TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben de birkaç tane hm’den kıyafet aldım dayanamadım 😍 Yavaştan araştırmalara başladım bakalım. Ama bir sürü şey var alınacak ondan sordum liste vs olsa iyi olurdu.
Diğer genel malzemeleri alın telsiz bende hayat kurtardı ikizdi kızlar🤣 reflü yatağı kesinlikle çok iyi emzirip yatirsan bile megilli olduğu için mide rahatsız etmiyor kussa bile tikanmiyor şampuan mustela dr tavsiyeli hala kullanıyorum bunlar zaten bütçeye yeterince alışveriş kotası doldurur kızlar ateş ölçer alın ama ucuz koltuk altı olanı ihmal etmeyin onu daha çok kullandım siz bunları alın bu sırada cinsiyeti ogreniriz Burnunu temizlemek için otribebe yedek uçları dahil buruno burun damlası küvet file deniz süngeri kova

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım 🙏 Allah razı olsun hepinizden... Elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum ama zor tabii... İnşallah her şey güzel olacak...
Merhaba. Ben de amniyosentez yaptırdım aslında kolay bir işlem beş dk bile sürmedi. ama tabiki az da olsa riski var. İyi bir doktor yapmasında fayda var. Nifty tüm kromozom hastalıklarını belirlemiyor amniyosentez en kesin test. Lütfen olumsuz düşünmeyin herşey gönlünüzce olsun🙏🏾

Merhaba. Ben de amniyosentez yaptırdım aslında kolay bir işlem beş dk bile sürmedi. ama tabiki az da olsa riski var. İyi bir doktor yapmasında fayda var. Nifty tüm kromozom hastalıklarını belirlemiyor amniyosentez en kesin test. Lütfen olumsuz düşünmeyin herşey gönlünüzce olsun🙏🏾
Çok teşekkür ederim bu yanıtınız için. Zaten yaptırmaya karar verdik. Yoksa içimiz rahat etmez. Allah'ım sonunu hayırlı etsin.

Benim de bugün kontrolüm vardı kızlar 13+6 dayım ultrason da normal çıktı ense kalınlığı , burun kemiği tarama testi düşünmüyordum doktorum da sen bilirsin dedi. Cinsiyet i öğrenemedik göstermedi nazlı bebişim dönmedi Bi türlü

Kasık ağrısı zaman zaman bende de oluyor , hatta basen batma şeklinde oluyor . Mide bulantım aynen devam . Arada da karın ve bel ağrım devam ediyor . 16+4 deyim ben de
Benım bu hafta karın ağrım oldu ilk defa kramp gibiydi.. İnşallah tez vakitte hissederiz hareketleri 😊

Kizlar 12+2 de cinsiyet gorunme olasiligi var mi sizce? Erken ogrenen oldu mu?cuma gidicem insallah da

X