Allahım yardımcımız olsun canım insan hamile kaldığına sevinemiyor o derece Diyorum hz.Allahım gücüne gitmesin şifa ver HerkeseGeçmiş olsun. Zor bir süreç bende aynilarini yaşadım 5kilo birden verdim. Kanser hastaları için kullanılan ilaç zofer ben kullanıyorum uzun zamandır . Doktorlar verdiklerine göre zararı yoktur diye düşünüyorum. Bende uzun zamandır kullaniyorum hatta su ara bırakmaya çalışıyorum ama icmedigim gün çok fena oluyorum . Allah sonumuzu hayır etsin
Çok sağ ol canım inşallah inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler kucağımıza alalım şu sıpaları daCanim cok gecmis olsun insallah bundan sonra rahat bir hamilelik gecirirsin. Hadi bakalim buyuk ihtimal kiz o zmn
Allahım yardımcımız olsun canım insan hamile kaldığına sevinemiyor o derece Diyorum hz.Allahım gücüne gitmesin şifa ver HerkeseSuyu insan 2 yudum üst üste içemez mi ya ben böyle bir durum yaşamadım hayatımda çok hasta oldum çok kustum ama bu nasıl bir şey inşallah canım bu ilaçada alışmam etki etmezse ne halt ederim diye düşünüyorum
İnşallah inşallah sağlıkla kucağımıza alırızInşallah rahatlarsin . Ben kan kustugumu biliyorum sürekli çıkarmaktan . Inşallah geçecek bu günlerde . Gülerek hatirlariz
Allah Allah benim doktor hiç bahsetmedi bir sorayımSelamlar , APF mom baktıran oldu mu ? Benim doktorum bugün istedi , kan verdim . Sağlık bakanlığı da istiyormuş
Zofer diyorsun sanirim canim acilde kusmayla gelen gebelere serum olarak takiyorduk ampulunu bi zarari yok asriya kacmadigin sureceKızlarr çoook uzun aradan sonra yazıyorum kötü şeyler yaşadım en başta tüp bebeğin kaderi olmuş sanki kanamalar lekelenmeler...çok şükür geçti dedik bu sefer 6. Haftada başlayan aşırı kusma sıvı kaybıacillerde evde her yerde seruma başladık bu sefer hem bulantı hem bir daha kanama başladı mı yaniii canımdan can gitti çok dua ettim atlatmak için şuan bulantımı ancak onzyd diye bir ilaçla durdurdum pirilam filan hikaye hiç kesmedi...bu da kemoterapi alanlar için içim hiç rahat değil ama kullanan hiç duydunuz mu forumda bakındım kullanan olmuş sağlıkla doğum olmuş ama Allahıma emanet ne diyim Ha bir de cinsiyet için çıkıntı yok kıza benziyor dedi kesün haberi 15 güne inşallah Kız olursa Aybala...erkekse Göktuğ
Onzyd adı canım muadili yani etken maddesi aynı onunla...şuan 4mg tek içiyorum ama sanki akşamları bastırıyor eğer yine çıkarırsam 2 alıcam daha da alamam diye biliyorum en fazla 2 diyorlardıZofer diyorsun sanirim canim acilde kusmayla gelen gebelere serum olarak takiyorduk ampulunu bi zarari yok asriya kacmadigin surece
İnşallah bian once geçer bugunler canimOnzyd adı canım muadili yani etken maddesi aynı onunla...şuan 4mg tek içiyorum ama sanki akşamları bastırıyor eğer yine çıkarırsam 2 alıcam daha da alamam diye biliyorum en fazla 2 diyorlardıAcilde zofran aldım hep kuzum ampulü seruma kattılar aynen
İnşallahh canımİnşallah bian once geçer bugunler canimsagsalim kucagimiza aldigimizda inşallahh unutucaz bu gunleri
Amin aminnnnMasallah cok guzel bir duygu darisi basimiza
Cok gecmis olsun canim Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah kendine dikkat et canim seninle ilgilenen varsa yat dinlen.senin ve bebisin sagligi herseyden once gelir.sikayetlerini bir sekilde cozmene sevindim insallah geri kalan donemi rahatlikla atlatirsin.Cinsiyeti de Allah gonlunuzdekini nasip etsin insallah .Kızlarr çoook uzun aradan sonra yazıyorum kötü şeyler yaşadım en başta tüp bebeğin kaderi olmuş sanki kanamalar lekelenmeler...çok şükür geçti dedik bu sefer 6. Haftada başlayan aşırı kusma sıvı kaybıacillerde evde her yerde seruma başladık bu sefer hem bulantı hem bir daha kanama başladı mı yaniii canımdan can gitti çok dua ettim atlatmak için şuan bulantımı ancak onzyd diye bir ilaçla durdurdum pirilam filan hikaye hiç kesmedi...bu da kemoterapi alanlar için içim hiç rahat değil ama kullanan hiç duydunuz mu forumda bakındım kullanan olmuş sağlıkla doğum olmuş ama Allahıma emanet ne diyim Ha bir de cinsiyet için çıkıntı yok kıza benziyor dedi kesün haberi 15 güne inşallah Kız olursa Aybala...erkekse Göktuğ
Canım benim çokkkk teşekkür ederim Allahım hepimizinkini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...annem var yanımda şükür ki dinleniyorumCok gecmis olsun canim Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah kendine dikkat et canim seninle ilgilenen varsa yat dinlen.senin ve bebisin sagligi herseyden once gelir.sikayetlerini bir sekilde cozmene sevindim insallah geri kalan donemi rahatlikla atlatirsin.Cinsiyeti de Allah gonlunuzdekini nasip etsin insallah .
Masallah prenses annesi olacaksin insallahBugun dr kontrolum vardi yuzde 100 kiz dediilk onu gordum cok net dedi.Zeynep Linamiz hayirlisiyla saglikla sihhatle gelir insallah dayanamadik esimle corap patik fakan aldik 9 senedir hic yasamamistim bu duyguyu ilk utanarak girdim iceri heycanla yaptik alisverisi sevinc ve mutlulukla da ciktik.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah.Herkes tatsin bu heyecani mutlulugu.Kanamalar akinti leke seklinde oluyo hala ama dr normal dedi.Saglik ocaginda idrar tahlilinde enfeksiyon cikti 3 gun toz ilac kullanip pazartesi tekrar ornek vercem insallah gecer.enfeksiyon tehlikeli gebelik icin dedi kanamalar da ondan olabilir diye dusunuyorum.Herseyiyle kabul ettik Allah im bu sureci ignesiyle serumuyla ilaciyla kanamasiyla agrisiyla kusmasiyla yeter ki saglikla alalim kucagimiza yeter ki onlar iyi olsun
Amiin inşallahhhİnşallahh canımAllahım sağ salim kucağımızda nasip etsin bebişlerimizi
Tebrik ederimm prenses annesiiiBugun dr kontrolum vardi yuzde 100 kiz dediilk onu gordum cok net dedi.Zeynep Linamiz hayirlisiyla saglikla sihhatle gelir insallah dayanamadik esimle corap patik fakan aldik 9 senedir hic yasamamistim bu duyguyu ilk utanarak girdim iceri heycanla yaptik alisverisi sevinc ve mutlulukla da ciktik.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah.Herkes tatsin bu heyecani mutlulugu.Kanamalar akinti leke seklinde oluyo hala ama dr normal dedi.Saglik ocaginda idrar tahlilinde enfeksiyon cikti 3 gun toz ilac kullanip pazartesi tekrar ornek vercem insallah gecer.enfeksiyon tehlikeli gebelik icin dedi kanamalar da ondan olabilir diye dusunuyorum.Herseyiyle kabul ettik Allah im bu sureci ignesiyle serumuyla ilaciyla kanamasiyla agrisiyla kusmasiyla yeter ki saglikla alalim kucagimiza yeter ki onlar iyi olsun
Amin insallah canimMasallah prenses annesi olacaksin insallahsaglikla kucagina alip giydirip suslemeyi nasip etsin Rabbim
Tesekkur ederim darisi tum isteyenlere insallahTebrik ederimm prenses annesiiiamiin inşallahhh
Ahhh ne heyacanlı ne güzelBugun dr kontrolum vardi yuzde 100 kiz dediilk onu gordum cok net dedi.Zeynep Linamiz hayirlisiyla saglikla sihhatle gelir insallah dayanamadik esimle corap patik fakan aldik 9 senedir hic yasamamistim bu duyguyu ilk utanarak girdim iceri heycanla yaptik alisverisi sevinc ve mutlulukla da ciktik.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah.Herkes tatsin bu heyecani mutlulugu.Kanamalar akinti leke seklinde oluyo hala ama dr normal dedi.Saglik ocaginda idrar tahlilinde enfeksiyon cikti 3 gun toz ilac kullanip pazartesi tekrar ornek vercem insallah gecer.enfeksiyon tehlikeli gebelik icin dedi kanamalar da ondan olabilir diye dusunuyorum.Herseyiyle kabul ettik Allah im bu sureci ignesiyle serumuyla ilaciyla kanamasiyla agrisiyla kusmasiyla yeter ki saglikla alalim kucagimiza yeter ki onlar iyi olsun