba günü doktor kontrolümüz vardı cinsiyetlerini öğrendik biri erkek diğeri göstermedi yine doktor büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi 12. haftada gittiğimizde de bir erkek bir kıza benziyor demişti. Bir ay sonra geldiğinizde kıza tekrar bakalım emin olalım dedi bacaklarıyla kapatmış ne yapsak pozisyon değiştirmediÇok güzel bir duyguymuş allahım inanamıyorum nasip ettiğin için sonsuz şükürler olsun isteyen herkese nasip et rabbim hayırlı evlat olsunlar inşallah hepimizinki
Hadi bakalım erkekler çoğalıyorBen de dr dan ciktim kizlar 12+3 dr erkege benziyor dedi bakalim birdahakine netlesir
İnşallah canım hep beraber çok güzel bir duyguymuş hamilelik annelik heyecanı benim normal yollarla olsaydı herhalde 3 4 tane yapardım gibi geliyor :) hamileliğimde çok rahat geçiyor şükür. Allaha sonsuz şükürler olsunAy masallah saglikla kucaginiza alin insallah cok guzellll
Cok sukur rabbim gonlune gore nasip etti iki taneİnşallah canım hep beraber çok güzel bir duyguymuş hamilelik annelik heyecanı benim normal yollarla olsaydı herhalde 3 4 tane yapardım gibi geliyor :) hamileliğimde çok rahat geçiyor şükür. Allaha sonsuz şükürler olsun
İnşallah canım sağlıkla geldin gönlündeki olsun inşallahBen de dr dan ciktim kizlar 12+3 dr erkege benziyor dedi bakalim birdahakine netlesir
Amin canim benim insallah senin belli olmusmuydu cinsiyetİnşallah canım sağlıkla geldin gönlündeki olsun inşallah
Canim ben transfer sonrasi ignelerimi saglik ocaginda vurduruyordum orda hemsire takibini yapcam kayit olusturalim deyip belirli tarihler verdi bu tarihlerde gel dedi herhangi bir belirtim yoktu hemsireye de soyledim o da gebelikte cok hissedilmez dedi .20 hadtada da tetanoz asisi vurulcakmisim kendi dr uma sordum bi szkincasi yok vurulabilirsiniz dedi.sizin aile sagliginda gebelik takibiniz yapilmiyor mu?Ahhh ne heyacanlı ne güzelallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah Neden idrar tahlili yaptırma gereği duydunuz , belirtiler mi oldu , yoksa öylesine mi yaptırdınız ? Bende de 3-4 gündür baya kaşıklarda batma var , bazen idrarımı yaparken de oluyor o batma ama başka bir şeyde yok, bu zamanlara kasıkta batma olması normalmiş ama enfeksiyon belirtileri arasında da kasıkta batma var galiba, sağlık ocağına girek gidip yaptırılabiliyor mu yoksa doktor istek kağıdı mı gerekli ? Aynen her şeyine razıyız bu dönemin yeterki bebekler sağlıkla gelsin tek dileğimiz o
Saglik ocaginin verdigi ilk tarih geldigi icin gitttim ama sen supheleniyosan sikayetin varsa elbette ki dr una soyle ona gore yaptirmani isteyebilir.saglik ocaginda takibin yapiliyosa zaten verdigi tarihlerde gittiginde kan seker ve idrara bakiyolar hatta son gidisimde kalp atisini bile dinletti hemsireAhhh ne heyacanlı ne güzelallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah Neden idrar tahlili yaptırma gereği duydunuz , belirtiler mi oldu , yoksa öylesine mi yaptırdınız ? Bende de 3-4 gündür baya kaşıklarda batma var , bazen idrarımı yaparken de oluyor o batma ama başka bir şeyde yok, bu zamanlara kasıkta batma olması normalmiş ama enfeksiyon belirtileri arasında da kasıkta batma var galiba, sağlık ocağına girek gidip yaptırılabiliyor mu yoksa doktor istek kağıdı mı gerekli ? Aynen her şeyine razıyız bu dönemin yeterki bebekler sağlıkla gelsin tek dileğimiz o
Ayy canim benim gozun aydin hayirlisi olsun hakkinizda Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.sevgiyle buyutunBen de dr dan ciktim kizlar 12+3 dr erkege benziyor dedi bakalim birdahakine netlesir
Amin canim hepimizin insallahAyy canim benim gozun aydin hayirlisi olsun hakkinizda Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.sevgiyle buyutun❤
Benimki göstermedi malesefAmin canim benim insallah senin belli olmusmuydu cinsiyet
Insallah canim benimBenimki göstermedi malesef17.haftada gitmeyi düşünüyorum o zaman görürüz inşallah
Gözünüz aydın canım maşallah allah hayırlı ömürlü etsin inşallahBen de dr dan ciktim kizlar 12+3 dr erkege benziyor dedi bakalim birdahakine netlesir